Σάββατο, 23 Αυγούστου 2014

ΣΕ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΚΤΑΤΕ ΤΟ ZERTIFIKAT B2 ΤΟΥ GOETHE INSTITUT ΜΕ ΤΟΥΣ LERNENDE - ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΡΩΝ

ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ , ΕΝΤΑΤΙΚΑ , ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΚΙΚΩΝ , ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ , ΤΟ ZERTIFIKAT B2 GOETHE INSTITUT ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ , ΜΑΘΑΙΝΩ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ , ΚΟΣΤΟΣ , ΔΙΔΑΚΤΡΑ

Ασφαλώς όλες και όλοι εσείς που αναζητάτε να μάθετε ταχυρυθμα Γερμανικα θα έχετε επιδοθεί το τελευταίο διάστημα σε έρευνα αγοράς για να βρείτε το καταλληλο Φροντιστήριο ή την κατάλληλη-ο  καθηγητρια-τη για ιδιαιτερα μαθηματα Γερμανικών !

Και σίγουρα επειδή την ποιότητα θα την διαπιστώσετε – δυστυχώς για πολλούς – πολύ αργότερα, με τα αποτελέσματα στις εξετάσεις του Goethe Institut ή διακριβώνοντας οι ίδιοι μετα από κάποιους μήνες την όποια πρόοδο σας με το να προσπαθήσετε να διαβάσετε γερμανική εφημερίδα, περιοδικό ή να ακούσετε ειδήσεις στα Γερμανικά, το κριτήριο που μετράει – δυστυχώς για πολλούς – περισσότερο στην επιλογή τους είναι το οικονομικό θα προσπαθήσουμε στην ανάρτηση αυτή να φανούμε διαφωτιστικοί καταθέτοντας και την δική μας έρευνα αγοράς !

Στην ελληνική αγορά υπάρχουν πολλά Φροντιστήρια !!

Εμείς επικεντρωθήκαμε στα τέσσερα σοβαρά εξειδικευμένα Φροντιστήρια Γερμανικών του Κέντρου της Αθήνας που διδάσκουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ την Γερμανική Γλώσσα εδώ και δεκαετίες !

Όπως εξάλλου και οι LernenDe !

Ποια ήταν τα αποτελέσματα μας ? ΟΛΑ προσφερουν το Zertifikat B1 ( ΠΡΟΣΟΧΗ το Β1 κι όχι το Β2 ) σε 8 μήνες με δύο τρίωρα μαθήματα την εβδομάδα ! Σε διδακτικές ώρες των 50 λεπτών ! Δηλαδή απαιτούν 160 πραγματικές εξηντάλεπτες ώρες και διάστημα οκτώ μηνών για να καλύψουν τα τρια επίπεδα Α1 – Α2 και Β1 και να σας οδηγήσουν στις εξετάσεις του Zertifikat B1 του Goethe Institut με κόστος που κυμαίνεται από 1350 έως 1900 ευρώ ( πλέον δικαιώματος εγγραφής σε κάποια απ αυτά ).

Για το Zertifikat Β2 στα παραπάνω Φροντιστηρια θα πρεπει είτε να παρακολουθήσετε τα θερινα εντατικα τους τμηματα και μετα κάνοντας άλλους 4 μήνες να το αποκτήσετε, είτε να παρακολουθησετε μετα το καλοκαίρι αλλο ένα οκτάμηνο για το Β2 ! Και με ένα συνολικό κόστος που υπερβαίνει τα 2500 ευρώ στα πολυμελή τμήματα τους και σε κάποια φθάνει και τα 3000 ευρώ ! Και με μέσο χρόνο απόκτησης τους 15 έως 19 μηνες !!!

Οι LernenDe τουναντίον δεν διατείνονται απλά , αλλά αποδεικνύουν ότι είναι μακράν οι πλεον γρήγοροι στην Ελληνική αγορά με το να προσφέρουν στο μεν υπερεντατικό τους πρόγραμμα DeutschRasant των 100 ώρών το Zertifikat B2 του Goethe Institut, που σημαίνει ότι καλυπτουν σε 100 ώρες και σε διάστημα 4 έως 6 μηνών, όχι τρία αλλά τέσσερα επίπεδα δηλαδή το Α1-Α2-Β1 και Β2 , στο δε εντατικό τους πρόγραμμα DeutschIntensiv των 150 ωρών ακριβώς το ίδιο δηλαδή το Zertifikat B2 σε διάστημα 6 έως 9 μηνών !

