Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ , ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΑΝΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ !!!!!!!



...... και πόσο αυτό μας αρέσει!!!!
Όταν δηλαδή διακόπτουν τις σπουδές τους στα ταχυρυθμα, εντατικα μαθηματα Γερμανικων που τους προσφερουμε, για να πιάσουν δουλειά στην Γερμανία ή στην Ελβετία !!
Μετά τον μηχανολόγο μηχανικό Αλέκο Γκούμα που αρχές Δεκεμβρίου μας εγκατέλειψε για την Βαυαρία, μας εγκαταλείπει ακόμη ένας μηχανικός μας !!
Ο αγαπημένος μας Θανάσης Βασιλόπουλος που υπέγραψε πριν λίγες ημερες με Ελβετική εταιρεία !!
Και τι μεγαλύτερη χαρά για τους LernenDe όταν βλέπουν ότι οι σπουδαστές τους χωρίς καν να έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο σπουδών τους για το Zertifikat B2 , με ένα απλό Zertifikat B1 ( και ακόμη πιο χαμηλά ο Αλέκος ) ήταν σε θέση να ανταποκριθούν στις προφορικές συνεντεύξεις με τους εργοδότες τους ( και μέσω Skype και μετα εκ του σύνεγγυς ) που φυσικά έγιναν στα Γερμανικά !!
Όταν λοιπόν σας λέμε ότι σε 100 ώρες αποκτάτε το Zertifikat B2 του Goethe Institut και μάλιστα ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ , εννοείται ότι πολύ πιο πρίν από τις 100 αυτές ώρες, είστε σε θέση να ανταποκριθείτε σε συνεντεύξεις επιλογής προσωπικού !!
Φυσικά η δυνατή και έμπειρη ομάδα των LernenDe αναλαμβάνει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΤΗΣ , τά πάντα σχετικά με την πρόσληψη τους. 
Σύνταξη Lebenslauf, Motivationsbriefe, Uebersetzungen  και φυσικά προετοιμασία και έτοιμες απαντήσεις σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΗ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ θέσει ο Γερμανός εργοδότης σας κατά την προφορική σας συνέντευξη !!! 
Η επιλογή σας λοιπόν για ταχυρυθμα, εντατικα μαθηματα Γερμανικων ταυτιζεται απολυτα με την επιλογη σας για ειδικους που να σας προετοιμασουν ωστε να έχετε επιτυχια στην ευρεση εργασιας στην Γερμανια, στην Αυστρια ή στην Ελβετία !!
Και είναι μονοσήμαντη !!
Η ομαδα των καθηγητών και καθηγητριων των LernenDe !!!
Με χαρα μας θα απαντήσουμε σε οποιαδηποτε απορία σας, αν επικοινωνήσετε μαζί μας στο
              lernendegr@yahoo.gr