Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ Β2 ??



Το εύλογο ερώτημα που διατυπώνουν όσοι ενηλικες ενδιαφέρονται για ιδιαίτερα ή φροντιστηριακά εντατικα, ταχυρυθμα Γερμανικα δια ζώσης ή μέσω Skype είναι σε ποσο χρονο αποκτα κανεις το Zertifikat Β2 Goethe Institut  ξεκινώντας από το μηδέν !

LernenDe - ο ανεξάρτητος όμιλος Φιλολόγων Γερμανικής - δίνει ξεκάθαρη απάντηση !

Μέσα σε πολύ 100 εξηντάλεπτες διδακτικές ώρες και σε χρονικό διάστημα 4 - 6 μηνών για όσους ακολουθούν το υπερεντατικό μας πρόγραμμα DeutschRasant είτε.......
μέσα σε πολύ 150 εξηντάλεπτες διδακτικές ώρες και σε διάστημα 6-9 μηνών για όσους ακολουθούν το εντατικό μας πρόγραμμα DeutschIntensiv.

Φυσικά για όσους δεν επείγονται προτείνουμε και το απλό μας ταχύρυθμο πρόγραμμα των 200 ώρων που εκτείνεται από 8 έως 11 το πολύ μήνες.

Και τα τρία αυτά προγράμματα έχουν το ίδιο κόστος, δηλαδή άσχετα από τις ώρες που κάνει κανείς το κόστος είναι κοινό και για τα τρία προγράμματα και είναι - για το απόλυτα ιδιαίτερο μάθημα - ανταγωνιστικό και σε πολλές περιπτώσεις πιο οικονομικό ακόμη και απο τα αντίστοιχα πολυμελή φροντιστηριακά τμήματα.
 
Ας εξηγήσουμε όμως λίγο πιο αναλυτικά το ποιοί είναι οι LernenDe και πως λειτουργούν !!

Μία μικρή ομάδα φίλων -  συμφοιτητών του τμήματος Γερμανικής Φιλολογίας του ΕΚΠΑ , πίσω στο 1985 , που πίστευε ότι τα δύο χρόνια που ήθελαν τότε τα Φροντιστήρια για το τότε Grundstufe ήταν υπερβολικά πολύ,  εξέλιξαν μία μέθοδο που είχε εφαρμοστεί από το 1958 , από μία πρωτοπόρα για την εποχή της καθηγήτρια Γερμανικών.

Το πρόγραμμα τους αντιμετωπίστηκε με σκεπτικισμό και δυσπιστία, αν και σύντομα αποδείχθηκε μέσα από τις επιτυχίες τους , ότι ήταν απόλυτα ρεαλιστικό και εφικτό.

Το πλολύ σε ένα οκτάμηνο έπαιρναν οι μαθητές τους το Grundstufe με ένα τρίωρο ή το πολύ δύο δίωρα την εβδομάδα !

Κάποιοι από τους μαθητές τους αγάπησαν τόσο την γλώσσα και την μέθοδο που δεν έμειναν στο Grunstufe. Προχώρησαν πήραν Mittelstufe, στο Kleines και στο Grosses Srprachdiplom και μερικές συνέχισαν ακόμη και στην Γερμανική Φιλολογία.

Αυτές οι κοπέλες ήταν που αποτέλεσαν τον κορμό των LernenDe που ήδη από το 1996 δρστηριοποιούταν σε όλη την Αττική με τα ίδια εντυπωσιακά αποτελέσματα αλλά και με την ίδια δυσπιστία και σκεπτικισμό από τους τρίτους, όπως εξάλλου και σήμερα !!

Η μέθοδος εξελίχθηκε, γράφτηκαν σημειώσεις, ετοιμάστηκαν κασσέτες για την εξάσκηση στα ακουστικά των σπουδαστών και γενικά οι LernenDe καθιερώθηκαν σαν τους πιο γρήγορους στην διδασκαλια των Γερμανικών.

Πολλοί μας ρωτάνε.... Και καλά γιατί δεν το προχωρήσατε, γιατί ακόμη και σήμερα έχετε ένα απλοικό blog και όχι κάποιο εντυπωσιακό δυναμικό site , γιατί δεν μοιράζετε διαφημιστικά, γιατί δεν το προωθείτε..

