Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ - ΤΟ ZERTIFIKAT B2 ΣΕ 6 ΕΩΣ 9 ΜΗΝΕΣ ΜΕ 150 ΩΡΕΣ


Το εντατικο προγραμμα Γερμανικων DeutschIntensiv -150 ωρών των LernenDe υπάγεται κι αυτο στα ταχυρυθμα γερμανικα για ενηλικες και εξασφαλίζει - όπως και το υπερεντατικό των 100 ωρών ( DeutschRasant ) - στον ενηλικα σπουδαστη την δυνατότητα να μαθει γρηγορα και σωστα Γερμανικα και να αποκτήσει το Zertifikat B2 του Goethe Institut σε χρόνο 6 έως το πολύ 9 μηνών πάντοτε ξεκινώντας από το απόλυτο μηδέν, ως αρχάριος σπουδαστής !
Όπως και το αντίσοιχο υπερεντατικό έτσι και το εντατικό μας πρόγραμμα προσφέρεται σε τρείς διαφορετικές εκδοχές, ανάλογα με τις ώρες  που μπορεί ο σπουδαστής να διαθέσει για την φοίτηση του !
Συγκεκριμένα με δύο τρίωρα μαθήματα την εβδομάδα το πρόγραμμα DeutschIntensiv-150 σας εγγυάται το Zertifikat B2 σε έξι μήνες. Εναλλακτικά με δύο μαθήματα των 2.5 ωρών το χρονικό διάστημα εκτείνεται στους 7,5 μήνες και αν κανείς επιλέξει να κάνει δύο δίωρα την εβδομάδα τότε σε 9 μήνες αποκτά το Zertifikat B2 !!
Επιχειρώντας μια σύγκριση με όλα τα υφιστάμενα προγράμματα για ταχυρυθμα γερμανικα που διατίθενται από το Goethe Institut και από τα άλλα εξειδικευμένα Φροντιστήρια Γερμανικων όπως την παρουσιάσαμε και στα ΥΠΕΡΕΝΤΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ DEUTSCHRASANT-100 ΩΡΩΝ
διαπιστώνουμε ότι και το εντατικο μας πρόγραμμα των 150 ωρών υπερέχει των αντιστοίχων τόσο στην χρονική του διάρκεια ( 150 έναντι των 450 πραγματικών ωρων του Goethe ) όσο και στην διάρκεια του που διαρκεί από 6 έως το πολύ 9 μήνες έναντι των 15 μηνών του Goethe Institut !
Ουσιαστικά δηλαδή με το ένα τρίτο των διδακτικών ωρών και ακόμη και στον μισό χρόνο μπορεί κανείς να μάθει γρήγορα Γερμανικά και να πιστοποιήσει την γνώση του με την απόκτηση του Zertifikat B2 του Goethe Institut !
Συγκριτικα με το υπερεντατικό μας προγραμμα το οποίο απαιτεί καθημερινή ενασχόληση με την γλώσσα και ομολογουμένως αρκετή έως και πολύ καθημερινή μελέτη, το εντατικό μας πρόγραμμα ενδείκνυται σε όσους φοιτούν μεν σε κάποια Σχολή ή και εργάζονται, έχουν όμως την διάθεση να ασχοληθούν στοιχειωδώς και να αφιερώσουν κάποιες ώρες την εβδομάδα στην μελέτη των Γερμανικων !
Ασφαλώς και το προγραμμα αυτό εντάσσεται στα επονομαζόμενα ταχυρυθμα Γερμανικα , προσφερει ωστόσο μεγαλύτερη άνεση στον σπουδαστή να αφομοιώσει πιο ξεκούραστα την ύλη χωρίς να επενδύει πολλές ώρες μελέτης κατ οίκον !
Πάντως στην περίπτωση που δεν μπορεί να αφιερώσει παρά μόνο ελάχιστες εβδομαδιαίες ώρες μελέτης, τότε προτείνουμε ανεπιφύλακτα το απλό μας πρόγραμμα που παρουσιάζεται αναλυτικά σε άλλη μας ανάρτηση !
Οποιαδήποτε πάντως απορία και αν έχετε αναφορικά με το εντατικό μας πρόγραμμα των 150 ωρών, σας προτρέπουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στέλνοντας μας στην διεύθυνση
                   lernendegr@yahoo.gr
Η απόλυτα εξειδικευμένη Σύμβουλος Σπουδών θα σας ακούσει με προσοχή και θα σας προτείνει ακριβώς το πρόγραμμα εκείνο που θα διασφαλίζει το σκοπούμενο, δηλαδη να μάθετε σωστά και γρήγορα Γερμανικά !
                       ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΚΥΡΙΟ ΜΕΝΟΥ