Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

ΤΟ ZERTIFIKAT B2 ΤΟΥ GOETHE INSTITUT ΣΕ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ !!!!


ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ , ΜΑΘΑΙΝΩ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ,

Μιλώντας για ευκολα και γρηγορα γερμανικα πραγματικά σε χρόνο ρεκόρ οι LernenDe και τα Φροντιστήρια Κατωπόδη πραγματικά δίνουν μια σπάνια ευκαιρία σε όσους θέλουν με ταχύρυθμα μαθηματα γερμανικων να αποκτήσουν το Zertifikat B2 του Goethe Institut σε εξι μόνο μήνες ξεκινώντας από το μηδεν !

Αρχες Ιουλίου 2014 θα ξεκινήσει στα Φροντστηρια Κατωπόδη πενταμελές τμήμα το οποίο με μία διακοπή τριών εβδομάδων για διακοπές τον Αυγουστο θα σας οδηγήσει με ασφάλεια τον Ιανουάριο του 2015 στην απόκτηση του Zertifikat B2 του Goethe Institut !!

Και αυτό με μόλις δύο δίωρα την εβδομάδα, χωρίς εξαντλητικούς ρυθμούς μελέτης με την περισσότερη δουλειά να βγαίνει στο Φροντιστήριο !

Μπορείτε να αναζητησετε στο Internet οποιοδήποτε Φροντιστήριο Γερμανικών στην Ελλάδα και οποιαδήποτε Σχολη στην Γερμανία !

Κανένας δεν θα μπορέσει να σας εγγυηθεί ότι σε έξι μόνο μήνες μαθημάτων και με μόνο δύο δίωρα την εβδομάδα θα αποκτήσετε το Zertifikat B2 ευκολα, γρήγορα και οικονομικά !!

Όλα τα Φροντιστήρια προσφέρουν προγράμματα που σε οκτώ μήνες σας οδηγούν στο Zertifikat B1 !! Προσοχή στο Β1 και όχι στο Β2 !

Τα Φροντιστήρια Κατωπόδη για τρίτη συνεχή χρονιά σε συνεργασία με τους LernenDe σας προσφέρουν το Β2 σε χρόνο ρεκορ δηλαδη σε εξι μηνες με ενα μόνο δίωρο την εβδομάδα !!

 Τα μαθήματα θα γίνουν σε αυστηρά πενταμελή τμήματα !

Ουτε ένας σπουδαστής παραπάνω !!

Και σε αυτούς τους φοιτητές που θα παρακολουθήσουν ανελλιπώς τα μαθήματα και θα συμμετέχουν στα διαγωνίσματα ελέγχου που θα γίνονται κάθε μήνα τα Φροντιστήρια Κατωπόδη παρέχουν γραπτή εγγύηση επιστροφής διδάκτρων στην – ενετελώς απίθανη έως αδύνατη – περίπτωση αποτυχιας στις εξετάσεις του Zertifikat B2 τον Ιανουάριο του 2015 !!

Και σας αφήσαμε για το τελος το καλυτερο !!
Το κόστος για το πρόγραμμα αυτό ανέρχεται σε 1500 ευρώ για καταβολή μέσω πιστωτικής κάρτας και αποπληρωμή μέχρι και σε εξι άτοκες μηνιαίες δόσεις ή 1800 ευρώ σε έξι ισόποσες δόσεις των 300 ευρώ στις αρχές κάθε μήνα στην Γραμματεία του Φροντιστήριου !!

Προσέξτε !

Την στιγμη που τα εξειδικευμένα Φροντιστήρια Γερμανικών ζητούν από 1400 έως 1800 ευρώ για το Β1 σε οκτω μήνες σε τμήματα δέκα και περισσοτέρων ενδεχομένως σπουδαστων, τα Φροντιστήρια Κατωπόδη σε αυστηρώς πενταμελή τμήματα σας εξασφαλίζουν το Zertifikat B2 με τα ίδια χρήματα !!

Ουσιαστικά δηλαδή σας παρέχουν την τάξη του Β2 εντελώς ΔΩΡΕΑΝ !!

Και το κυριότερο ! Σας γλυτώνουν όχι μόνο χρήματα αλλά και πολύτιμο χρόνο !!

Μπορείτε να ρωτήσετε παντού !

Δεν θα βρείτε Φροντιστήριο που να μπορεί να σας εξασφαλίζει το Zertifikat B2 σε έξι μήνες !!

Για ευκολα και γρηγορα Γερμανικα θα σας μιλήσουν πολλοί !

Εμείς όμως εγγυημένα σας παρέχουμε και οικονομικά Γερμανικά !

Για να μην πουμε δωρεαν Γερμανικα , μιας και η τάξη του Β2 σας έρχεται στην κυριολεξία δώρο !!

Μην διστάζετε !

Κλείστε γρήγορα θέση !!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο
                        lernendegr@yahoo.gr