Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕ 100 ΩΡΕΣ ΤΟ ZERTIFIKAT B2 TOY GOETHE INSTITUT


Επειδή εσείς μας το ζητήσατε....
Αρχή Οκτωβρίου 2012 θα ξεκινήσουν στους χώρους του Κέντρου Ξένων Γλωσσών Κ.Κατωπόδη , δύο αυστηρά ολιγομελή τμήματα αρχαρίων ενηλίκων των πέντε ατόμων, διάρκειας τεσσάρων μηνών ( 16 διδακτικών εβδομάδων - 100 πραγματικών ωρών)  για τις εξετάσεις Zertifikat B2 Goethe Institut τον Ιανουάριο του 2013. 
Η διάρκεια των μαθημάτων θα είναι δύο τρίωρα την εβδομάδα ( Δευτερα - Πέμπτη ή Τρίτη - Παρασκευή ) διάρκειας 180 λεπτών. Τα μαθήματα ΔΕΝ θα διακοπούν κατα την διάρκεια των διακοπών των Χριστουγέννων (θα υπάρξει πιθανώς μετάθεση ημερών)
Το κόστος ΔΕΝ θα υπερβαίνει το αντίστοιχο των εξειδικευμένων Γερμανικών Φροντιστηρίων του Κέντρου και καταβάλλεται εφαπαξ με χρεωση της πιστωτικής σας καρτας και με δυνατότητα έξι άτοκων μηνιαίων δόσεων.
 Να ενημερώσουμε ότι τα συγκεκριμένα τμήματα απευθύνονται σε ενήλικες που μπορούν να αφιερωθούν για το τετράμηνο αυτό  ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στην εκμάθηση της γλώσσας, μιας και το να καλυφθούν τέσσερα επίπεδα Α1 -Α2 - Β1 και Β2 σε 100 ώρες και σε 4 μήνες να πάρει κανείς από το ΜΗΔΕΝ το πτυχίο Zertifikat B2 του Goethe Institut ασφαλώς και απαιτεί αποφασισμένους και ιδιαίτερα επιμελείς σπουδαστές.

Για περισσότερες πληροφοριες γραψτε μας στο

                  lenendegr@yahoo.gr