Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΑΘΑΙΝΩ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ


Μαθαινω Γερμανικα γρηγορα ( αποκτω το Β2 του Goethe Institut σε 100 ωρες ) , σωστα με Ελληνες και Γερμανους Φιλολογους ( τ. καθηγητές και εξεταστες των Goethe Institut Athen Goethe Institut Thessaloniki καθως και γερμανικων Goethe Institut ) και κυριως οικονομικα ( με προσιτα για όλους δίδακτρα ) με τους LernenDe !!!

Μαθαινω Γερμανικά γρήγορα !! 

Αν ρωτατε πως και γιατι σας απαντάμε !!

Η Γερμανικη Γλωσσα είναι για εμας ειναι η μοναδικη και απολυτη εξειδικευση μας. 

Εδω και 25 χρονια ασχολουμαστε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με την Γερμανικη Γλώσσα !!

Προετοιμάζουμε για ΟΛΑ τα πτυχια που παρεχει το Γερμανικο Ινστιτουτο  δηλαδη το Goethe Institut Athen καθως και το Goethe Institut Thessaloniki και συγκεκριμένα για το Zertifikat B1, για το Zertifikat B2 (με το οποιο παρεχεται για τα περισσοτερα επαγγελματα γλωσσικη επάρκεια και συγκεκεριμενα για οσους θελουν να κανουν ιατρικη ειδικοτητα στην Γερμανία Approbation ) και φυσικά με τα πτυχια C1 C2.

Μαθαινω Γερμανικα σωστα !!

Η ομαδα μας απαρτιζεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ απο πτυχιουχους Γερμανικης Φιλολογιας ΕΚΠΑ και ΑΠΘ και Γερμανίδα Φιλόλογο . ΟΛΟΙ έχουν μεταπτυχιακους τίτλους στην Διδακτική ή στην Γλωσσολογία και φροντιστηριακή εμπειρία..Οι πιο έμπειροι και παλαιοί συνεργατες μας  είχαν συνεργαστει ως Καθηγητες και Εξεταστες στα Goethe Institut Athen και Goethe Institut Thessaloniki καθως και σε Goethe Institut της Γερμανίας. Και το πιο σημαντικο. Για όλους η Γερμανικη Γλώσσα σημαίνει πολυ περισσότερο από επάγγελμα η λειτουργημα. Για όλους εμάς στους η Γερμανικη Γλώσσα είναι μεράκι και πάθος !! 

Μαθαίνω Γερμανικά οικονομικά !

Ενδεικτικα αναφερουμε ότι ξεκινώντας από το ΜΗΔΕΝ καλύπτετε τα επίπεδα Α1 - Α2 - Β1 και Β2 και αποκτατε ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ το Zertifikat B2 τπου παρεχει το Γερμανικο Ινστιτουτο Goethe Institut σε έξι έως οκτω μήνες απο 1000 ευρώ ( σε ουσιαστικά ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ μαθημα ) δηλαδή με τιμη κατα πολυ χαμηλότερη από εκείνη που άλλα Γερμανικα Φροντιστηρια σας παρεχουν το Β1 σε πολυμελή τμήματα.

Μαθαινω Γερμανικα λοιπον γρηγορα, σωστα και οικονομικα με την εμπειρη ομάδα των LernenDe

Για οποιαδηποτε πληροφορια παρακαλουμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 

           lernendegr@yahoo.gr