Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΑΘΑΙΝΩ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ


Είτε για εργασια στην Γερμανια ή σε γερμανοφωνες χωρες, είτε για σπουδές στα Γερμανικά Πανεπιστημια, είτε - ακομη καλύτερα - απο αγάπη για την Γερμανική Γλώσσα, την πιο συναρπαστική ισως πολιτισμική γλώσσα, αξίζει να πει  κανείς ....

Μαθαίνω Γερμανικά !!!!!

Μετά ομως την απόφαση, απομένει η επιλογή !
Μαθαινω Γερμανικα μόνος μου με κάποια μεθοδο αυτοδιδασκαλίας ή από το διαδίκτυο ??

Μαθαίνω Γερμανικα στο Γερμανικό Ινστιτουτο Goethe Institut Athen ή στο εφάμιλλο του Goethe Institut Thessaloniki που αποτελούσαν και αποτελούν πρότυπα ( ειδικά για όλους εμάς που εργαστηκαμε ως Καθηγητές ή Εξεταστές ) ?

Μαθαίνω Γερμανικά σε κάποιο Φροντιστήριο και μάλιστα σε κάποιο με ταχυρυθμα τμηματα ενηλικων ??

Η τέλος μαθαίνω Γερμανικα με ιδιαίτερο μάθημα ??

Το να επιχειρησει κανείς να μάθει κανείς την γερμανικη γλώσσα μόνος του είναι σαν να αγορασει κάποιος που θέλει να γίνει γιατρός την τετρατομη Ιατρικη Εγκυκλοπαίδεια και να την διαβάσει. Οσες γνώσεις κι αν αποκομίσει θα μπορεσει ποτε να θεραπεύσει τον ευατό του ή άλλους ???

Το να μάθει κανείς Γερμανικά στο Γερμανικό Ινστιτουτο Goethe Institut αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή, αλλά αν κανείς κοιτάξει τα προγράμματα σπουδών θα διαπιστώσει ιδιοις όμμασι το ποσες πολλές ωρες και τι χρηματικο ποσο απαιτείται !!
Τα Φροντιστήρια Γερμανικων αποτελουν μια καλή επιλογη αλλά θα ηταν καλο κάποιος να εμπιστευτει μονο τα εξειδικευμένα Φροντιστήρια Γερμανικών !
Και φυσικά να αντεχει να κάνει μάθημα με πολλούς άλλους σπουδαστές με διαφορετικές απο αυτόν δυνατοτητες και στόχους !

Το να πει κανείς μαθαίνω Γερμανικά σε ιδιαίτερο μάθημα του εξασφαλίζει σίγουρα ένα εξατομικευμένο ταχύρυθμο μάθημα, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του, με ένα ευέλικτο πρόγραμμα κι όχι σε σταθερές ώρες που έχουν τα Φροντιστήρια, κι ασφαλώς ταχύτερη πρόοδο μιας και δεν χάνεται χρόνος με τις απορίες των άλλων.

Το ερώτημα βέβαια είναι για πολλούς το οικονομικό!
Θεωρούν πολλοί ότι το να μαθουν Γερμανικά με ιδιαίτερο κοστίζει περισσότερο !!

Σε πολλές περιπτώσεις έχουν δίκιο !!

Με τους LernenDe  ομως ΟΧΙ

Με τα ταχυρυθμα Γερμανικά μας, μπορει κανείς ξεκινώντας από το ΜΗΔΕΝ σε 100 διδακτικές ώρες των εξήντα λεπτών να καλύψει τα επίπεδα Α1 - Α2 - Β1 και Β2 και να αποκτήσει το Zertifikat B2 Goethe Institut και μάλιστα με βαθμό ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ πληρώνοντας ακόμη και λιγότερα από όσα θέλουν τα Φροντιστήρια για το Β1 !!!

Αποκλείεται θα πει κανείς !!

Σας προ(σ)καλούμε να αφιερωσετε λίγο χρόνο και να δειτε παλαιοτερες αναρτήσεις όπου ΕΠΩΝΥΜΑ αναφερουμε σπουδαστες μας που ΑΡΙΣΤΕΥΣΑΝ στις εξετάσεις του πετυχαίνοντας συχνά το απίστευτο 25/25!!! Επώνυμα πάντα !!

Θα ρωτήσετε ασφαλώς γιατί και πως οι LernenDe το καταφερνουν ??

Οταν επί 25 συναπτά έτη προετοιμάζεις σχεδον ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ενηλικες σε ταχυρυθμα τμηματα Γερμανικων , οταν εχεις συνεργατες ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ Φιλολογους Γερμανικης του ΕΚΠΑ και ΑΠΘ, οι περισσότεροι με ένα ή και δύο μεταπτυχιακά σε Γλωσσολογία και Διδακτική, όταν έχεις πάθος, μεράκι κι ΑΓΑΠΗ γι αυτό που κανεις τότε ασφαλώς είναι εφικτό !!

Αφου λοιπον πάρεις την απόφαση και πείς...  ΜΑΘΑΙΝΩ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ τότε αφού κάνεις μια ενδελεχή έρευνα αγοράς, κάνε τον κόπο να μας γράψεις στο 
            lernendegr@yahoo.gr 

Ισως είναι η πιο σοφή σου επιλογή, και σίγουρα μια επιλογή που σε βεβαιώνουμε οτι δεν θα την μετανοιώσεις ΠΟΤΕ

ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ , ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ , ΜΑΘΑΙΝΩ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ , ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ , ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ , ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ , GOETHE.DE , GOETHE INSTITUT , GOETHE INSTITUT ATHEN , GOETHE INSTITUT THESSALONIKI