Δηλαδή στο ίδιο διάστημα των οκτώ μηνών ( Οκτώβριο έως Μαιο ή σε οποιοδήποτε άλλο οκτάμηνο εσείς επιλέξετε ) που στα σοβαρά, εξειδικευμένα Φροντιστήρια Γερμανικών θα καλύψετε τρία επίπεδα και θα επιχειρησετε για το Zertifikat Β1 , με τους LernenDe είτε στο προγραμμα των 100 ωρών ( που απαιτεί πολύ σοβαρή κατ οίκον μελέτη ) είτε με το πρόγραμμα των 150 ωρών ( στο οποίο απαιτείται λογική μελέτη μιας και το μεγαλύτερο μέρος της κατ οίκον εργασίας σας πραγματοποιείται στην τάξη ) καλύπτετε 4 επίπεδα και αποκτάτε το Zertifikat B2 που εκ των πραγμάτων είναι αυτό που ζητάει η αγορά εργασίας, μιας και προσωπικά δεν έχουμε ακούσει Οργανισμό η Επιχείρηση που να ζηταει το Zertifikat Β1 !

Αλλά ακόμη και με το απλό μας ταχύρυθμο τμήμα, το DeutschEinfach των 200 ωρών με το οποίο ΔΕΝ θα χρειαστεί ούτε ένα λεπτό μελέτης στο σπίτι, μιας και ΟΛΗ η προετοιμασία για το Zertifikat B2 γίνεται στην τάξη, και πάλι δεν θα καθυστερήσετε σημαντικά μιας και εκτείνεται χρονικά στους 9 έως 12 μήνες αν κάνετε μόνο δύο δίωρα την εβδομάδα !

Συνοπτικά δηλαδή με τα τρία προγράμματα των LernenDe σε χρόνο από 4 έως 12 μήνες, δηλαδή με μέσο χρόνο προγραμμάτων τους 6 μήνες , καλύπτετε άλλη μία τάξη ( σε σχέση με τα άλλα Φροντιστήρια ) και αποκτάτε όχι το Zertifikat B1 αλλά το Zertifikat B2 !

Και ασφαλώς θα μας ρωτήσετε με τι κόστος ??

Θυμηθείτε παρακαλώ ότι το μέσο κόστος για την απόκτηση του Zertifikat B2 στα πολυμελή ( συχνα δεκαπενταμελή ) φροντιστηριακά τμήματα των Φροντιστηρίων του Κέντρου είναι 2600 ευρώ !

Πόσο είναι το αντίστοιχο κόστος για το Β2 με τους LernenDe ??

Παρακαλούμε προσέξτε !!

Τα ταχύρυθμα μας τμήματα κοστίζουν 2500 ευρώ στα αυστηρώς πενταμελή τμήματα και 3000 ευρώ το άτομο στα διμελή ουσιαστικά ιδιαίτερα – κλειστά μας τμήματα !!

Ναι καλά ακούσατε !!

Όταν ζητάνε κατα μέσο όρο 2800 ευρώ για το Β2 σε πολυμελή και με ορίζοντα 20 μηνών , εμείς ζητάμε ΜΟΝΟ 2500 ευρώ σε ορίζοντα οκτώ μηνών για το Zertifikat Β2 σε πενταμελή και 3000 ευρώ σε διμελή τμήματα !Τα δίδακτρα των LernenDe ( δηλαδη τα 2500για τα αυστηρώς πενταμελή και τα 3000 για τα κλειστα διμελή ) αφορούν ΟΛΑ μας τα ταχύρυθμα τμηματα !

Δηλαδή είτε επιλέξετε το υπερεντατικο DeutschRasant των 100 ωρών, είτε το εντατικό DeutschIntensiv των 150 ωρών, είτε το απλό μας ταχύρυθμο DeutschEinfach των 200 ωρών τα δίδακτρα δεν διαφοροποιούνται και είναι 2500 ευρώ για τα φροντιστηριακά πενταμελη τμηματα ( καταβλητέα ΜΟΝΟ με πιστωτική κάρτα έως και σε 6 άτοκες δόσεις με κάρτες Mastercard – Visa όλων των τραπεζών, εκτός των καρτών της ΕΤΕ ) και 3000 ευρώ το άτομο στα διμελή ( καταβλητέα είτε εφάπαξ με πιστωτική κάρτα και άτοκες δόσεις είτε τμηματικά στο τέλος της κάθε εβδομάδος )

Βλέπετε λοιπόν ότι οι LernenDe αποδεδειγμένα είναι όχι απλά μακράν οι ΠΡΩΤΟΙ στα ταχυρυθμα Γερμανικα αλλά και οι πλέον ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ !

Και σας χαρίζουν κυρίως το πιο σημαντικό που δεν αποτιμάτε !! ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΧΡΟΝΟ !!!!

Σας γλυτώνουν ΔΩΔΕΚΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ μήνες σπουδών που σημαίνει για εσάς ταχύτερη ένταξη σας στην αγορά εργασίας για τις θέσεις που απαιτούν το Zertifikat B2 ! 

Που σημαίνει ότι ενόσω οι ανταγωνιστές σας ακόμη θα σπουδάζουν Γερμανικα , εσείς μετα από τα ταχυρυθμα μαθηματα Γερμανικων των LernenDe θα πληρώνεστε για τα Γερμανικά σας !!

Για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο ακόλουθο email 
lernendegr@yahoo.gr αναμένοντας την άμεση απάντηση μας είτε στα εισερχομενα είτε στα spam σας !!