Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ


Δεχθήκαμε αρκετά τηλέφωνα για το πρόγραμμα μας των 100 ωρών και θεωρούμε καλό να προβούμε σε κάποιες διευκρινίσεις !

Οι περισσότεροι θεώρησαν τις 100 διδακτικές ώρες ... υπερβολικά μικρό διάστημα ! 

Τουναντίον θεωρούμε τις 100 ώρες ... αρκετά μεγάλο διάστημα για όσους έχουν μάθει να μελετούν συστηματικά !

Απόδειξη η Αμαλία Παπανικολάου ( απο το μηδεν στο Β2 τον σε πεντεμιση μήνες με 80 ώρες με βαθμο λίαν καλώς τον Μαιο 2012) 

Απόδειξη η Στεβη Μιχαλέα με τον Παύλο Ντασιακλή ( από το Β1 στο Β2 σε ενάμιση μήνα με λιγότερες από 30 ώρες μάθημα  )

Απόδειξη ο Γιάννης Τουρνάς και ο Παναγιώτης Μουστόγιαννης ( από το μηδέν στο C1 σε 15 μήνες διακεκομμένης φοίτησης )

Οι 100 ώρες αποτελούν το μέγιστο διάστημα που μας εξασφαλίζει από το μηδέν το πτυχίο Β2 με βαθμό λίαν καλώς ή και άριστα.

Αλλά ήδη από τις 70 ώρες οι σπουδαστές μας πετυχαίνουν με άνεση την βάση στα δοκιμαστικά μας test για το Β2 του Goethe Institut !

Μας ρωτούν πως γίνεται αυτό ?

Απλά...

Με εφόδιο ένα πτυχίο Γερμανικής Φιλολογίας Π.Α , δύο μεταπτυχικά στην Συγκριτική Γλωσσολογία και στην Διδακτική μια προσωπική διδακτική εμπειρία 25 ετών - από τα οποία 20 αποκλειστικά στην ταχύρυθμη εκπαίδευση ενηλίκων σε Πανεπιστήμια, Ιδιωτικά Σχολεία και Φροντιστήρια - και με μία οικογενειακή παράδοση στην διδασκαλία των Γερμανικών που ξεκινά από το 1958.

Κυρίως όμως με ένα πάθος για αυτό που κάνουμε ! Ένα πάθος που παραμένει άσβεστο μέχρι σήμερα και με έναν ενθουσιασμό κι αγάπη για την Γερμανική γλώσσα που το περνάμε και στους μαθητές μας. Δεν είναι τυχαίο που πολλοί από τους σπουδαστές που έμαθαν σε εμάς Γερμανικά, διαπρέπουν σήμερα ως Καθηγητές Γερμανικών Πανεπιστημίων. 

Ασφαλώς και δεν λειτουργούμε ανταγωνιστικά στα εξειδικευμένα Φροντιστήρια Γερμανικών που ακόμη και τα εντατικά τους προγράμματα απαιτούν τουλάχιστον διπλάσιο χρόνο και εκατοντάδες ώρες επιπλέον φοίτησης.

Απευθυνόμαστε σε όσους πραγματικά επείγονται και σε όσους δεν ανήκουν στην χρυσή μετριότητα.

Στους βιαστικούς και στους άριστους !

Ασφαλώς και δεν αποτελούμε μια φτηνή επιλογή !!

Αν αναλογιστείτε όμως ότι την ώρα που οι άλλοι συνεχίζουν να (εκ)παιδεύονται μαθαίνοντας Γερμανικά, εσείς με το πτυχίο σας ήδη θα εργάζεστε, τότε γινόμαστε σίγουρα πολύ οικονομικοί !

Απόδειξη ο ιατρός Γιάννης Τουρνάς. Ξεκίνησε μαζί μας αρχάριος τέλη Μαίου 2011 και αρχές Μαρτίου 2012 με πτυχίο Β2 και επίπεδο C1 ανέβηκε στην Γερμανία όπου ήδη εργάζεται - και αμοίβεται -ως ειδικευόμενος Χειρουργικής στο Siegen, ενώ στο αντίστοιχο διάστημα άλλοι ακόμα δεν έχουν καν ετοιμαστεί για το Β2 ! Και ο Γιάννης δεν αποτελεί εξαίρεση αλλά τον κανόνα !

Απόδειξη η ιατρός Σταυρούλα Μιχαλέα και ο Πάυλος Ντασιακλής που ξεκινώντας μαζί μας με επίπεδο Β1 στις 18 Ιουλίου 2012 απέκτησαν σε ενάμιση μήνα και με λιγότερες από 30 διδακτικές ώρες στις 8 Σεπτεμβρίου του 2012 το αυστριακό πτυχίο Β2 και ήδη ετοιμάζονται μέσα στον μήνα να ανεβούν και να εργαστούν στην Γερμανία ενώ άλλοι συνάδελφοι τους θα επιχειρήσουν μετα απο μηνες για το Β2 ! Και η Στέβη και ο Παύλος δεν αποτελούν εξαίρεση αλλά τον κανόνα !

Αν λοιπόν επιθυμείτε να αποκτήσετε τόσο σύντομα όσο πουθενά αλλού τα πτυχία B1, B2  και C1 του Goethe Institut αλλά το πιο σημαντικό όχι μόνο να μάθετε άπταιστα αλλά κυρίως να αγαπήσετε τα Γερμανικά γραψτε μας στο

                  lenendegr@yahoo.gr