Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ


 Από το 1996 που στείλαμε τον πρώτο μας Ιατρό για ειδικότητα στην Γερμανία, μέχρι και το τελευταίο κύμα "φυγής" Ιατρών για την Γερμανία, έχουμε καταφέρει να "συμπυκνώσουμε" τον απαιτούμενο χρόνο σπουδών σας για την απόκτηση του Zertifikat B2 του Goethe Institut που απαιτείται για την απόκτηση Approbation .... στο ελάχιστο !
Και το κυριώτερο ! Να σας έχουμε λειτουργικά έτοιμους σε γλωσσικό επίπεδο προκειμένου να αναλάβετε δράση άμεσα, με την πρόσληψη σας.
Σταχυολογούμε ενδεικτικά μερικές μόνο από τις πρόσφατες περιπτώσεις συναδέλφων ιατρών που ξεκίνησαν μαζί μας από το μηδεν και τώρα εργαζονται στην Γερμανία.
Μουστόγιαννης Παναγιώτης. Ξεκίνησε μαζί μας από το μηδεν αρχες Μαρτίου 2011 και τον Μαιο του 2012 ( σε 15 μήνες ) απέκτησε με ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ το C1 κάνοντας διακεκομμένα ποτε πάνω από δύο δίωρα την εβδομάδα. Τωρα εργάζεται ως ειδικευόμενος Ψυχιατρικής στο Braunsweig
Τουρνας Ιωάννης. Ξεκίνησε μέσα Μαιου του 2011. Πήρε τον Ιανουάριο του 2012 ( σε 8.5 μήνες ) το Β2 σχεδόν με ΑΡΙΣΤΑ με αυστηρα δύο δίωρα την εβδομάδα και με κενό τον Αυγουστο.
Εφυγε αρχες Μαρτιου 2012 και εργαζεται ως ειδικευόμενος Χειρουργικής στο Siegen.
Τσαγκας Ιωάννης. Ξεκίνησε μαζί μας με στοιχειώδεις γνώσεις τον Δεκέμβρη του 2011 και αρχες Νοεμβρίου 2012 ( 10 μηνες ) έδωσε στην Γερμανία το C1 που πήρε μέ ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ ασφαλώς μόνο με δύο δίωρα την εβδομάδα. Εργάζεται ήδη ως ειδικευόμενος Ψυχιατρικής στο Βερολίνο !
Μιχαλέα Στέβη. Ηρθε κοντα μας στις 19 Ιουλίου 2012 με επίπεδο Β1. Αρχες Σεπτεμβρίου 2012 ( σε 1.5 μήνα ) έλαβε με ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ το Αυστριακό Β2 και αρχες Οκτωβριου 2012 ( σε 2.5 μήνες ) ΚΑΙ το αντίστοιχο Β2 του Goethe Institut στα Γιάννενα με ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ κάνοντας ΜΟΛΙΣ δυο δίωρα την εβδομάδα. Τον Νοέμβριο του 2012 προσλήφθηκε  ως ειδικευόμενη Παθολογίας στο Muehlacker.
Αν κοιτάξετε τις παλαιότερες αναρτησεις μας θα διαβάσετε και για την Αμαλία και τον Παύλο και και και....
Το συμπέρασμα είναι απλό ....
ΔΕΝ υποσχόμαστε ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΜΕ...
Σε 100 διδακτικές ώρες και σε διάστημα από 4 έως το πολύ σε 8 μήνες αποκτάτε μαζί μας όχι μόνο το Β2 του Goethe Institut ( αυτό είναι για εμάς με την 25ετη μας εμπειρία κάτι το εύκολο ), αλλά κυρίως αποκτάτε άριστες γνώσεις που σας επιτρέπουν να εργαστείτε ΑΜΕΣΑ σε Γερμανικό Νοσοκομείο χωρίς να σας απασχολεί στο ελάχιστο το θέμα Γλώσσα.
Αν κανείς σκεφθεί ότι οι ΚΑΘΑΡΕΣ αποδοχές ενος ειδικευόμενου πρώτου έτους είναι 2450 ευρώ ( χωρίς εφημερίες και επιδόματα ) μπορειτε να καταλάβετε ότι κάθε μήνα που καθυστερειτε να ανεβείτε στην Γερμανία, ταλαιπωρούμενοι σε πολύμηνα φροντιστηριακά προγράμματα σας κοστίζει πολύ !
Και όχι μόνο σε χρήματα ( αυτό είναι το λιγότερο ) αλλά κυρίως σε γνώσεις που χωρίς αυτές ακόμα και το Β2 τυπικά να αποκτήσετε, η καθημερινότητα σας στα Γερμανικά Νοσοκομεία θα είναι πραγματικά επώδυνη.
Για περισσότερες πληροφορίες 
                            lernendegr@yahoo.gr