Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ - ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΣΤΟ ZERTIFIKAT B2 GOETHE INSTITUT ΣΕ 4 ΕΩΣ ΤΟ ΠΟΛΥ 8 ΜΗΝΕΣ


ΜΑΘΩ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ , ΜΑΘΩ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ , ΕΝΤΑΤΙΚΑ, ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ

Ακούμε συνέχεια από πολλούς ενήλικες που ενδιαφέρονται για την γρήγορη εκμάθηση της γερμανικής γλώσσας . Θέλω να μάθω σωστά και κυρίως γρήγορα γερμανικά. Θέλω να μάθω γερμανικά σε χρόνο που να μην υπερβαίνει τους οκτώ μήνες. Και το πιο σημαντικό θέλω να μάθω οικονομικά Γερμανικά ! Γίνεται αυτό ??

Έμεις εδώ στους LernenDe μπορούμε να το πετύχουμε πραγματικά σε χρόνο ρεκόρ ο οποίος κυμαίνεται μεταξύ 4 έως το πολύ 8 μηνών, για να φτάσει κανείς από το απόλυτο μηδέν, στην απόκτηση του πτυχίου Zertifikat B2 του γερμανικού Ινστιτούτου Goethe Institut .

ταχυρυθμα , εντατικα μαθηματα γερμανικων, ιδιαιτερα μαθηματα γερμανικων

Έχετε την επιλογή είτε να παρακολουθήσετε ταχύρυθμα, εντατικά γερμανικά σε δεκαμελή έως δεκαπενταμελή φροντιστηριακά τμήματα , στα συνεργαζόμενα με τους καθηγητές μας φροντιστήρια, είτε να παρακολουθήσετε εντατικά γερμανικά σε απολύτως ιδιαίτερα μαθήματα γερμανικών είτε σε κλειστά group των δύο και μόνο απουδαστών, πάντα από τους απόλυτα εξειδικευμένους και έμπειρους συνεργάτες των LernenDe.
 
Και πρέπει στο σημείο αυτό να τονίσουμε ότι τα μαθήματα γίνονται ΠΑΝΤΑ και ΜΟΝΟ δύο φορές την εβδομάδα - είτε πρόκειται για τα φροντιστηριακά τμήματα είτε για τα ιδιαίτερα μαθήματα -  και ο χρόνος για να αποκτήσει κανείς το πτυχίο Zertifikat B2 του Goethe Institut δεν υπερβαίνει ποτέ τους οκτώ μήνες ! 
Αυτό σημαίνει ότι σε αντιδιαστολή με αντίστοιχα υπερεντατικά τμήματα που προσφέρουν στην Γερμανία , είτε τα κρατικώς επιδοτούμενα  Volkshochschulen είτε τα ιδιωτικά Fremdsprachinstitute, και στα οποία απαιτείται πεντάωρη καθημερινή παρακολούθηση επί τουλάχιστον 9 μήνες για την απόκτηση του Zwertifikat B2, έχετε την δυνατότητα εδώ στην Ελλάδα, ΧΩΡΙΣ να σταματήσετε τις φοιτητικές ή επαγγελματικές σας υποχρεώσεις να μάθετε σωστά και κυρίως γρήγορα Γερμανικα , πραγματικα σε χρόνο ρεκορ !!
Στο σημείο αυτό πρέπει να επισημάνουμε ότι ασφαλώς και πρόκειται για υπερεντατικά τμήματα που σε χρόνο από τέσσερεις έως οκτώ μήνες καλύπτουν 4 επίπεδα δηλαδή το Α1 , το Α2 , το Β1 και το Β2 και σας προετοιμάζουν ταυτόχρονα για την εξασφαλισμένη απόκτηση του Zertifikat B2 !
Αυτό συνεπάγεται ότι οι συμμετέχοντες ενήλικες θα πρέπει να επενδύουν και τον ανάλογο χρόνο της κατ οίκον μελέτης, προκειμένου να δρέψουν τα επιθυμητά αποτελέσματα !!

Οι έμπειροι συνεργάτες μας, όλοι πτυχιούχοι γερμανικής γλώσσας και φιλολογίας του ΕΚΠΑ και ΑΠΘ σας προσφέρουν πέρα από τα παραπάνω και εντελώς εξατομικευμένα προγράμματα που να ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες εργασιακές σας απαιτήσεις και συγκεκριμένα τα προγράμματα Γρήγορα Γερμανικά και Γιατρούς όπως επίσης και τα Γρήγορα Γερμανικά και Μηχανικούς. Πρόκειται για ομοιογενή γκρουπ των δύο ήταν πολύ τριών ατόμων τα οποία σε χρονικό διάστημα από 4 μήνες ( με δύο τρίωρα την εβδομάδα ) είτε σε 6 μήνες ( με δύο δίωρα την εβδομάδα ) είτε το πολύ σε 8 μήνες ( ΜΟΝΟ με ένα τρίωρο την εβδομάδα ) σας φτάνουν απολύτως εγγυημένα στην απόκτηση του πτυχίου Zertifikat B2 του γερμανικού Ινστιτούτου Goethe Institut που είναι απαραίτητη προυπόθεση για την απόκτηση της άδειας εξασκήσεως ιατρικού επαγγέλματος ( Approbation ) όπως επίσης και για τους Μηχανικούς.
Και το κυριότερο – είπε κανείς επιλέξει τα φροντιστηριακά τμήματα είτε κάνεις επιλέξει τα ιδιαίτερα στα διμελή group , το κόστος είναι κατά πολύ μικρότερο ακόμη και από τα πλέον οικονομικά προγράμματα τα οποία σας προσφέρουν τα γερμανικά φροντιστήρια του κέντρο της Αθήνας.
Για οποιαδήποτε παραπάνω πληροφορία, η επεξήγηση ζητάτε σχετικά με τα προγράμματα αυτά παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο παρακάτω e-mail     lernendegr@yahoo.gr