Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΤΟ ZERTIFIKAT B2 ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙΜΗ ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ !!

                          
ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ , ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ , ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ , ΦΤΗΝΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ

 ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ - ΜΑΘΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΣΕ 5 ΜΗΝΕΣ

Μιλώντας για γρηγορα Γερμανικα σε χρονο ρεκορ ποιοί έρχονται στο μυαλό σας ?? Φυσικά οι LernenDe και τα Φροντιστήρια Κατωπόδη που με τα ταχυρυθμα , ιδιαίτερα μαθήματα Γερμανικων τους , σας ΕΓΓΥΩΝΤΑΙ σε χρόνο πέντε μηνών  - ξεκινώντας από το μηδέν - την απόκτηση του πτυχίου ZERTIFIKAT B2 του Goethe Institut!


ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΤΩΝ LERNENDE

Αποκλειστικά σε ενήλικες σπουδαστές που επιθυμούν σε πολύ σύντομο χρόνο να μάθουν σωστά και γρήγορα  Γερμανικά και να αποκτήσουν ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ τα πτυχία του γερμανικού ινστιτούτου Goethe Institut προκειμένου να ξεκινήσουν μεταπτυχιακές σπουδές στην Γερμανία ή να διεκδικήσουν μία θέση εργασίας στις Γερμανόφωνες χώρες !

 ΣΕ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ Β2 ?

Με τους LernenDe μπορείτε σε διάστημα 5 έως 8 μηνών να αποκτήσετε ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ το πτυχίο Zertifikat B2 του Goethe , αλλά το κυριότερο να έχετε μάθει σωστά και φυσικά γρήγορα Γερμανικά 

   ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ  ?

Τα ταχύρυθμα μαθηματα μας γίνονται σε κλειστά group των τεσσάρων ατόμων , είτε στον χώρο του Φροντιστηρίου , είτε στον χώρο των διδασκόντων ( πλησίον σταθμών ΜΕΤΡΟ ) , είτε και στον χώρο των σπουδαστών αν αυτό βολεύει διδάσκοντες και σπουδαστές !

ΜΑΘΑΙΝΩ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ , ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ , ΛΟΓΟΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ , GOETHE INSTITUT , ZERTIFIKAT B2

ΠΟΙΟΙ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΣΤΑ ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ?

Αποκλειστικά πτυχιούχοι Γερμανικης Φιλολογίας των ΕΚΠΑ και ΑΠΘ , με μεταπτυχιακές σπουδές πάνω στην Διδασκαλία των Γερμανικών ως Ξένη Γλώσσα  και την Γλωσσολογία , με πολυετή εμπειρία στη Τριτοβάθμια ή/και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Οι πλέον έμπειροι συνεργάτες μας μετρούν 25 έτη εμπειρίας ΚΑΙ ως Καθηγητές και Εξεταστές του GOETHE INSTITUT
   

    ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΘΟΔΟΣ DEUTSCHRASANT ΤΩΝ LERNENDE ?

Αντίθετα από ότι θα περίμενε κανείς , ή μέθοδος DeutschRasant TM  των LernenDe  είναι στην βάση της μια παλαιά, δοκιμασμένη ήδη από το 1955 μέθοδος, που σε χρόνο ρεκορ , διδάσκει τον ενήλικα με τρόπο εύληπτο, συνοπτικό  και απόλυτα κατανοητό  - ΚΑΙ με την χρήση πατενταρισμένων μνημονοτεχνικών μεθόδων - τις δομές της Γερμανικής Γραμματικής και Συντακτικού διδάσκοντας του συνάμα έναν έξυπνο τρόπο να συσχετίζει τα λεξήματα μεταξύ τους και με τα αντίστοιχα Ελληνικά , με αποτέλεσμα να μπορεί σε πέντε με οκτώ μήνες να μιλά, να γράφει και φυσικά να διαβάζει με άνεση Γερμανικά

    ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ

Μια μέθοδος για εντατικά ταχυρυθμα μαθήματα γερμανικων για ενήλικες κρίνεται από τα ποσοστά επιτυχίας των σπουδαστών της στις απόλυτα αξιόπιστες και εγκριτες εξετάσεις που διοργανώνει σε παγκόσμια κλίμακα το Γερμανικό Ινστιτούτο Goethe Institut !
Όταν σε κάθε εξεταστική τις τελευταίες δεκαετίες έχουμε τουλάχιστον έναν αριστούχο ( δηλαδή με βαθμολογία 93/100 και πάνω )  αυτό σημαίνει ότι δεν πρόκειται απλά και μόνο για μία επιτυχημένη μέθοδο αλλά πρωτίστως για μία αποτελεσματική μέθοδο !!
Αν έχετε την διάθεση να διαβάσετε παλαιότερες αναρτήσεις μας θα δείτε ΕΠΩΝΥΜΕΣ περιπτώσεις σπουδαστών μας που κοντά μας πέτυχαν αυτό που σας υποσχόμαστε !

   ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Κάποιος θα πίστευε ότι ταχύρυθμα Γερμανικά σε χρονο ρεκόρ και μάλιστα όχι σε πολυμελή δεκαμελή και δεκαπενταμελή φροντιστηριακά group αλλά σε αυστηρά τετραμελή τμήμτα , θα κοστίζουν ακριβά , τουλάχιστον πολύ περισσότερο από όσο θα δαπανούσε κανείς στα κανονικά ή εντατικά τμήματα των Κεντρικών Φροντιστηρίων !
Τα Φροντιστήρια Κατωπόδη όμως και οι LernenDe προσφέρουν αυτό το πακέτο στην μοναδική τιμή των 2000 ευρώ με πέντε άτοκες δόσεις των 400 ευρώ με ΟΛΕΣ τις πιστωτικές κάρτες !
Μάλιστα !! Καλά ακούσατε !!
Όταν τα Γερμανικά Φροντιστήρια του Κέντρου της Αθήνας ζητούν από 1400 έως και 1700 ευρώ για το Β1 ( προσοχή για το Β1 και όχι το Β2 ) σε πολυμελή τμήματα και σε οκτώ μήνες , οι LernenDe και τα Φροντιστήρια Κατωπόδη σας ΕΓΓΥΩΝΤΑΙ σε πέντε μήνες και μόνο με 2000 ευρώ το Zertifikat B2 σε τετραμελή group.
                                   

                     ΔΩΡΕΑΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ

Έχοντας απόλυτη επίγνωση του ανταγωνισμού στην Ελληνική και Ευρωπαϊκή Αγορά και έχοντας την στερρά πεποίθηση ότι είμαστε ΜΑΚΡΑΝ και οι πιο γρήγοροι αλλά και οι πλέον οικονομικοί , σας προ(σ)καλούμε !!!!
Ρωτήστε ΠΑΝΤΟΥ , τηλεφωνήστε σε ΟΛΑ τα Κεντρικά και συνοικιακά Φροντιστήρια που σας μιλάνε για γρηγορα Γερμανικα σε χρονο ρεκορ , και αν βρείτε κάποιο που να προσφέρει ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ την εκμάθηση της Γερμανικης γλώσσας για τα τέσσερα επίπεδα Α1 - Α2 - Β1 και Β2 σε πιο σύντομο χρόνο από τους 5 μηνες ΜΟΝΟ με δύο τρίωρα την εβδομάδα που σας προσφέρουμε , τότε τα Φροντιστήρια Κατωπόδη και οι LernenDe θα σας αναλάβουν να μάθετε Γερμανικά απολύτως ΔΩΡΕΑΝ 

       ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΤΩΠΟΔΗ

Τα Φροντιστήρια Κατωπόδη έχουν τέτοια εμπιστοσύνη στην ομάδα διδασκόντων των LernenDe με τους οποίους συνεργάζονται δεκαπέντε χρόνια τώρα στον τομέα των ταχυρυθμων Γερμανικών , που προσφέρουν εγγράφως στους σπουδαστές που θα εγγραφούν στο Φροντιστήριο μας ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ . Συγκεκριμένα δεσμεύονται να σας επιστρέψουν ακέραιο το ποσό των 2000 ευρώ σε περίπτωση που δεν αποκτήσετε το Zertifikat B2 !!
Επομένως ΔΕΝ έχετε τίποτα να χάσετε ! 
Αντιθέτως να κερδίσετε !! Το να μάθετε ΣΩΣΤΑ και κυρίως ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ σε χρονο ρεκορ και με σε τιμή πραγματικά ακαταγώνιστη.
Για περισσότερες πληροφορίες και κράτηση θέσεων επικοινωνήστε στέλνοντας email στο
                     lernendegr @ yahoo.gr