Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ


Τι κοινό έχουν.... ένας 26χρονος ειδικευόμενος Χειρουργικής στο Μünster , ένας 28χρονος λογιστής στο Praktiker, μία 37χρονη φαρμακοποιός-ιατρική επισκέπτρια, ένας 20χρονος φοιτητής Ιστορικου-Αρχαιολογικου, μια 24χρονη ειδικευόμενη Ψυχιατρικής στην Κατερίνη με έναν 44χρονο παθολόγο του ΙΚΑ ???
Και οι τέσσερεις μας εμπιστεύτηκαν τους τελευταίους μήνες καί όχι μόνο απέκτησαν σε χρονικό διάστημα το πολύ δέκα μήνες το πτυχίο Β2 του Goethe Institut και συνεχίζουν για C1 και C2, αλλά το πλέον σημαντικό μιλάνε άπταιστα Γερμανικά !
Και επειδή η δυσπιστία υπερπλεονάζει στις πονηρές μέρες μας - με δική τους προτροπή και συγκατάθεση - τα τηλέφωνα και τα email τους είναι στην διάθεση σας για να σας βεβαιώσουν οι ίδιοι ότι ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΜΕ αυτό που τα τελευταία 20 χρόνια υποσχόμαστε.
Αν έχετε λίγη υπομονή και διαβάσετε τις παλαιότερες αναρτήσεις μας θα διαβάσετε ΕΠΩΝΥΜΕΣ πρόσφατες καθημερινές ιστορίες σπουδαστών μας που σε χρονικό διάστημα ακόμη και πέντε μηνών απέκτησαν το Β2 και συνεχίζουν....
Ασφαλώς αυτό απαιτεί εκ μερους των σπουδαστών αποφασιστικότητα και συστηματική μελέτη !
Όπως απαιτεί κι από μέρους μας πέρα από γνώση, σύστημα κι εμπειρία ενθουσιασμό, πάθος κι αγάπη για αυτό που κάνουμε !! Ρωτήστε το Goethe Institut και ΟΛΑ τα εξειδικευμένα Φροντιστήρια Γερμανικών για το πόσο χρόνο και με τι κόστος σας εξασφαλίζουν το Β2... 
 
Για περισσότερες πληροφοριες γραψτε μας στο

                  lenendegr@yahoo.gr