Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

ΑΝΕΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ GOETHE INSTITUT




Ολοι μας, δάσκαλοι και σπουδαστες, αναμενουμε με αγωνια τα αποτελεσματα των εξετάσεων για την γερμανικη γλώσσα που διοργάνωσε το Γερμανικο Ινστιτουτο GOETHE INSTITUT ATHEN στην Αθηνα το Σεπτεμβριο 2013, και τα οποία - όπως τουλάχιστον γράφει και το δελτιο υποψηφιου που κρατατε στα χερια σας- θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 11 Οκτωβριου 2013 !

Βεβαια για εμας στους LernenDe www.lernende.blogspot.gr  η αγωνία ΔΕΝ εγκειται στο αν οι σπουδαστες μας "περάσουν" ή όχι 

Η επιτυχία των σπουδαστων μας ειναι ΔΕΔΟΜΕΝΗ

Η αγωνία μας εστιάζεται στο αν θα πανηγυρίσουμε - όπως σχεδόν σε κάθε εξεταστική - κάποιον σπουδαστη μας που να ΑΡΙΣΤΕΥΣΕ.

Για το Zertifikat B2 Goethe Institut αυτο σημαινει να έχει πετυχει πάνω από 91.5/100 !!

Αναμένοντας και εμεις τα αποτελεσματα των εξετασεων του Goethe να σας συμβουλεύσουμε απο την εμπειρία και σημερα Τετάρτη ( απο το απόγευμα ) και αύριο Πέμπτη να μπαινετε στην ιστοσελίδα που έχει το γερμανικο ινστιτουτο επειδη υπαρχει μεγαλο ενδεχόμενο να ανακοινωθούν και νωρίτερα !!

Ευχομαστε σε ΟΛΟΥΣ και ΟΛΕΣ εσας που έχετε επενδυσει κόπο, χρόνο και χρήμα για να μάθετε την Γερμανικη Γλώσσα, να ανταμειφθούν οι κόποι σας με την απόκτηση των διπλωμάτων που έχετε δώσει !

ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ !!!