Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΔΙΜΕΛΗ ΤΜΗΜΑΤΑ !


Ταχυρυθμα μαθηματα γερμανικων προσφερουν οι LernenDe περα από τα πενταμελη φροντιστηριακά τμήματα και σε ιδιαιτερα μαθηματα Γερμανικων καθως και σε κλειστα διμελη group !
Επειδή πολλοί μας στελνουν email ρωτώντας για τα διδακτρα να σας πληροφορήσουμε ότι τα δίδακτρα των LernenDe ειναι ΕΝΙΑΙΑ για όποιο από τα τρια μας προγραμματα επιλέξετε !

Το ποσό ανέρχεται σε 2500 ευρώ για τα φροντιστηριακά μας πενταμελή τμήματα και σε  3000 ευρώ το άτομο για τα κλειστά διμελή μας group.

Όταν για το ακαδημαικό έτος 2014-15 γνωστό Φροντιστήριο Γερμανικών στην Αθήνα χρεώνει 3000 και για τα 4 επίπεδα Α1-και Β2 σε δύο οκτάμηνα και σε πολυμελή τμήματα, και το Goethe Institut χρεώνει συνολικά 4900 ευρώ και για τα 4 επίπεδα Α1-και Β2 , πάλι σε πολυμελή τμήματα και σε χρονικό ορίζοντα συνολικά 90 εβδομάδων, τότε τα δίδακτρα μας είναι σαφώς πιο οικονομικά και το κυριώτερο σας εξοικονομούν ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΧΡΟΝΟ.

Δηλαδή ΑΣΧΕΤΑ απο το τμήμα που θα επιλέξετε είτε αυτό είναι το DeutschRaant των 100 ωρών, είτε το DeutschIntensiv των 150 ωρών , είτε το DeutschEinfach των 200 ωρών τα δίδακτρα είναι ενιαία !!

Στα φροντιστηριακά μας τμήματα η εξόφληση γίνεται ΜΟΝΟ με πιστωτική κάρτα ( εκτος καρτων ΕΘΝΙΚΗΣ ) σε 4 έως 6 ΑΤΟΚΕΣ δόσεις !

Στα κλειστά μας διμελή τα δίδακτρα καταβάλλονται είτε με πιστωτική κάρτα είτε και τμηματικά ανα εβδομάδα !!

Ας δώσουμε τρία παραδειγματα  !

Κάποιος σπουδαστής επιλέγει το κλειστό διμελές τμήμα του προγράμματος DeutschEinfach-200 ! Και επιλέγει να πάρει το Zertifikat B2 με δύο δίωρα μαθήματα την εβδομάδα σε 50 εβδομάδες ! Το κόστος του είναι 60 ευρώ την εβδομάδα !

Ας πάρουμε και άλλη μία περίπτωση !

Κάποιος επιλέγει το DeutschIntensiv των 150 ωρών !
Και θέλει να αποκτήσει από το μηδέν σε 9 περίπου μήνες το Β2 πάλι με δύο δίωρα μαθήματα την εβδομαδα ! Το κόστος τους θα είναι 80 ευρώ την εβδομάδα !

Τέλος αν κάποιος επιλέξει το υπερεντατικο DeutschRasant των 100 ωρών και επιλέξει να αποκτήσει σε 6 ΜΟΝΟ μήνες το Zertifikat B2 σε κλειστό διμελές τότε το κόστος του θα είναι  125 ευρώ την εβδομάδα για τις 24 εβδομάδες που διαρκεί το πρόγραμμα !

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο lernendegr@yahoo.gr αναμένοντας την άμεση απάντηση μας είτε στα Εισερχόμενα, είτε και στα Spam σας !!