Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ



ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΓΙΑΤΡΟΥΣ , ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ , ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Θέλω να μαθω σωστά και γρηγορα Γερμανικά !! Όμως όλα τα ταχυρυθμα, εντατικά Γερμανικά που προσφέρουν τα Φροντιστήρια του Κέντρου φθάνουν στην απόκτηση του Zertifikat B2 του Goethe Institut σε χρόνο δεκαεπτά περίπου μηνών !! Και εγω χρειάζομαι πιστοποίηση γλώσσας σε σύντομο χρονικό διάστημα ! Υπάρχει επιλογή ??

Υπάρχουν όντως κατηγορίες Ελλήνων εργαζομένων που χρειάζονται άμεσα μία επίσημη πιστοποίηση γλωσσικής επάρκειας επιπέδου Β1 ( για τα επισιτιστικά και τεχνικά επαγγέλματα ) και επιπέδου Β2 ( για τους επιστημονικούς κλάδους ) προκειμένου να καταλάβουν μία από τις χιλιάδες θέσεις εργασίας που καθημερινά παρουσιάζονται την γερμανική αγορά !!

Οι LernenDe καλύπτουν αυτήν την ανάγκη προσφέροντας ταχύρυθμα, εντατικά ιδιαίτερα μαθηματα Γερμανικών ή σε ολιγομελή κλειστά group των τεσσάρων ατόμων σε συνεργασία με καταξιωμένα Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών , που σας εξασφαλίζουν σε χρόνο που κυμαίνεται από πεντε έως το πολύ οκτώ μήνες το Zertifikat B2 του Goethe Institut ! Όπως είναι ευνόητο το αντίστοιχο Zertifikat B1 θα εξασφαλιστεί σε πολύ συντομότερο χρονικό διάστημα !!

Φυσικά για όσους ενήλικες σπουδαστές ενδιαφέρονται μεν για σωστά και γρηγορα Γερμανικά αλλά με πιο ήπιους ρυθμούς τότε προτείνουμε ανεπιφύλακτα τα εντατικά μας τμήματα που με ένα μόνο μάθημα την εβδομάδα ( συνήθως κάθε Σάββατο, προκειμένου να μην διαταράσσεται το πρόγραμμα εργασίας ή σπόυδών των σπουδαστών μας ) σας οδηγεί σε χρόνο 12 μηνών στην απόκτηση του πτυχίου Β2 !

Γεγονός είναι δηλαδή ότι , είτε επιλέξετε το εντατικό ταχυρυθμο πρόγραμμα μας ( με δύο δίωρα ή τρίωρα την εβδομάδα ) ,είτε το απλό μας τμήμα ( με ένα μόνο δίωρο την εβδομάδα ) θα αποκτήσετε ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ το Zertifikat B2 του Goethe Institut σε σημαντικά συντομότερο χρόνο σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο Φροντιστήριο Γερμανικών !

Και επειδή το ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ δεν είναι για τους LernenDe μία κούφια λέξη αλλά ενέχει πραγματική σημασία, για όσους ενήλικες σπουδαστές μας επιλέξουν να εγγραφούν στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Κ. Κατωπόδη, σας παρέχεται έγγραφη βεβαίωση ότι αν δεν πετύχετε στο συμφωνημένο χρόνο και με την πρώτη φορά να αποκτήσετε το Zertifikat Β2 Goethe Institut , τότε σας επιστρέφονται ακέραια τα δίδακτρα σπουδών και αναλαμβάνουμε ΔΩΡΕΑΝ την προετοιμασία σας για την επόμενη εξεταστική περίοδο !! Και αυτό χωρίς τα “ψιλά γράμματα” άλλων Φροντιστηρίων ( που απαιτούν ανελλιπή παρακολούθηση και βαθμολογία 80/100 στα ενδιάμεσα διαγωνίσματα ).

ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΓΙΑΤΡΟΥΣ , ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ , ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ

Και αναφορικά με το κόστος σπουδών που για πολλούς αποτελεί καθοριστικό ρόλο για την επιλογή του Φροντιστηρίου ή του καθηγητή !!

Το συνολικό κόστος διδάκτρων για την απόκτηση του Zertifikat B2 σε τετραμελές  group ξεκινώντας από το απόλυτο ΜΗΔΕΝ και καλύπτοντας τα τέσσερα επίπεδα Α1 – Α2 – Β1 και Β2 σε χρόνο σημαντικά συντομότερο από τα αντίστοιχα Φροντιστηριακά τμήματα, ανέρχεται στα 2000 ευρώ καί εξοφλείται σε πέντε ΑΤΟΚΕΣ δόσεις των 400 ευρώ με ΟΛΕΣ τις πιστωτικές κάρτες !!

Όταν δηλαδή τα καταξιωμένα Φροντιστήρια Γερμανικών του Κέντρου της Αθήνας σας χρεώνουν από 1400 έως 1700 ευρώ για την απόκτηση του Zertifikat B1 σε οκτώ μήνες και σε πολυμελή ( τουλάχιστον δεκαμελή ) τμήματα, οι LernenDe και τα Φροντιστήρια Κ. Κατωπόδη σας ΕΓΓΥΩΝΤΑΙ το επόμενο δίπλωμα δηλαδή το Zertifikat B2 σε πέντε έως οκτώ μήνες σε ΑΥΣΤΗΡΑ τετραμελές group με ένα ελαφρώς υψηλότερο κόστος !!

Φυσικά για όσους δεν ενδιαφέρονται για την εγγραφή τους στο Φροντιστήριο και για τα συγκεκριμένα υπερεντατικά ή εντατικά τμήματα που απαιτούν εξόφληση με πιστωτικές κάρτες ,αλλά θέλουν να μάθουν σωστά και γρηγορα Γερμανικα μαζί με έναν φίλο-η, συμφοιτητή-τρια τους σε ουσιαστικά ιδιαίτερο μάθημα με εβδομαδιαία καταβολή διδάκτρων τότε η ομάδα των Καθηγητών και Καθηγητριών μας σας παρέχουν εξατομικευμένες επιλογές με απολυτα ευέλικτο πρόγραμμα σε πολύ προσιτές τιμές !!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο
                        lernendegr @ yahoo.gr