Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας..... Οι Αυστριακοί περισότερο !!


Σε μέρα σημαδιακή όπου η επισκεψη της Καγκελαριου Μερκελ στην Αθηνα επιβεβαιώνει περίτρανα .... πόσο φίλοι μας είναι οι Γερμανοί !?!?!.... ερχόμαστε με την ανάρτηση μας αυτή να πληροφορησουμε - κυρίως ιατρούς που επιθυμούν να ξεκινήσουν ιατρικη ειδικοτητα στην Γερμανια οπου για την αποκτηση Approbation το πτυχιο Β2 ειναι απαραίτητο - αλλά κι οσους επιθυμουν αναγνωρισμένα σε όλη την Γερμανια ( και προφανως και στην Αυστρια ) πτυχία Γερμανικών ότι τα αυστριακά πτυχία ÖSD ( δηλαδή τα αντίστοιχα του Γερμανικού Goethe Institut ) αποτελούν ασφαλώς μια καλή εναλλακτική επιλογή, απολύτως ισόκυρη των αντίστοιχων του Goethe !
Αφορμή για την ανάρτηση μας αποτέλεσε η χθεσινή ανακοίνωση της επιτυχίας των μαθητών μας ιατρών κας Σταυρούλας Μιχαλέα και κου Αρτζιακλή Παύλου που στις εξετάσεις της 8ης Σεπτεμβρίου 2012 πέτυχαν στις εξετάσεις για το Β2 με βαθμούς 78/100 και 75/100 αντίστοιχα και έτσι έχουν από την Ελλάδα το απαραίτητο για την Approbation τους πτυχίο γλωσομάθειας !
Και το πιο σημαντικό είναι ότι η προετοιμασία τους για το Β2 κοντά μας διήρκεσε λιγότερο από δύο μήνες !!!!
Ναι ... καλά ακούσατε !!
Απέκτησαν το πτυχίο Β1 του Goethe Institut τον Ιούνιο του 2012 και ξεκινώντας μαζί μας στις 18 Ιουλίου 2012 με δύο φορές μάθημα την εβδομάδα τον Ιούλιο και τον Αυγουστο πέτυχαν αυτό που άλλοι καθηγητές και Φροντιστήρια τους είχαν αποκλείσει  !!
Δηλαδή να καλύψουν την τάξη του Β2 σε ενάμιση μήνα !!
Για εμάς ΔΕΝ υπάρχει τίποτα αδύνατο !
Με 25 χρόνια εμπειρία απο τα οποία 20 στην ταχύρυθμη διδασκαλία ενηλίκων ξέρουμε να πραγματοποιούμε οποιαδήποτε επιθυμία και στόχο σας, όσο και αν αυτό φαίνεται ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ στους αγαπητούς συναδέλφους καθηγητές και καθηγήτριες Γερμανικών!
Αν διαβάσετε παρακάτω ανάρτηση μας θα δείτε ότι η ιατρός Αμαλία Παπανικολάου ξεκινώντας από το ΜΗΔΕΝ το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου του 2011 με δύο δίωρα την εβδομάδα πήρε τον Μάιο του 2012 το πτυχίο Β2 του Goethe Insitut και μάλιστα σε λιγότερο από το οκτάμηνο μιας και τον Μάρτιο ήρθε ο διορισμός της στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Κατερίνης ! 
Για εσάς που καθυστερήσατε να ξεκινήσετε και επιθυμείτε μεν ταχυρυθμα εντατικα τμηματα Γερμανικων αλλά χωρίς να αποτελεί η φοίτηση σας πρόσκομμα  στις φοιτητικες ή επαγγελματικές σας υποχρεώσεις , σας προσφέρουμε την δυνατότητα ξεκινώντας σήμερα τον Οκτώβριο του 2012 από το ΜΗΔΕΝ με ΔΥΟ φορές μάθημα την εβδομάδα και σε κλειστά τμήματα των ΔΥΟ ή το πολύ ΤΡΙΩΝ σπουδαστών να αποκτήσετε 100% τον ΜΑΙΟ του 2013 το Zertifikat B1 του Goethe Institut με ανταγωνιστικά των εξειδικευμένων Γερμανικών Φροντιστηρίων διδακτρα αλλά σίγουρα δίκαια για την ΚΟΡΥΦΑΙΑ μας ποιότητα.

Ειδικά για όσους επιθυμουν να ξεκινήσουν ιατρικη ειδικοτητα στην Γερμανια αλλά και για όσους επείγονται μεν αλλά θέλουν να συνδυάσουν ταχυρυθμα εντατικα μαθηματα Γερμανικων με τις σπουδες ή την εργασία τους προτεινουμε τα κλειστά μας τμήματα των δύο ή τριών σπουδαστών που με δύο φορές μάθημα την εβδομάδα ξεκινώντας  απο το ΜΗΔΕΝ τον Οκτώβριο 2012 σας οδηγουν με ΑΠΟΛΥΤΗ ασφάλεια και χωρίς εξαντλητική μελέτη στο Zertifikat B2 του Goethe Institut τον Αυγουστο του 2013 και πάλι με κόστος ανταγωνιστικό των εξειδικευμένων Γερμανικών Φροντιστηρίων και σίγουρα απόλυτα ΔΙΚΑΙΟ !

Για περισσότερες πληροφοριες γραψτε μας στο

                  lenendegr@yahoo.gr