Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2013

ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ


Για να βρεθήκατε στην σελίδα αυτή αναζητήσατε σίγουρα ταχυρυθμα μαθηματα Γερμανικων στην Αθηνα !!

Ίσως θα περιμένατε μια εντυπωσιακή ιστοσελίδα με φαντασμαγορικά γραφικά, pop-up menus, applications, πηχαίους τίτλους και υποσχέσεις !!

Δυσυχως σας απογοητευσαμε !!

Γιατι σε εμας δεν θα βρειτε τιποτε απο όλα αυτά !!

Μόνο γεγονότα, επώνυμες περιπτώσεις αριστούχων επιτυχόντων μας, και κυρίως μια μοναδική ευκαιρία για να αξιοποίησετε οτι καλύτερο υπάρχει στην Ελληνικα αγορά αναφορικά με τα ταχυρυθμα μαθηματα Γερμανικων !!

Η ομάδα των φιλολόγων Γερμανικης των LernenDe συνεχίζει μια οικογενειακή παράδοση που ξεκίνησε η πρώτη γενιά μας το 1961 και συνεχίζει ή δεύτερη από το 1985 !!

Μια παράδοση που δεν υπόσχεται αλλά απλά εκπαιδεύει και μορφώνει άριστα καταρτισμένους γερμανομαθείς πάνω από μισό αιώνα !!

Οι εκατοντάδες επώνυμοι πτυχιούχοι μας υπήρξαν και συνεχίζουν να αποτελούν  την καλύτερη - και μοναδική μας εξάλλου -  διαφήμιση !!

Δεν θα δείτε πουθενά ούτε διαφημιστικό μας φυλλάδιο, ούτε πληρωμένη μας καταχώρηση !!

Απλά επειδή εμείς δεν τα χρειαζόμαστε !!
 
Μόνο αυτή η ιστοσελίδα υπάρχει για να ενημερώνονται όποιοι πραγματικά ενδιαφέρονται για ταχυρυθμα μαθηματα Γερμανικων !!

Μια ιστοσελίδα με αναρτήσεις των επιτυχιών - ενδεικτικά και μόνο των αριστούχων - μαθητών  μας!!

Αν λοιπόν ενδιαφέρεστε πραγματικά όχι απλά να κάνετε, αλλά να μάθετε και κυρίως να αγαπήσετε τα Γερμανικά σε ταχύρυθμα - και όχι μόνο - ιδιαίτερα μαθήματα ή ολιγομελή τμήματα, η ομάδα των LernenDe που ενισχύεται με νέους αριστούχους πτυχιούχους Γερμανικής Φιλολογίας με μεταπτυχιακές σπουδές που εκπαιδεύονται στην μέθοδο μας, είναι στην διάθεση σας !!

Και όταν μιλάμε για ταχυρυθμα μαθηματα Γερμανικων, εννοούμε ότι σε πενήντα δίωρα μαθήματα,οχι απλά φθάνετε εγγυημένα από το ΜΗΔΕΝ στο πτυχίο Zertifikat B2 του Goethe Institut και μάλιστα με τις άριστες βαθμολογίες που θα διαβάσετε στις παρακάτω, προηγούμενες αναρτήσεις μας, αλλά κυρίως μαθαίνετε άριστα την Γερμανική Γλώσσα και είστε πανέτοιμοι για την εργασιακή ή φοιτητική καθημερινότητα της Γερμανίας ή των άλλων γερμανόφωνων χωρών !!

Και ειδικά στην δύσκολη οικονομική περίοδο που όλοι μας διερχόμαστε, τα δίδακτρα μας για τα εντατικα ταχυρυθμα μαθηματα μα, είναι προσιτά σε ΟΛΟΥΣ μιας και είναι πιο οικονομικά ακόμη και από τα αντίστοιχα των απλων τμημάτων των Γερμανικών Φροντιστηρίων του Κέντρου !!

Χωρίς να γίνεται λόγος για τον χρόνο που απαιτείται για να αποκτήσετε το Zerifikat B2 του Goethe Institut !!

Γιατί εκεί απλά δεν υπάρχει ανταγωνισμός για τους  LernenDe !!

Σε 100 ώρες, σε πενήντα δίωρα μαθήματα !!

Φυσικά μόνο για αποφασισμένους σπουδαστές !!

Ρωτήστε παντού !! 

Συγκρίνετε προγράμματα και δίδακτρα !!


Και τελευταίους γράψτε μας για να πληροφορηθείτε και την δική μας πρόταση !!

Πιστέψτε μας θα είναι για το καλό σας !!
                
          lernendegr@yahoo.gr