Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ - ΕΥΚΟΛΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ - ΓΕΡΗΓΟΡΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΜΕΣΩ SKYPE


ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ , ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Στην ζωή δεν υπάρχει τίποτε τυχαίο !
Για να βρεθείτε εδώ αναζητώντας ταχυρυθμα ιδιαιτερα μαθήματα Γερμανικων σημαίνει ότι θέλετε να μάθε σωστα και κυρίως γρηγορα Γερμανικά !!
Ίσως είστε άνεργος που αναζητεί μια από τις δεκάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας στην ταχέως αναπτυσσόμενη γερμανική αγορά !
ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ , ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ , ΕΥΚΟΛΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ
Ισως είστε γιατρός που επιθυμεί να μάθει γρήγορα Γερμανικά και να αποκτήσει το Β2 ή το C1 για να αποκτήσει Approbation και να ξεκινήσει ειδικότητα σε Γερμανικό Νοσοκομείο !
Στην περιπτωση αυτή μπορειτε να δειτε και το εξειδικευμενο μας συνδεσμο ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΜΕΣΩ SKYPE 
ΣΩΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ , ΕΥΚΟΛΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ , ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ
Ίσως είστε μηχανολόγος ή ηλεκτρολόγος μηχανικός και επιθυμείτε να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες των Γερμανικών βιομηχανιών !

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Ίσως είστε φοιτητής ή νέος πτυχιούχος και θέλετε να μάθετε γρηγορα Γερμανικά για το TestDaF προκειμένου να κάνετε δωρεαν μεταπτυχιακά στην Γερμανία !
Ίσως απλά θέλετε απλά να μάθετε την δεύτερη πλέον σε δημοτικότητα ευρωπαϊκή γλώσσα και να ενισχύσετε το βιογραφικό σας !!
Πάντως για όποιον λόγο και αν επιθυμείτε να μαθετε γρηγορα Γερμανικα οι LernenDe είναι για εσάς η βέλτιστη επιλογή !
Ποιοί είναι οι LernenDe ? Ας συστηθούμε λοιπόν....
Οι LernenDe είναι ομάδα φιλολόγων Γερμανικής με μεταπτυχιακά και εξειδίκευση στην ταχύρυθμη διδασκαλία ενηλίκων !
ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ , ΕΥΚΟΛΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ

Η πρώτη γενιά από το 1955 που επέστρεψε από τις σπουδες στο Βερολίνο επινόησε, μορφοποίησε και εφάρμοσε έως το 1983 τα ταχυρυθμα Γερμανικα για ενηλικες
Η δεύτερη γενιά των LernenDe έδρασε και μετεξέλιξε την μέθοδο διδάσκωντας σε Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια, Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα στις ΗΠΑ και στην Ελλάδα από το 1985 δηλαδή επί 30 συναπτά έτη !!

ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ , ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ,

Οι μαθητές των δύο γενιών LernenDe έρχονται να ενταχθούν σταδιακά ως στελέχη-καθηγητές στην μεγάλη οικογένεια των εξειδικευμένων Φιλολόγων που συνεχίζουν να διδάσκουν σωστά και γρηγορα Γερμανικά !


Και μιλώντας για ταχυρυθμα Γερμανικα για ενηλικες αξίζει να τονίσουμε ότι οι LernenDe κατοχύρωσαν την μέθοδο DeutschRasant που σε 100 διδακτικές ώρες των 60 λεπτών εξασφαλίζει στον αρχάριο σπουδαστή όχι απλά την επιτυχία του στις εξετάσεις για το Zertifikat B2 του γερμανικου ινστιτούτου Goethe Institut ( κάτι που για εμάς ως τ. Καθηγητές-εξεταστές του Goethe Institut είναι κάτι το εύκολο ) αλλά πρωτίστως την άνεση τους στην προφορική επικοινωνία που είναι εντελώς απαραίτητη για να ενταχθούν στην Γερμανική καθημερινότητα.

Και αυτό με εύκολο και ευχαριστο τρόπο !
Δεν είναι εξάλλου τυχαίο πως ακόμη και χωρίς μελέτη, στην κυριολεξία χωρις να κάνουν προετοιμασία στο σπίτι, έχουμε δεκάδες περιπτώσεις σπουδαστων μας που πέτυχαν στις εξετάσεις απλά παρακολουθώντας τα μαθήματα στην τάξη !
Με εμπειρια 30 ετων έχουμε πλεον την τεχνογνωσια να σας διδάξουμε όχι απλά γρήγορα Γερμανικα αλλα και ευκολα Γερμανικα !
Η μέθοδος DeutschRasant των LernenDe εφαρμόζεται ήδη σε τρία Φρντιστήρια Ξένων Γλωσσών στην Αττική και μέσα από τους παλιούς μας μαθητές που έγιναν καθηγητές-τριες διδάσκεται και σε όλη την Ελλάδα !
Οι ενηλικες λοιπόν που επιθυμουν να μαθουν γρηγορα σωστα, γρηγορα και ευκολα Γερμανικα μπορούν να επιλέξουν είτε αναμεσα στα ιδιαιτερα μαθηματα Γερμανικων με κάποιον από τους συνεργάτες καθηγητές-τριες δια ζώσης ή διαδικτυακά μέσω Skype, είτε να ενταχθούν σε κάποιο από τα τμήματα των τριων Φροντιστηρίων με τα οποία συνεργαζόμαστε !
Προτού οι ενηλικες σπουδαστες ξεκινήσουν με τους LernenDe μια εξειδικευμένη σύμβουλος σπουδων, αφου ακουσει με προσοχή τις επιθυμίες και τους στόχους τους θα τους καθοδηγήσει και θα τους προτείνει ποια είναι γι αυτούς η βέλτιστη επιλογή !
Στην συνέχεια θα ακολουθήσει συνάντηση με την καθηγήρια ή καθηγητη που θα τους αναλάβει για να εκπονήσουν μαζί ένα απόλυτα συγκεκριμένο και εξατομικευμένο πρόγραμμα σπουδών και ένα χρονοδιάγραμμα απόλυτα ευέλικτο μεν αλλά με συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα !
Δεν είναι εξάλλου τυχαίο ότι ο μέσος χρόνος απόκτησης του Zertifikat B2 για τους σπουδαστές μας ειναι 7 μηνες, ενώ ποτε δεν έχει υπερβει το δεκάμηνο ( εννοείται για όσους ειναι στοιχειωδως συνεπεις στην φοιτηση τους )
Και σε καμία περίπτωση μιλώντας για φοίτηση δεν υπερβαίνουμε τις δύο φορές δίωρο ( ή τρίωρο ) μαθημα την εβδομάδα !
Αν λοιπόν επιθυμείτε να μάθετε γρηγορα Γερμανικα και να αποκτησετε σε χρονικο διάστημα 4 έως 10 μηνων το Zertifikat B2 του Goethe Institut επικοινωνήστε μαζί μας στο
                       lernendegr@yahoo.gr