Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012


Τι θα λέγατε αν μπορούσατε Εσείς - και όχι τα ετοιμα προγραμματα των Φροντιστηρίων - να θέσετε το πλαίσιο των σπουδών σας στα Γερμανικά ?

Δηλαδή να αποφασίσετε Εσείς πότε θέλετε να ξεκινήσετε και πότε ακριβώς να αποκτήσετε το πτυχίο που θέλετε !

Να αποφασίζετε Εσείς για τον ρυθμό των σπουδών σας,  ποιές ημέρες και ώρες θα κάνετε μάθημα ανάλογα με τις επαγγελματικές και φοιτητικές σας υποχρεώσεις !

Από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, καθημερινές και Σαββατοκύριακα !

Με πρόγραμμα που μπορείτε Εσεις να αλλάζετε από εβδομάδα σε εβδομάδα !!


Σε όποια Σας επιθυμία ή απαίτηση έχουμε την λύση. Μια λύση εφικτή, ευέλικτη και απολύτως αποτελεσματική !

Ενδεικτικά για εσάς που καθυστερήσατε να ξεκινήσετε και επιθυμείτε μεν ταχυρυθμα εντατικα τμηματα Γερμανικων αλλά χωρίς να αποτελεί η φοίτηση σας πρόσκομμα  στις φοιτητικες ή επαγγελματικές σας υποχρεώσεις , σας προσφέρουμε την δυνατότητα ξεκινώντας σήμερα τον Οκτώβριο του 2012 από το ΜΗΔΕΝ με ΔΥΟ φορές μάθημα την εβδομάδα και σε κλειστά τμήματα των ΔΥΟ ή το πολύ ΤΡΙΩΝ σπουδαστών να αποκτήσετε 100% τον ΜΑΙΟ του 2013 το Zertifikat B1 του Goethe Institut.


Ειδικά για όσους επιθυμουν να ξεκινήσουν ιατρικη ειδικοτητα στην Γερμανια αλλά και για όσους επείγονται μεν αλλά θέλουν να συνδυάσουν ταχυρυθμα εντατικα μαθηματα Γερμανικων με τις σπουδες ή την εργασία τους προτεινουμε τα κλειστά μας τμήματα των δύο ή τριών σπουδαστών που με δύο φορές μάθημα την εβδομάδα ξεκινώντας  απο το ΜΗΔΕΝ τον Οκτώβριο 2012 σας οδηγουν με ΑΠΟΛΥΤΗ ασφάλεια και χωρίς εξαντλητική μελέτη στο Zertifikat B2 του Goethe Institut τον Αυγουστο του 2013

Ασφαλώς και ΔΕΝ είμαστε μια "φτηνή" επιλογή.
Αν επιθυμείτε οικονομικά δίδακτρα σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα τα Φροντιστήρια του Κέντρου καθώς και τα εξειδικευμενα Φροντιστήρια Γερμανικών !

Εμείς προσφέρουμε 25 χρόνια ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ κορυφαία ποιότητα σε ΔΙΚΑΙΕΣ τιμές ! 

Και αν αναλογιστειτε ότι κοντά μας γλυτώνετε πολλούς μα πολλούς μήνες που θα τους εκμεταλλευτείτε κερδίζοντας χρήματα από τα Γερμανικά που έχετε μάθει, τότε γινόμαστε σίγουρα πολύ πιο οικονομικοί από τις "φτηνές" επιλογές !

Για οποιαδήποτε Σας απαίτηση ή επιθυμία έχουμε την λύση ! Όσο σύντομο και να φαντάζει για άλλους το χρονικό διάστημα που Εσείς θα θέσετε για το πτυχίο που επιθυμείτε ! Εκεί που άλλα Φροντιστήρια και συνάδελφοι ... θα σας πούν ότι απλά ΔΕΝ γίνεται.... εμείς θα σας εγγυηθούμε ότι αν μας εμπιστευτείτε ΜΑΖΙ θα τα καταφέρουμε !

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε το 
                   6 9 9 8 8 5 3 9 9 6