Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου 2013

LernenDe wünschen Ihnen alles Gute für das neue Jahr !

Στο κατώφλι της νέας χρόνιας οι σκέψεις μας και οι ευχές μας είναι προς όλους τους σπουδαστές μας και γενικά σε όσους μαθαίνουν και διδάσκουν την Γερμανική Γλώσσα !!

Με αγάπη και γλυκιά νοσταλγία θυμόμαστε τους μαθητές μας που απέκτησαν και την χρονιά αυτή τα πτυχία τους και ιδιαίτερα στους γιατρούς μας που την στιγμή αυτή εργάζονται στην Γερμανία !! 


Στη Στέβη που εφημερεύει σήμερα στο Mühlacker, στον Πάνο στο Braunschweig , στον Γιάννη στο Berlin , στον άλλο μας Γιάννη στο Siegen, στον Παύλο και σε τόσους άλλους για τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε στις παλαιότερες αναρτήσεις μας !!

Και φυσικά η σκέψη και οι ευχές μας και στους υπόλοιπους σπουδαστές μας ( γιατρούς και μη ) που πέτυχαν φέτος τα πτυχία τους !!

Στη Ζωή, το Θανάση , το Γιάννη , την Κατερίνα , τον Σωτήρη , τις προσωπικές ιστορίες των οποίων μπορείτε  επίσης να διαβάσετε στο blog μας !!

Οι εξετάσεις του Zertifikat B2 του Goethe Institut πλησιάζουν  !! Την 1η και 2α Φεβρουαρίου του 2014 οι σπουδαστές μας θα διαγωνιστούν και αν κρίνουμε από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα στα test προετοιμασίας τους και την εξεταστική αυτή περίοδο οι LernenDe θα πανηγυρίσουν και άλλους αριστούχους !!

Και οι παλαιότεροι επιτυχόντες μας ( των οποίων τα ονοματεπώνυμα και τις αναλυτικές βαθμολογίες τους έχουμε αναφέρει στις προηγούμενες αναρτήσεις μας ), όπως και οι σημερινοί μας σπουδαστές ( που μέσα στον Μάρτη θα διαβάσετε και για τις δικές τους επιτυχίες ) διάβασαν τις ίδιες γραμμές που διαβάζετε τώρα κι εσείς, μας εμπιστεύτηκαν και όχι απλά απέκτησαν σε χρόνο ρεκόρ ( σε 100 το πολύ ώρες το Zertifikat B2 του Goethe Institut ξεκινώντας από το μηδέν ) αλλά κυρίως έμαθαν άριστα Γερμανικά που τους επέτρεψαν να βρούν αμέσως εργασία στην Γερμανία !!

Ευχόμαστε και σε εσάς που σίγουρα δεν βρεθήκατε τυχαία στην ιστοσελίδα μας, αναζητώντας ταχυρυθμα εντατικα μαθηματα Γερμανικων , την ίδια καλή επιτυχία στις σπουδές και την εργασία σας , άσχετα αν τελικά μας επιλέξετε και μας εμπιστευτείτε όπως οι εκατοντάδες επιτυχόντες και αριστούχοι μας !!

Σε όλες και όλους από καρδιάς .... Prosit Neujahr !!