Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ - ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ - ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ


ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ - ΜΑΘΑΙΝΩ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ - ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ -

Η εκμάθηση της Γερμανικης γλώσσας απαιτει χρόνο !!!
Μαθαινω Γερμανικα ειναι ταυτοσημο για πολλους με μια χρονοβόρο, κοπιαστική διαδικασία !!!
Αμφότερα αποτελούν φενάκη !!
Αρκεί να πεί κανείς θέλω να μάθω Γερμανικά , να έχει δηλαδή την θεληση να καταπιαστεί με την εκμαθηση της γερμανικης γλώσσας , η οποία αποτελεί μία πανθομολογουμένως εξαιρετικά συναρπαστική ευρωπαϊκή γλώσσα, και τότε αρκεί πλέον να σκεφτεί το πως θα μάθω σωστά γερμανικά !!!
Στο σύνδεσμο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε μια από τις δυνατές εκδοχές αναφορικά με την εκμάθηση των Γερμανικών ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ
Επομένως το πρώτιστο, το ουσιαστικό είναι η θέληση !!
Σχετικά με το πως θα μάθει κανείς Γερμανικά , εκεί έχει να επιλέξει κανείς από μια πλειάδα δυνατών επιλογών τις οποίες θα επιθυμούσαμε να αναλύσουμε !!
Αρκεί μια ματιά στο διαδίκτυο για να διακριβώσει κανείς του λόγου το αληθές !!
Δηλαδή απειράριθμες επιλογές αναφορικά με τον τρόπο και τον χρόνο που απαιτείται για να μάθει κανείς Γερμανικά !!
Δύο βασικές τάσεις θα παρατηρήσει κανείς !
Η πρώτη συγκεφαλαιώνεται στο motto , μαθαίνω γρηγορα Γερμανικά !!
Βρίθει το διαδίκτυο από διαφημιστικές λεζάντες !!
Γερμανικά σε έξι μήνες !! Γερμανικά σε οκτώ μήνες !! Γερμανικά σε ένα χρόνο !! Γερμανικά σε χρόνο ρεκόρ !!!
Και τι δεν ακούει κανείς !!!!
Πανσπερμία απόψεων , πολυχρωμία εκφάνσεων !!
Αλλά το ερώτημα που ανακύπτει , ή για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι, τα ερωτήματα που ανακύπτουν είναι πολλά και χρήζουν απάντησης !!
Καταρχήν εύλογη η απορία του κάθε ενήλικα σπουδαστή που επιθυμεί να επιδοθεί στην ταχυρυθμη εκμάθηση της γερμανικης γλώσσας, είναι το κατά πόσον ευσταθούν τα επιχειρήματα των διαφημιζομένων για τον χρόνο που είναι δυνατή η γρήγορη εκμάθηση των Γερμανικών !!
Πολλοί ενήλικες σπουδαστές που αποτείνονται σε εμάς ζητώντας την άποψη μας , εμμέσως πλην σαφώς , εκφράζουν την – απολύτως δικαιολογημένη – δυσπιστία τους για το κατά πόσον είναι αυτός ο ισχυρισμός , δηλαδή το να μάθει κανείς Γερμανικά σε έξι ή σε οκτώ μήνες , είναι ευσταθής , ή μήπως όλα αυτά που λέγονται από πολλούς , τόσο κεντρικά Φροντιστήρια Γερμανικών του Κέντρου , όσο και μεμονωμένους καθηγητές που ασχολούνται με τα ιδιαίτερα μαθήματα Γερμανικών , αποτελούν κατα την κοινή ονομασία διαφημιστικά πυροτεχνήματα !!!!!
ΜΑΘΑΙΝΩ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ - ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ - ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ - ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ

Κατανοώντας απόλυτα την δυσπιστία που έχουν οι ενήλικες που ενδιαφέρονται για τα Γερμανικά , και ακούν τόσο υπερβολικές – κατα την άποψη πολλών , έως και ακραίες – απόψεις αναφορικά με το σε πόσο χρόνο θα επιτευχθεί μια ικανοποιητική έως καλή εκμάθηση της Γερμανικης γλώσσας , θα ηθελα να σας παραπέμψω σε ένα link ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑτο οποίο ουσιαστικά , δεν κάνει τίποτε άλλο από το να παραθέτει συγκεκριμένες , επώνυμες ,καθημερινές ιστορίες σπουδαστών που απέκτησαν το πτυχίο τους στα Γερμανικά σε χρόνο ρεκόρ , δηλαδή τόσο γρήγορα όσο και τέσσερις μήνες !!
Μια προσεκτική ανάγνωση κάποιων παλαιοτέρων αναρτήσεων του παραπάνω συνδέσμου , μπορούν να καταπείσουν και τον πλέον δύσπιστους ενήλικες που ενδιαφέρονται να μάθουν Γερμανικά σε χρόνο ρεκόρ , ότι αυτό είναι απόλυτα εφικτό , όπως εύλογα καταδεικνύουν οι επώνυμες περιπτώσεις των επιτυχόντων , ή ακόμη καλύτερα των αριστούχων σπουδαστών που θα διαβάσετε !!
Είμαστε πάντοτε στην διάθεση σας να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε απορία σας σχετικά με την εκμάθηση της Γερμανικης γλώσσας , αρκεί να κάνετε τον κόπο και να μας στείλετε ένα email !
Να είστε βέβαιοι ότι το μόνο που αρκεί, το μόνο προαπαιτούμενο που απαιτειται από εσάς τους ενήλικες που ενδιαφέρεστε για σωστά και γρήγορα Γερμανικά , είναι μόνο να το πείτε ... Θέλω να μάθω Γερμανικά !! Το πως θα μάθετε τα Γερμανικα σε χρόνο ρεκορ , αυτο ας το αφήσετε πάνω μας , με την στερρά βεβαιότητα ότι αυτο που υποσχόμαστε στους παραπάνω συνδέσμους το πραγματοποιούμε !!
Αρκεί να μας εμπιστευτείτε , όπως εξάλλου έπραξαν και δεκάδες άλλοι ενήλικες που έμαθαν κοντά μας σωστά και γρήγορα Γερμανικά !!
                       lernendegr@yahoo.gr