Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΣΕ 3.5 ΜΗΝΕΣ ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΤΟ ZERTIFIKAT B1 ΤΟΥ GOETHE INSTITUT


Επιβραβεύοντας την εμπιστοσύνη σας , οι LernenDe , η πρώτη σας επιλογή για ταχυρυθμα μαθηματα Γερμανικων στην Αθηνα, προσφέρουν την δυνατότητα σε όποιον και όποια δεν πρόλαβε να ξεκινήσει τον Οκτώβριο και επιθυμεί τέλη Μαΐου να αποκτήσει το Zertifikat B1 του Goethe Institut να το πετύχει με την δοκιμασμένη μέθοδο των LernenDe.


Ξεκινώντας εντελώς αρχάριος , από το απόλυτο ΜΗΔΕΝ και μέσα σε 3.5 ΜΟΝΟ μήνες με δύο δίωρα ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ την εβδομάδα θα πετύχετε ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ αυτό που άλλοι προσπαθούν από τον Οκτώβριο σε πολυμελή τμήματα με έξι ώρες την εβδομαδα να πετύχουν !!

Και στην δύσκολη οικονομική συγκυρία που βρισκόμαστε να το κατορθώσετε με μία τιμη που ειναι ΜΑΚΡΑΝ φτηνότερη και απο τα πλεον οικονομικα Φροντιστηρια του Κέντρου !!

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν από τις 9 Φεβρουαρίου του 2014 και τέλη Μαίου οι σπουδαστές μας θα αποκτήσουν ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ το Zertifikat B1 του Goethe Institut !!

Η μακρά λίστα των ΑΡΙΣΤΟΥΧΩΝ επιτυχόντων μας στις προσφατες εξετάσεις του Goethe Institut μπορεί να πείσει και τον πλεόν δύσπιστο, ότι σε εμας το ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ δεν είναι σχήμα λόγου αλλά μία συνεχώς επαναλαμβανόμενη πραγματικότητα !!

Και το επίσης εξαιρετικά σημαντικό για τους εργαζόμενους και φοιτητές που εκ των πραγμάτων αδυνατούν να ακολουθήσουν τις συγκεκριμένες ημέρες και ώρες των Φροντιστηρίων, οι LernenDe κατανοώντας τις ανάγκες σας σας προσφέρουν ένα εξαιρετικά ευέλικτο πρόγραμμα που ΕΣΕΙΣ θα καθορίσετε, και το οποίο μπορεί να μεταβάλλετε ακόμη κι από βδομάδα σε βδομάδα, εφόσον το επιθυμείτε, και με ένα εύρος ωρών διδασκαλίας που ξεκινούν από τις 8 το πρωί και φτάνουν έως και τις 11 το βράδυ - εννοείται ακόμη και τα Σαββατοκύριακα - προκειμένου να ανταποκρίνεται πλήρως στις δικές σας προσωπικές ανάγκες !!

Και επιπροσθέτως χωρίς να πληρώσετε ουτε cent για το εκπαιδευτικό υλικό που σας το παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ σε ψηφιακή μορφή και αφορά κείμενα και σημειώσεις από την πρώτη γενιά των LernenDe - από το 1958 !! - και το οποίο εμπλουτίζεται συνεχώς, ώστε να καλύπτει και το σημερινό format των εξετάσεων του Goethe Institut !!

Εμπιστευτείτε την εμπειρία και την αξιοπιστία των LernenDe και αφού ρωτήσετε ΠΑΝΤΟΥ για τα προγράμματα, τις ώρες και τις τιμές που σας ζητούν Φροντιστήρια και Συνάδελφοι για να σας φτάσουν από τις 9 Φεβρουαρίου 2014 στα τέλη Μαιου 2014 στην ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ απόκτηση του Zertifikat B1 Goethe Institut, τότε και μόνον τότε, κάντε τον κόπο να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 
                      lernendegr@yahoo.gr 
Θα διαπιστώσετε ότι θα είναι μία από τις πιο σοφές επιλογές σας !!