Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

ΘΕΡΙΝΑ ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΕΝΤΑΤΙΚΆ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΊΑ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΥΣΤΡΙΑ ΕΛΒΕΤΙΑ



Για όσους ενδιαφερονται σε δύο μήνες να αποκτήσουν άνεση επικοινωνίας σε γερμανόφωνο περιβάλλον με έμφαση στην προφορική συνομιλία με στόχο την εξεύρεση εργασίας σε Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία ή Λουξεμβούργο οι LernenDe έχουν να σας προτείνουν τα ακόλουθα προγράμματα.

Α... Υπερεντατικό πρόγραμμα δύο μηνών ( οκτώ εβδομάδων ) με δύο τρίωρα την εβδομάδα ( συνολικά 50 ώρες ) με το οποίο καλύπτεται ΟΛΗ η Γερμανική Γραμματική και Συντακτικό των επιπέδων Α1 - Α2 - Β1  και Β2 , το λεξιλόγιο των επιπέδων Α1 - Α2 και το μεγαλύτερο μέρος του επιπέδου Β1. 
Το πλέον σημαντικό είναι ότι απο το ΠΡΩΤΟ ΜΑΘΗΜΑ μιλάτε την καθημερινή, ζωντανή Γερμανική έτσι ώστε να είστε μετα απο 50 ώρες πανέτοιμοι να ανταποκριθείτε στην καθημερινότητα του χώρου εργασίας σας.
Με το πρόγραμμα αυτό μπορειτε συνεχίζοντας σε Γερμανικό Volkshochschule να αποκτήσετε μετα από ένα δίμηνο το Zertifikat B2 Goethe Institut.
ΟΛΟ το διδακτικό υλικό σας παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ σε PDF ( τα κείμενα και η Γραμματική ) και σε MP3 τα ακουστικά με τα οποια θα εξοικειωθείτε με την καθομιλουμένη.
Το πρόγραμμα διδάσκεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από πολύ έμπειρους Φιλολόγους Γερμανικής με μεταπτυχιακά σε Γλωσσολογία ή/και Διδακτική.
Το κόστος του εξαρτάται από τον αριθμό των σπουδαστών ( 1 έως 3 ) και ξεκινά από 350 ευρώ στο χώρο του  Διδασκαλείου μας πλησίον Μετρό.

Β...  Εντατικό πρόγραμμα δυο μηνών ( οκτώ εβδομάδων ) με δύο τρίωρα την εβδομάδα ( συνολικά 50 ώρες ) που καλύπτει την Γραμματική και το Λεξιλόγιο των επιπέδων Α1 και Α2.
Το πρόγραμμα διδάσκεται από νεαρές Ελληνίδες και Ελληνογερμανίδες καθηγήτριες ( με άδεια διδασκαλίας ) από τα βιβλία του εμπορίου, και σ αυτό  - όπως και στο πρώτο - η έμφαση δίδεται στην προφορική συνομιλία.
Το κόστος του είναι για τις 50 ώρες για απόλυτα ιδιαίτερο μάθημα 500 ευρώ ( 10 ευρω ή ώρα ) ή σε group δύο ατόμων 350 ευρώ το άτομο ( 7.5 ευρώ η ώρα ) στον χώρο των σπουδαστών.
Για περισσότερες πληροφορίες γράψτε μας στο 
                             lernendegr@yahoo.gr