Τετάρτη, 11 Απριλίου 2018

ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ......ΑΥΤΟ ΚΑΤΙ ΛΕΕΙ !!

Σε κάποια από τα email που λαμβάνουμε στο lernendegr@yahoo.gr δεχόμαστε σχεδόν στερεότυπα την ίδια ερώτηση ....

"Οι LernenDe συνεχίζουν να παραδίδουν μαθήματα ??
Ξέρετε.... δεν έχουμε δει ανάρτηση σας για μήνες και γι αυτό σας ρωτάμε !!"

Οι LernenDe όχι απλά συνεχίζουν να παραδίδουν ταχυρυθμα εντατικα ιδιαιτερα μαθηματα Γερμανικων , αλλά βρίσκονται ίσως στην καλύτερη περίοδο της 30ετους πορείας τους.

Στο σημείο εκείνο που ΔΕΝ χρειάζεται πλέον να γνωστοποιούν καν το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ πρόγραμμα τους με το οποίο σε 100 ΤΟ ΠΟΛΥ ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ μπορεί κανείς από το ΜΗΔΕΝ να αποκτήσει ( σε πρώτη φάση ) το Zertifikat B2 του Goethe Institut και μετά με λίγες ώρες παραπάνω ( οι επιμελείς και αποφασισμένοι...) ΚΑΙ το Zertifikat C1 του Goethe Insitut !!

Τα τελευταία χρόνια είχαμε κάνει πάρα πολλές αναρτήσεις προσπαθώντας να καταστήσουμε γνωστός σε όποιον ήθελε να μάθει σωστα και γρηγορα ΚΑΙ κυριως ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Γερμανικά ότι ΔΕΝ χρειάζεται να σπαταλήσει ΔΥΟ διδακτικά έτη για το Zertifikat B2 του Goethe Insitut !!

Πολλοί το θεώρουσαν ουτοπικό και ανέφικτο !

Αυτοί που μας εμπιστεύτηκαν όχι απλά το πήραν ακόμη και με 60 ώρες μάθημα και σε χρόνο ρεκόρ ακόμα και 2 μηνών , αλλά το πιο σημαντικό .... μένοντας κοντά μας και σε επόμενα επίπεδα έμαθαν ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ σε χρόνο ρεκορ ΑΠΤΑΙΣΤΑ Γερμανικά !

Δεν είναι εξάλλου τυχαίο ότι σε έναν τομέα που έχει πλεον γίνει εξαιρετικά απαιτητικός ( μιας και οι Γερμανοί φίλοι μας έχουν ανεβάσει πλέον τα στάνταρ επιλογής ) και μιλάμε για το χώρο των Γερμανικων για Ιατρούς, οι LernenDe εχουν να επιδείξουν ΚΑΘΟΛΙΚΑ ποσοστά επιτυχίας στις εξετάσεις για Approbation στους Γερμανικούς Ιατρικούς Συλλόγους ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ !!!

Όταν η συντριπτική πλειοψηφία όσων θέλουν να αποκτήσουν Approbation δίνει και ξαναδίνει.... και ξαναδίνει ΔΑΠΑΝΩΝΤΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ για ΔΙΑΜΟΝΗ, ΔΙΑΤΡΟΦΗ και ΔΙΔΑΚΤΡΑ στην Γερμανία, οι σπουδαστές των LernenDe ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ επιτυγχάνουν στις εξετάσεις για Approbation επειδή απλά ΜΙΛΑΝΕ ΑΠΤΑΙΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ !!

Και μάλιστα Γερμανικά που έχουν μάθει σε οκτώ με δέκα μήνες ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ από το ΜΗΔΕΝ !!

Έτσι είναι φυσικό ότι ο ένας μας συστήνει τον άλλον και επομένως ΔΕΝ υπάρχει πλέον λογος ΟΥΤΕ καν να γνωστοποιήσουμε την παρουσία μας !

Αυτός είναι εξάλλου και ο λόγος που οι προσφορές που είχαμε ανακοινώσει με την αρχή της ακαδημαικης χρονιας 2017-2018 ΔΕΝ ισχύουν πλέον και τα δίδακτρα μας διαμορφώνονται στα 3500 ευρώ για όποιον καταβάλλει ΕΦΑΠΑΞ το ποσό ( με ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ και με 4 έως 6 άτοκες δόσεις )

Απλά πλέον ΔΕΝ έχουμε ΑΠΛΑ τμήματα των 180 ωρών αλλά διατηρούμε ΜΟΝΟ τα εντατικά των 140 ωρών και τα υπερεντατικά των 100 ωρών.

Και αυτό επειδή οι αριστούχοι πτυχιούχοι Γερμανικής Φιλολογίας που εντάξαμε στην ομάδα μας ως Καθηγητριες και Καθηγητές και εκπαιδεύσαμε επί τρίμηνο στην μέθοδο μας τα τελευταία δυο χρόνια έχουν αφομοιώσει την μέθοδο μας και έχουν φέρει τόσο εκπληκτικά αποτελεσματα που πλέον ΔΕΝ υπάρχει λόγος να αναλίσκονται στα απλά τμήματα !

Επομένως ΟΛΟ το δυναμικό των LernenDe ασχολείται ΜΟΝΟ με τα εντατικά και τα υπερεντατικά μαθήματα Γερμανικών !

Και παρόλο που ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των σπουδαστών μας είναι αλλοδαποί επιστήμονες που διαβιούν ήδη στην Γερμανία και είχαν ταλαιπωρηθεί στην προσπάθεια τους να μάθουν Γερμανικά, πριν τους μιλήσουν για τους LernenDe , θέλουμε πάντοτε να δίνουμε την δυνατότητα σε σοβαρούς και επιμελείς συν-Ελληνες να έχουν τις ίδιες ευκαιρίες που δίνουμε στους αλλοδαπούς ιατρούς και μηχανικούς.
 
 Για όποιον λοιπόν σοβαρό και αποφασισμένο νέο επιστήμονα επιθυμεί να μάθει σε έξι με οκτώ μήνες ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ σε ιδιαίτερα μαθηματα δια ζωσης η μέσω SKYPE ( πιστοποιώντας την γνώση του με τα πτυχία Zertifikat B2 και Zertifikat C1 του Goethe Institut ) μπορούμε να του προσφέρουμε την δυνατότητα να ξεκινήσει μαζί μας γράφοντας μας στο lernendegr@yahoo.gr