Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

ΘΕΡΙΝΑ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ



Για όσους θα μείνουν το καλοκαίρι στο κλεινόν άστυ ( έστω και την μιση εβδομάδα ) και ενδιαφέρονται να μάθουν σε ένα τρίμηνο ή δίμηνο να αποκτήσουν το πτυχίο B1 Goethe Institut και παράλληλα να έχουν θέσει στερρές βάσεις στην Γλώσσα και άνεση στην προφορική επικοινωνία, έχουμε να προτείνουμε τις ακόλουθες δύο επιλογές !

1... Αρχίζοντας αρχές Ιουνίου 2013 και κάνοντας για 12 εβδομάδες δύο μαθήματα των δυομιση ωρών την εβδομάδα πχ Δευτερα και Πέμπτη ( επομένως το Π/Σ/Κ ελευθερο ) σας εγγυώμαστε ΄τέλη Αυγούστου 2013 την απόκτηση του Β1 του Goethe Institut !


2.. Για φοιτητές που τελειώνουν την εξεταστική τους τέλη Ιουνίου και επιθυμουν σε δύο μόλις μήνες να πετυχουν ότι σε ένα Φροντιστηριο Γερμανικών θά έκαναν σε οκτώ μηνες, προτεινουμε απο αρχες Ιουλίου 8 εβδομαδες υπερεντατικων μαθημάτων με δυο τριωρα την εβδομάδα οποτε αρχές Σεπτέμβρη  2013 να έχουν το ίδιο αποτέλεσμα

Και στις δύο περιπτώσεις - αν δεν επιθυμείτε να δώσετε το Β1 - συνεχίζετε με πραγματικά χαλαρούς ρυθμούς δηλαδή ΜΟΝΟ με ένα δίωρο την εβδομάδα και Ιανουάριο του 2014 έχετε ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ το Zertifikat B2 του Goethe Institut .... in der Tasche !!!!

Επομένως σε επτά και έξι μήνες αντίστοιχα θα αποκτήσετε το Β2 

Και αυτά με κόστος - για σχεδόν ιδιαίτερο μάθημα ( group δυο ή τριών σπουδαστων )  - που είναι ανταγωνιστικό και των πλέον οικονομικών Φροντιστηρίων του Κέντρου.

Για περισσότερες πληροφορίες γραψτε μας
                          lernendegr@yahoo.gr