Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΓΙΑΤΡΟΥΣ



Η εμπιστοσύνη που δείχνετε στα ταχυρυθμα , εντατικά μαθηματα Γερμανικων των LernenDe μας έχει πραγματικά συγκινήσει !
Πραγματικα οι LernenDe έχουν καταστει συνώνυμοι με τα γρηγορα γερμανικα για ενηλικες !!
Και αυτό το οφείλουμε αποκλειστικά και μόνο σε εσάς !!
Οι θέσεις στα ταχυρυθμα, εντατικά τμήματα που θα ξεκινήσουν αρχές Φεβρουαρίου στα Φροντιστήρια Ξενων Γλωσσών Κατωπόδη, και που σε χρονο 4 μηνων θα οδηγησουν τους συμμετέχοντες με εγγυημένη επιτυχια στο Zertifikat B1 του Goethe Institut , έχουν ήδη συμπληρωθεί !!
Δυο τρείς θέσεις έχουν μείνει για τα αντιστοιχα ταχυρυθμα τμηματα που θα ξεκινησουν και αυτά αρχες Φεβρουαρίου – πάλι σε συνεργασία με τα Φροντιστήρια Κ. Κατωπόδη – και θα σας οδηγήσουν -με εγγυημένη την επιτυχία – τέλη του φετινου Αυγούστου στο Zertifikat B2 του Goethe Institut !!
Οι LernenDe ευχαριστούν από την θέση αυτή την κα Κατωπόδη που τους φιλοξενεί τρία χρόνια τώρα , όπως και όλους εσάς που μας έχετε καταστήσει πρώτη δύναμη στα ταχυρυθμα , εντατικά μαθηματα Γερμανικων στην Αθηνα !!
Και είναι η επιτυχία των Φροντιστηρίων Κ.Κατωπόδη , απάντηση σε όσους επιζητούν μόνο στα κεντρικά Φροντιστήρια στην Αθήνα , την επίλογη για την γρηγορη εκμάθηση των Γερμανικων !!
Οι LernenDe έχουν αποδείξει ότι είναι μακραν οι πιο γρήγοροι στην Αθήνα – για να μην πούμε στην Ευρώπη – στα ταχυρυθμα εντατικα Γερμανικα !
Και αυτό δεν ισχύει μόνο για τα ιδιαιτερα μαθηματα Γερμανικων που προσφέρουν οι συνεργάτες μας – όλοι τους πτυχιουχοι Γερμανικης Φιλολογίας ΕΚΠΑκαι ΑΠΘ – αλλά και για τα αντίστοιχα ταχύρυθμα, εντατικά φροντιστηριακά μας τμήματα !!
Σε χρονο που άλλοι δεν μπορούν να διανοηθούν .... σε 4 μήνες από το ΜΗΔΕΝ αποκτάτε ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ το Zerifikat B1 του Goethe Institut , και σε 7 μήνες πάλι ξεκινώντας από το ΜΗΔΕΝ αποκτάτε το Zertifikat B2 του Goethe Institut , σε επταμελή το πολύ τμήματα !!
Και αυτό με δύο δίωρα ή το πολύ τρία δίωρα την εβδομάδα, και χωρίς τα εξαντλητικά προγράμματα που σας υποχρεωνουν να παρακολουθήσετε τα αντίστοιχα ταχυρυθμα , εντατικά τμηματα Γερμανικων των Κεντρικών Φροντιστηρίων !!
Για περισσότερες πληροφορίες για τα ιδιαιτερα μαθηματα Γερμανικων μας δειτε τον ακολουθο συνδεσμο μας ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ
Πάντως για όσους δεν πρόλαβαν την μοναδική αυτή προσφορά των Φροντιστηρίων Κ.Κατωπόδη , οι συνεργάτες των LernenDe μπορούν με εντατικα , ταχυρυθμα , ιδιαίτερα μαθηματα Γερμανικων , αποκλειστικά για ενήλικες , να σας εξασφαλίσουν ότι στον ίδιο χρονο με τα φροντιστηριακά , μπορειτε και εσεις σε ατομικα , ιδιαιτερα μαθηματα Γερμανικων να έχετε το ίδιο αποτέλεσμα !!
Ειδικα οι Ελληνες Γιατροι που επιθυμουν να ξεινησουν ιατρική ειδικότητα στην Γερμανία , έχουν την δυνατότητα ακολουθώντας το μοναδικό πρόγραμμα των LernenDe “ Γερμανικα για Γιατρους ” να εξασφαλίσετε σε χρονο το πολυ 6 έως 8 μηνων το Zertifikat B2 του Goethe Institut που ειναι αναγκαια προυποθεση για την εκδοση άδειας εξασκησεως ιατρικου επαγγέλματος στην Γερμανια ( Approbation ) και να διεκδικησετε αμεσα μια από τις εκατονταδες θέσεις εργασιας που εχουν ηδη προκηρυχθεί στα Γερμανικα Νοσοκομεια !
Και λέμε άμεσα , μιας και οι σπουδαστές μας γιατροί , όχι μόνο αποκτουν σε αφάνταστα σύντομο χρόνο το Β2 , αλλά κυρίως έχουν μάθει με τα ταχυρυθμα , εντατικά μαθηματα μας , τοσο σωστα Γερμανικα , που είναι σε θέση να ανταποκριθουν άμεσα και άριστα , στην ομολογουμένως απαιτητική γερμανική, νοσοκομειακή καθημερινότητα !!
Μπορειτε στον ακολουθο σύνδεσμο μας ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΓΙΑΤΡΟΥΣ να πληροφορηθείτε και τα ταχυρυθμα , εντατικά μαθηματα Γερμανικων μας , καθως επίσης και να παρετε πληροφορίες για το πως μπορειτε να διεκδικησετε θέσεις εργασίας στα Νοσοκομεία στην Γερμανία !
Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορειτε να επικοινωνησετε μαζί μας στο email 
                 lernendegr@yahoo.gr