Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ?



ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ - ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ - ENTATIKA MATHIMATA GERMANIKWN - GERMANIKA MESW SKYPE


Για όσους δεν έχουν την δυνατότητα να μάθουν Γερμανικά στο Βερολίνο, στο Μόναχο ή στην Φρανκφούρτη και δεν ενδιαφέρονται για ταχυρυθμα Γερμανικα αλλά επιθυμούν να μάθουν Γερμανικά στην Αθήνα ή μεσω Skype με τον ίδιο ακριβώς απαράλλακτα τρόπο όπως και στην Γερμανία, δηλαδή με την αποκλειστική χρήση της Γερμανικής από το πρώτο λεπτό και την ευκαιρία σας να μιλάτε Γερμανικά από το πρώτο μάθημα τότε οι LernenDe έχουν για εσάς μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα πρόταση !!

Όπως ασφαλώς θα γνωρίζετε στη Γερμανία έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε μαθήματα Γερμανικών είτε σε Volkshochschulen με επιδοτούμενα από το Γερμανικό Δημόσιο και συνεπώς αρκετά οικονομικά τμηματα Γερμανικών !
Η εκμάθηση της Γερμανικής Γλώσσας γίνεται ασφαλώς από την πρώτη στιγμή όπως είναι φυσικό μόνο στα Γερμανικά !
Οι σπουδαστές που προέρχονται από κάθε γωνιά του πλανήτη μας δεν έχουν άλλη επιλογή από το να μιλάνε από την πρώτη στιγμή αποκλειστικά και μόνο Γερμανικά κάτι που τους διευκολύνει αφάνταστα στο να εξοικειωθούν με την ζωντανή Γερμανική Γλώσσα!
ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ - ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ - ENTATIKA MATHIMATA GERMANIKWN - GERMANIKA MESW SKYPE

Βέβαια στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων η διαδικασία πέρα από το ότι είναι υπερβολικά χρονοβόρα καθίσταται και προβληματική μιας και ο υπερβολικά μεγάλος αριθμός των συμμετεχόντων, η ανομοιογένεια των τμημάτων και άλλοι ενδογενείς παράγοντες δεν εξασφαλίζουν την επιθυμητή ποιότητα και το ευκταίο αποτέλεσμα.

Για τον λόγο αυτό πολλοί αναγκάζονται να προστρέξουν στον ιδιωτικό τομέα και να επιζητήσουν μία Σχολή Ξένων Γλωσσών !

Και όπως είναι φυσικό ποια πιστεύετε ότι είναι η πρώτη τους επιλογή ?

Η απάντηση είναι πιστεύουμε προφανής !

Ποιό είναι το πρώτο όνομα που έρχεται στο μυαλό σας όταν κάποιος σας μιλήσει για μαθήματα Γερμανικών ?

Ασφαλώς θα απαντήσετε στην συντριπτική σας πλειοψηφία το Goethe Institut !!

ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ - ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ - ENTATIKA MATHIMATA GERMANIKWN - GERMANIKA MESW SKYPE

Και ομολογουμένως δεν έχετε άδικο !

Όπως και όλοι αυτοί που το επιλέγουν τόσο στην Γερμανία όσο και στην Ελλάδα !

Για την τελεια εκμάθηση της Γερμανικής Γλώσσας το πρότυπο ήταν και θα παραμείνει το Goethe Institut !

Η ποιότητα σπουδών που προσφέρει, το εξαιρετικό του σύστημα και η ανυπέρβλητη μέθοδος του ήταν, είναι και θα παραμείνει αξεπέραστη !

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο τα τμήματα στα Goethe Institut σχεδόν σε όλες τις πόλεις της Γερμανίας είναι πάντοτε υπερπλήρη !!

Το μειονέκτημα που του προσάπτεται είναι ότι η διάρκεια σπουδών για την απόκτηση των διπλωμάτων στα κανονικά του τμήματα είναι αρκετά μεγάλη και ότι συχνά ο μεγάλος αριθμός των σπουδαστών – όπως εξάλλου και στα Volkshochshulen και στα αλλα Fremdsprachinstitute - δυσχεραίνει ενίοτε την εκπαιδευτική διαδικασία !

Η ομάδα των LernenDe που έχει στις τάξεις της τέως Καθηγήτριες και Καθηγητές του Goethe Institut εκπόνησε και σας παρουσιάζει το τέταρτο εξαιρετικά ενδιαφέρον πρόγραμμα σπουδών για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν Γερμανικά όπως ακριβώς διδάσκονται στα Goethe Institut στην Γερμανία και στην Ελλάδα !

Και το πιο σημαντικό !! Ένα εξαιρετικά οικονομικό πρόγραμμα σπουδών ! Τόσο οικονομικό όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε !

Για περισσότερες πληροφορίες και αναλυτική παρουσίαση του προγράμματος επισκεφτείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο ΤΕΤΑΡΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΩΝ LERNENDE