Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ



Για να βρεθείς στο blog αυτό αναζητάς ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΕΝΤΑΤΙΚΑ μαθηματα Γερμανικων !

Ασφαλώς θα έχεις ρωτήσει αρκετά φροντιστήρια και ακόμη περισσότερους συναδέλφους σε πόσο χρόνο και με τι κόστος μπορεί κανείς από το ΜΗΔΕΝ να αποκτήσει το Β2 !

Πριν πάρεις την τελική σου απόφαση άκουσε και την δική μας πρόταση !!

Κατηγορηματικά σε βεβαιώνουμε ότι το πολύ σε ΕΚΑΤΟ πραγματικές ώρες μπορεί κανείς από ΑΡΧΑΡΙΟΣ να ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ το Β2 του Goethe Institut αλλά κυρίως να έχει μάθει ΣΩΣΤΑ Γερμανικά !!

Το πρόγραμμα των 100 ωρών για την απόκτηση του Β2 μπορεί να διαρκέσει από τέσσερεις μήνες ( δυο τρίωρα την εβδομάδα ), έξι μήνες ( δύο δίωρα την εβδομάδα ), οκτώ μήνες ( ένα τρίωρο την εβδομάδα ) έως το ΠΟΛΥ δέκα μήνες.

Τα μαθήματα είναι ουσιαστικά ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ( κλειστό τμήμα 2 ατόμων ) σε ημέρες και ώρες που οι σπουδαστές καθορίζουν και αλλάζει - αν επιθυμούν - κάθε εβδομάδα ώστε να ανταποκρίνεται στις αναγκες τους.

Και αναφορικά με το κόστος !!

Αφού ασφαλώς έχετε κάνει έρευνα αγοράς θα έχετε διαπιστώσει ότι για την απόκτηση του Β1 σε οκτώ μήνες τα ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ Φροντιστηρια Γερμανικών ζητούν από 1400 έως 2200 ευρώ στα πολυμελή τους τμήματα !! 

Εμείς σε λιγότερο διάστημα - τεσσάρων ή εξι μηνών - σας ΕΓΥΩΜΑΣΤΕ το Β2 με κόστος από 1500 έως το πολύ 2000 ευρώ για ουσιαστικά ιδιαίτερο μάθημα !!

Με στοιχεία σας αποδεικνύουμε ότι είμαστε μακράν οι γρηγορότεροι και οι φθηνότεροι.. 

Τώρα για το αν είμαστε και οι καλύτεροι αυτό δεν θα το πούμε εμείς...

Ισως το μαρτυρούν τα αποτελέσματα των σπουδαστών μας στις εξετάσεις...

Πάντως ο καλύτερος μας κριτής θα είσαι ΕΣΥ αν αποφασίσεις να μας εμπιστευτείς σε αυτό που κάνουμε με ΠΑΘΟΣ, ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ, ΣΥΝΕΠΕΙΑ και ΣΕΒΑΣΜΟ στους μαθητές μας τα τελευταία 25 χρόνια !!

Για περισσότερες λεπτομέρειες ας διαβάσεις τις παρακάτω παλαιότερες μας αναρτήσεις..

Αν έχεις κι άλλες ερωτήσεις κάλεσε μας στο 
                   6 9 9 8 8 5 3 9 9 6