Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ GOETHE INSTITUT ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014


ΜΑΘΑΙΝΩ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ , ΜΑΘΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ , ΕΝΤΑΤΙΚΑ , ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ , ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ

Στις 7 Μαρτίου έχει ανακοινωθεί η επίσημη ανάρτηση των αποτελεσμάτων των εξετασεων του Goethe Institut του Ιανουαρίου 2014
Η εμπειρία μας όμως μας λέει ότι ενδεχομένως και μία ή δύο ημέρες νωρίτερα μπορεί να ανακοινωθούν , επομένως προτρέπουμε τους υποψηφίους να έχουν πρόχειρο τον κωδικό τους, με τον οποίο συμμετείχαν στις εξετάσεις και την ημερομηνία γέννησης τους, για να προσπαθούν από Τετάρτη απόγευμα να μπαίνουν στο site του Goethe για να βλέπουν τα αποτελέσματα.
Περιττό να αναφέρουμε ότι για τους LernenDe ΔΕΝ υπάρχει αγωνία για τα αποτελέσματα !!
Το πόσους αριστούχους θα έχουμε στις εξετάσεις, αυτό παραμένει για εμάς το μόνο ζητούμενο !!
Όταν μιλάμε για σωστά και γρηγορα Γερμανικα , πραγματικά σε χρόνο ρεκόρ ( από το ΜΗΔΕΝ στην απόκτηση του Zertifikat B2 του Goethe Institut σε 100 διδακτικές ώρες , δηλαδή κατα μέσο όρο σε χρόνο από 4 έως 6 μήνες ) και με πραγματικά ανταγωνιστικά δίδακτρα που είναι πάντως για τα αυστηρώς τριμελή μας τμήματα πολύ πιο οικονομικά από τα δεκαπενταμελή και εικοσαμελή τμήματα των Κεντρικών Φροντιστηρίων !!
Σε προηγούμενες αναρτήσεις μας μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για τις επιλογές που έχετε επιλέγοντας τους LernenDe !!
Μάλιστα στο συνεργαζόμενο μας site 
ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ - ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ 
μπορείτε να δείτε μια εμπεριστατωμένη συγκριτική έρευνα των συνεργατών μας σχετικά με αντίστοιχα ταχύρυθμα προγράμματα Γερμανικών στην Γερμανία και δη στο Βερολίνο !
Εκεί μπορείτε να διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι ότι επιλέγοντας τους LernenDe μαθαίνετε Γερμανικά γρηγορότερα και πολύ πιο οικονομικά σε σχέση με την Γερμανία !!
Και αν κανείς αναρωτηθεί αν μαζί μας θα μάθει όχι μόνο γρήγορα Γερμανικα αλλά πρωτίστως σωστά Γερμανικά , αρκεί να κοιτάξει παλαιότερες αναρτήσεις μας , όπου αναφέρουμε ενδεικτικά μερικούς από τους αριστούχους ενηλικες σπουδαστές μας που σε χρόνο ρεκορ ακόμα και σε 4 μήνες ξεκινώντας από το μηδεν απέκτησαν το Zertifikat B2 του Goethe Institut με βαθμολογίες 93 και 94 / 100 !!!
Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία είμαστε στη διάθεση σας αν απικοινωνήσετε μαζί μας στο
                   lerrnendegr@yahoo.gr