Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Μιλώντας για οικονομία !!!


Πρόσφατα δεχθήκαμε ένα τηλέφωνο απο ενδιαφερόμενο να ξεκινήσει Γερμανικά για το Β2. Αφού του εξηγήσαμε τα πάντα για την μέθοδο μας, τον εξαιρετικά χαμηλό χρόνο που θα χρειαστεί για να φθάσει εγγυημένα στο πτυχίο, όπως ήταν φυσικό μας ρώτησε και για το κόστος !

Ακούγοντας την τιμή μας με ευγένεια μας αντέτεινε ότι είμαστε πιο ακριβοί από ανάλογα ιδιαίτερα που διαφημίζονται στο διαδίκτυο και μόνος του μας ανέφερε για μια εταιρεία που διαφημίζεται και στο Google Ads που με μόλις 8 ευρώ την ώρα ανα άτομο ( σε group δύο ατόμων ) προσφέρει ιδιαίτερα Γερμανικών !!

Ομολογουμένως δελεαστική προσφορά !!!!

Μπήκαμε λοιπόν στον πειρασμό να επισκεφτούμε την ιστοσελίδα και να διαπιστώσουμε ιδίοις όμμασι την προσφορά !!

Και όντως η τιμή ήταν πραγματική !!

Αλλά είδε ο καλός μας φίλος πόσο χρόνο απαιτεί η συγκεκριμένη εταιρεία για να τον φτάσει στο Β2 ??

Αντιγράφω από την ιστοσελίδα.... Μέσος Ορος για ενήλικες.... Επίπεδο Α1 και Α2 .... 80 ώρες , Επίπεδο Β1....110 ώρες , Επίπεδο Β2 .....  190 ώρες  !!

Αρα μέχρι το Β2 μεσολαβούν 80+110+190=380 ώρες επί 8 ευρώ δηλαδή 3040 ευρώ !!
Και να υποθέσω ότι κάνει κάποιος 6 ώρες την εβδομάδα. Θα χρειαστεί 16 μήνες για να φτάσει από το μηδέν στο Β2

Οταν εμεις προσφέρουμε στον ΜΙΣΟ χρόνο και σχεδόν με το ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ των χρημάτων  ακριβώς το ίδιο και μάλιστα παραθέτουμε ΕΠΩΝΥΜΕΣ περιπτώσεις σπουδαστών μας που το έχουν πετύχει υπάρχει σύγκριση ??

Συμπέρασμα ΜΗΝ ρωτάτε μόνο την τιμή !!

Ρωτάτε σε πόσο χρόνο και μέ πόσο συνολικό κόστος θα σας φτάσουν στο πτυχίο που ζητάτε !

Και τότε κάντε την επιλογή σας !!

Για εσάς που καθυστερήσατε να ξεκινήσετε και
επιθυμείτε μεν ταχυρυθμα εντατικα τμηματα Γερμανικων αλλά χωρίς να αποτελεί η φοίτηση σας πρόσκομμα  στις φοιτητικες ή επαγγελματικές σας υποχρεώσεις , σας προσφέρουμε την δυνατότητα ξεκινώντας σήμερα τον Οκτώβριο του 2012 από το ΜΗΔΕΝ με ΔΥΟ φορές μάθημα την εβδομάδα και σε κλειστά τμήματα των ΔΥΟ ή το πολύ ΤΡΙΩΝ σπουδαστών να αποκτήσετε 100% τον ΜΑΙΟ του 2013 το Zertifikat B1 του Goethe Institut με ανταγωνιστικά των εξειδικευμένων Γερμανικών Φροντιστηρίων διδακτρα αλλά σίγουρα δίκαια για την ΚΟΡΥΦΑΙΑ μας ποιότητα.

Ειδικά για όσους επιθυμουν να ξεκινήσουν ιατρικη ειδικοτητα στην Γερμανια αλλά και για όσους επείγονται μεν αλλά θέλουν να συνδυάσουν ταχυρυθμα εντατικα μαθηματα Γερμανικων με τις σπουδες ή την εργασία τους προτεινουμε τα κλειστά μας τμήματα των δύο ή τριών σπουδαστών που με δύο φορές μάθημα την εβδομάδα ξεκινώντας  απο το ΜΗΔΕΝ τον Οκτώβριο 2012 σας οδηγουν με ΑΠΟΛΥΤΗ ασφάλεια και χωρίς εξαντλητική μελέτη στο Zertifikat B2 του Goethe Institut τον Αυγουστο του 2013 και πάλι με κόστος ανταγωνιστικό των εξειδικευμένων Γερμανικών Φροντιστηρίων και σίγουρα απόλυτα ΔΙΚΑΙΟ !
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε το 
                   6 9 9 8 8 5 3 9 9 6