Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΑΤΕ...... C1 GOETHE INSTITUT ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΣΕ ΕΠΤΑ ΜΗΝΕΣ



 Απο το μηδεν στο πτυχίο C1 του Goethe Institut σε ΕΠΤΑ ΜΟΝΟ ΜΗΝΕΣ ( Ιούλιο 2013-Ιανουάριο 2014 ) με δύο τρίωρα την εβδομάδα !!!
Πληθαίνουν τα email αυτων που μας ζητούν επίπεδο C1 στο συντομότερο δυνατο χρονικό διάστημα για εργασία ή μεταπτυχιακές στην Γερμανία, επειδή προφανώς έχετε αντιληφθεί ότι είμαστε μακράν οι πλέον ταχύρυθμοι και οικονομικοί  στην διδασκαλία Γερμανικών.
Η πρόταση των LernenDe για την απόκτηση του Zertifikat C1 του Goethe Institut ξεκινώντας αρχες Ιουλιου από το απόλυτο ΜΗΔΕΝ και αποκτώντας το ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ τον Ιανουάριο του 2014 δηλαδή σε επτά μήνες !
Σε συνεργασία με τα Κέντρα Ξενων Γλωσσών Κατωπόδη θα ξεκινήσει αρχές Ιουλίου κλειστό τμήμα ( αυστηρως το πολύ επτά ατόμων ) που σε 26 εβδομάδες ( μικρη διακοπή τον Αυγουστο ) με δύο τρίωρα την εβδομάδα σας εγγυάται όχι απλά το C1 τον Ιανουάριο του 2014 αλλά κυρίως την ΑΡΙΣΤΗ γνώση της Γλώσσας.
Διδάσκουν αποκλειστικά Γερμανοι και Ελληνες πτυχιούχοι Γερμανικής Φιλολογίας , τ. Καθηγητές-Εξεταστες Goethe Institut, με πολυετή εμπειρία.
Το κόστος ( συμπεριλαμβανομένων του διδακτικου υλικού σε PDF , MP3, CDs, DVDs ) είναι ΜΟΝΟ 1500 ευρώ ( προσοχή για τα επίπεδα Α1-Α2-Β1-Β2 και C1 μέχρι και την λήψη του πτυχίου ) και καταβάλλεται μέχρι και σε έξι άτοκες δόσεις με κάρτες Mastercard - Visa ( οχι American Express )
Στην εξαιρετικά απίθανη περιπτωση που για οποιοδήποτε λόγο κάποιος-α αποτύχει στις εξετάσεις του Ιανουαρίου, αναλαμβάνουμε την ΔΩΡΕΑΝ προετοιμασία του για την επόμενη εξεταστική Μαιου 2014 στην Αθηνα ή και νωρίτερα στην Γερμανία.
Σε περίπτωση που κάποιος ΔΕΝ επιθυμεί το επταμελές  group αλλά επιθυμεί ιδιαίτερο μάθημα ή σε κλειστό group δύο - τριών  ατόμων παρέχουμε την δυνατότητα αυτη, ασφαλώς με λιγότερες ώρες φοίτησης και με πάντοτε με εξαιρετικως ανταγωνιστικά δίδακτρα
Για ακόμη περισσότερες επιλογες σε ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΘΕΡΙΝΑ μαθηματα δειτε τις παλαιότερες αναρτησεις μας
Για οποιαδήποτε περίπτωση γράψτε μας στο 
                               lernendegr@yahoo.gr