Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΕΝΤΑΤΙΚΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ


Παραδίδονται ταχύρυθμα, εντατικά και υπερεντατικά μαθήματα Γερμανικών ΟΛΩΝ των επιπέδων και πτυχίων του GOETHE INSTITUT , ιδιαίτερα ή σε κλειστά groups των δύο ή τριών σπουδαστών, στην Αθήνα  στον χώρο σας, στον χώρο των Φροντιστηρίων με τα οποία συνεργαζόμαστε ή στον χώρο των συνεργατών μας.

Η Ομάδα μας αποτελείται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ απο Έλληνες και Γερμανούς πτυχιούχους Γερμανικής Φιλολογίας με μεταπτυχιακές σπουδές και πολυετή διδακτική εμπειρία στην Δευτεροβάθμια ή/και Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, πρώην καθηγητές και εξεταστές του Goethe Institut.

Σας παραθέτουμε μια συνοπτική παρουσίαση των 
επιλογών που σας παρεχουμε

1. ΥΠΕΡΕΝΤΑΤΙΚΑ τμήματα με τα οποία σε 100 διδακτικές ώρες των 60 λεπτών, καλύπτετε τα επίπεδα Α1, Α2, Β1 και Β2 και αποκτάτε ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ το πτυχίο Zertifikat B2 Goethe Institut, σε 4 , 6 ή το πολύ σε οκτώ μήνες.


2. ΕΝΤΑΤΙΚΑ τμήματα με τα οποία σε 100 διδακτικές ώρες των 60 λεπτών καλύπτετε τα επίπεδα Α1, Α2 και Β1 και αποκτάτε ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ το πτυχίο Zertifikat B1 του του Goethe Institut σε 4, 6 ή το πολύ σε οκτώ μήνες.

3. ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ τμήματα για όσους ενδιαφέρονται να μεταναστεύσουν ΑΜΕΣΑ σε Γερμανόφωνες χωρες και επιθυμούν σε διάστημα ενός ή το πολύ δύο μηνών να επικοινωνούν με άνεση σε καθημερινές καταστασεις.

4. Προετοιμασία για τις εξετάσεις Test DaF για όσους ενδιαφέρονται για μεταπτυχιακές σπουδές στην Γερμανία, για τις εξετάσεις C1 και C2 του Goethe Institut, καθώς και για τις εισαγωγικές εξετάσεις των Τμημάτων Γερμανικής Φιλολογίας και Ιονίου Πανεπιστημίου.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο

                lernendegr@yahoo.gr