Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

ΘΕΡΙΝΑ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ 2018 - ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΙΑΤΡΩΝ ΓΙΑ APPROBATION

Λαμβάνουμε τις τελευταίες δύο εβδομάδες πολλά email , στα οποία μας ρωτάτε αν θα λειτουργήσουν αυτό το καλοκαίρι του 2018 θερινα εντατικα τμηματα Γερμανικων.

Προφανώς και θα λειτουργήσουν στο Κέντρο μας στο Μετρό Αγίος Ιωάννης.

Επειδή όμως τόσο για τα τμήματα αυτά, όσο και για το αυτό που θα ξεκινήσει το Σεπτέμβριο με στόχο το Zertifikat C1 του Goethe Institut τον Μάρτιο του 2019 υπάρχει ήδη προκράτηση ΟΛΩΝ των θέσεων, από φίλους και γνωσούς των σπουδαστών μας , δεν έχουμε προβεί σε κάποια ανάρτηση.

Επίσης απαντάμε στην ερώτηση σας γιατί δεν δημιουργούμε παερισσότερα τμήματα λέγοντας σας ότι δεν έχουμε πλέον διαθέσιμους συνεργάτες μας με την εμπειρία που απαιτείται για τα συγκεκριμένα υπερεντατικά τμήματα, που να θέλουν να παραμείνουν ΟΛΟ το καλοκαίρι στην Αθήνα.

Επομένως όσοι ενδιαφέρονται για ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ  για την απόκτηση του Zertifikat B2 σε 4 μήνες - ξεκινώντας από το ΜΗΔΕΝ - ή την απόκτηση του Zertifikat C1 σε έξι μήνες - ξεκινώντας πάντα από το ΜΗΔΕΝ- μπορούν να επιλέξουν τα ιδιαίτερα μαθήματα Γερμανικων μέσω Skype που δίνουν την δυνατότητα στις Καθηγήτριες και στους Καθηγητές μας να σας διδάσκουν από τον τόπο παραθερισμού των.

Τέλος για τους ιατρούς που ετοιμάζονται για τις εξετάσεις Approbation να ενημερώσουμε ότι οι LernenDe συνεργάζονται με Ειδικους Ιατρούς - πρώην σπουδαστές μας, οι οποίοι έμαθαν μαζί μας Γερμανικά και ολοκλήρωσαν την Ειδικότητα τους στην Γερμανία - οι οποίοι μέσω Skype αναλαμβάνουν να εξοικειώσουν με το δεύτερο και κυρίως με το τρίτο μέρος των εξετάσεων Approbation.

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο                 lernendegr@gmail.com