Η απάντηση είναι απλή...

Η μέθοδος των LernenDe ΔΕΝ απευθύνεται σε ολους!

ΔΕΝ είναι για όλους. Ουτε για όλους τους συναδέλφους , Γερμανικής ούτε για ολους τους υποψήφιους σπουδαστές 

Απευθύνεται στους λίγους, στους σοβαρούς, στους αποφασισμένους , σε αυτούς που σε μία εποχή της νοοτροπίας της ήσσονος προσπάθειας επιμένουν να είναι μεθοδικοι, φίλεργοι και συνεπείς.

Ετσι η μέθοδος μας ΔΕΝ έχει αναγκη διαφήμισης, γιατί απλούστατα ΔΕΝ λειτουργεί ανταγωνιστικά, ούτε σε Φροντιστήρια, ούτε και σε συναδέλφους.

Εφαρμόζεται πλέον από μία ευάριθμη ομάδα Καθηγητών  Γερμανικής Φιλολογίας, οι νεώτεροι των οποίων είναι αριστούχοι και με μεταπτυχιακά, και οι μεγαλύτεροι με εμπειρία 30 ετών στην μέθοδο και απευθύνεται στους λίγους εκείνους ενήλικες που ενδιαφερονται για ταχυρυθμα ιδιαιτερα μαθηματα Γερμανικων αλλα που δεν συμβιβάζονται με τους τους υπερβολικά αργούς ρυθμούς των σημερινών Φροντιστηρίων, που απαιτούν στην καλύτερη περίπτωση οκτώ μηνες για το Zertifikat B1 και μετα άλλους οκτω για το Β2

Όταν στους LernenDe οι σπουδαστές μας μέσα το πολύ 40 ώρες ( ουσιαστικά σε 2.5 μήνες ) αριστεύουν στα τεστ του B1 και σε διαστημα 75 έως στην χειριστη 100 ωρών ( δηλαδή σε πέντε μήνες ) αριστευουν στο Β2 !

Επιμένουμε να διατηρούμε την φρεσκάδα και συνάμα την απλοικότητα ενός ιστολογίου, όπου παραθέτουμε επιτυχίες των αριστούχων σπουδαστών μας, πάντοτε με ονοματεπώνυμο και με βαθμολογίες απου δεν μπορούν να διαψευστούν από κανέναν, από ένα εντυπωσιακών γραφικών και παχυλών υποσχέσεων δυναμικό site.

Με μοναδικό στόχο , όχι να διαφημίσουμε ή να προωθήσουμε την δουλειά μας, μιας και πάνω από τα τέσσερα πέμπτα των σπουδαστών μας είναι φίλοι ή συγγενείς των επιτυχόντων μας, αλλα απλά  για να δώσουμε στίγμα και επιλογή σε όσους σοβαρούς σπουδαστές θέλουν να μάθουν σωστα και γρήγορα Γερμανικά εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και φυσικά και χρήματα.

Σας προσκαλούμε να περιηγηθείτε στο blog μας , να διαβάσετε για τα προγράμματα μας και τέλος αν επιθυμείτε να στείλετε email αν τυχόν έχετε απορίες και θέλετε περισσότερες πληροφορίες.

ΟΛΑ τα email λαμβάνουν απάντηση το πολύ σε 24 ώρες, και οι σπουδαστές κατευθύνονται στους συνεργάτες μας που καλύπτουν την πόλη ή την περιοχή κατοικιας τους ( για Αθήνα και Θεσσαλονίκη ) οι οποίοι είτε θα τους διδάξουν σε ιδιαίτερα μαθήματα δια ζώσης ή μέσω Skype, ή θα τους κατευθύνουν στα Φροντιστήρια με τα οποία συνεργάζονται για τα πενταμελή φροντιστηριακά τμήματα που ξεκινούν καθ όλη την διάρκεια του χρόνου

Θα χαρούμε να απαντήσουμε αν επικοινωνήσετε μαζί μας στο

                          lernendegr@yahoo.gr