Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ



Ασφαλώς για να βρεθεις εδω, αναζητάς ταχυρυθμα , εντατικα , ιδιαιτερα μαθηματα Γερμανικων !! Και μάλιστα Γερμανικα γαι ενηλικες !! Στο ιστολογιο αυτό θα διαπιστώσεις ότι σε 100 ΜΟΝΟ ώρες μπορείς από το ΜΗΔΕΝ να αποκτήσεις ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ το Zertifikat B2 του Goethe Institut και το πιο σημαντικό από όλα να μάθεις σωστα Γερμανικα !!
Αν κανεις αναλογιστει ότι στο ενιαίο ευρωπαικοό πλαίσιο γλσσομάθειας το επίπεδο Β2 αντιστοιχεί στο αγγλικό Lower ( FCE ) και στο αμερικάνικο Lower ( ECCE ) τότε η απορία σου θα είναι !!! Είναι ποτε δυνατόν να φθάσει κανείς από το ΜΗΔΕΝ σε 100 ΜΟΝΟ ώρες ένα επίπεδο που ως παιδί χρειάστηκα έξι και επτα χρόνια για να το φθάσω ??
Δικαιολογημένη η απορία σου αλλά η απάντηση εμπεριέχεται στο ερώτημα σου ! Σαν παιδί χρειάστηκες τόσο ! Οι ενηλικες που ενδιαφερονται για ταχυρυθμα εντατικα μαθηματα Γερμανικων μπορουν να το φθασουν σε αναλογο επιπεδο σε πολυ πιο σύντομο χρονικο διαστημα !
Δεν είναι εξαλλου τυχαιο ότι ΟΛΑ τα σοβαρα Φροντιστηρια Γερμανικων του Κεντρου προσφερουν το πτυχίο Zertifikat B1 σε οκτώ μηνες με έξι διδακτικές ώρες την εβδομάδα !
Μην ξεχνάτε όμως ότι το μαθημα στα Φροντιστηρια γίνεται σε πολυμελη τμηματα των δεκα , δωδεκα , δεκαπέντε και συχνα και είκοσι ατόμων και ειδικα τωρα που υπάρχει ζητηση για την εκμαθηση της γερμανικης γλωσσας !
Στα ιδιαιτερα μαθηματα Γερμανικων όπου ο διδάσκων επικεντρωνεται ΜΟΝΟ σε ένα ή το πολύ σε δύο άτομα, είναι φυσικό ότι ο χρόνος των οκτώ μηνών για την απόκτηση του Zertifikat B1 του Goethe Institut μειώνεται δραματικά !!
Και αν μάλιστα πρόκειται για ταχυρυθμα μαθηματα Γερμανικων τότε ό χρόνος αυτός κατεβαίνει παρα μα παρα πολύ !! Πολλω μάλλον με την ομάδα των LernenDe που είναι εξειδικευμένοι ήδη από την πρώτη γενια , που διδασκε από το 1955 έως το 1983 , για να δώσει την σκυτάλη στην δευτερη γενια που ήδη από φοιτητες Γερμανικής Φιλολογίας το 1984 ξεκινησαν να διδασκουν σε ενηλικες ταχυρυθμα Γερμανικα !
Η απολυτη εξειδικευση μας στα ταχυρυθμα γερμανικα για ενηλικες και η ευδοκιμη πορεια μας στην Τριτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπάιδευση και ως Καθηγητες και Εξεταστες του Goethe Institut – αποτελει για τους σπουδαστες μας την καλυτερη εγγυηση οτι αυτό που υποσχόμαστε το πραγματοποιούμε !!
Εξαλλου αν κανείς έχει χρόνο και διάθεση να περιηγηθεί στις προηγούμενες αναρτησεις αυτου του ιστολογίου θα διαπιστωσει επώνυμες περιπτώσεις σπουδαστων μας , που κι αυτοι όπως και εσεις αναζητώντας στο διαδίκτυο ταχυρυθμα , ενταττικα , ιδιαιτερα μαθηματα Γερμανικών βρήκαν την σελίδα μας , επικοινώνησαν μαζί μας , ακουσαν τη δικη μας εκδοχη για ταχυρυθμα γερμανικα για ενηλικες , μας εμπιστευτηκαν και επιβραβευτηκαν για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν με το να αποκτήσουν σε πραγματικά απιστευτα γρήγορο χρόνο ( ακόμη και σε 80 ώρες η Αμαλία ) το Zertifikat B2 του Goethe Institut και τώρα να διαπρέπουν ως ιατροι , ως μηχανικοί ή και ώς μεταπτυχιακοι και διδακτορικοι σπουδαστές στην Γερμανία !
Σας προτρέπουμε να ψάξετε όλες τις εναλλακτικές προσφορές ! Να ζητήσετε από τα Φροντιστήρια και τους συναδέλφους να σας πουν με ακρίβεια σε πόσο χρόνο και με πόσο κόστος θα μάθετε Γερμανικα και συγκεκριμένα πόσο χρονο και κοστος χρειάζεται για να αποκτήσετε το Zertifikat B2 του Goethe Institut !
Και τέλος ας επικοινωνήσετε και με τους LernenDe για να ακούσετε και την δική μας προσφορά , που πιστέψτε μας θα είναι πρός το συμφέρον σας !!
                              lernendegr@yahoo.gr