Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ZERTIFIKAT B2 ΚΑΙ ΤΟΥ ZERTIFIKAT C1 TOY GOETHE INSTITUT ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΕΤΟΣ 2017-2018 !


ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ

 

Όπως ήδη αναφέραμε στην προτελευταία μας ανάρτηση της 18ης Σεπτεμβρίου 2017, ΔΕΝ υπάρχουν πλέον διαθέσιμες ώρες στις καθηγήτριες και στους καθηγητές μας ΟΥΤΕ για το απλό ταχύρυθμο πρόγραμμα μας ( από το ΜΗΔΕΝ στο Zertifikat Β2 σε οκτώ έως δέκα μήνες και ΜΟΝΟ με 180 ώρες ) , ΟΥΤΕ για τα εντατικό μας πρόγραμμα ( από το ΜΗΔΕΝ στο Zertifikat Β2 σε έξι έως οκτώ μήνες και ΜΟΝΟ με 140 ώρες ) και ελάχιστες πλέον παραμένουν για το υπερεντατικό μας πρόγραμμα ( από το ΜΗΔΕΝ στο Zertifikat B2 σε τέσσερις έως έξι μήνες και ΜΟΝΟ με 100 ώρες ).

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ

Κάποιες διαθέσιμες ώρες θα προκύψουν από τα μέσα του ερχόμενου Νοεμβρίου κι αφού μερικοί σπουδαστές που θα συμμετάσχουν στις εξετάσεις του Goethe Institut θα ολοκληρώσουν τον κύκλο σπουδών τους κοντά μας !
Πολλές διαθέσιμες ώρες θα υπάρξουν από τα μέσα Ιανουαρίου του 2018 οπότε μεγάλος αριθμός σπουδαστών μας που ξεκίνησαν μέσα στο Σεπτέμβριο του 2017 είτε στα συνεργαζόμενα με τους LernenDe Φροντιστήρια, είτε σε ιδιαίτερα μαθηματα γερμανικων δια ζώσης ή μέσω Skype θα δώσουν το Zertifikat B2 στην εξεταστική του Ιανουαρίου του Goethe Institut !

 ΜΑΘΑΙΝΩ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΩ ΤΟ ZERTIFIKAT B2 GOETHE INSTITUT ΣΕ 4 ΜΗΝΕΣ KAI TO ZERTIFIKAT C1 GOETHE INSTITUT ΣΕ 6 - 8 ΜΗΝΕΣ !

 
Επομένως ΔΕΝ υπάρχει λόγος ανησυχίας για όποιον θέλει να αποκτήσει το Zertifikat B2 ή και το Zertifikat C1 του Goethe Institut ΕΝΤΟΣ του ακαδημαϊκού έτους 2017-2018 !!

Ξεκινώντας με τους LernenDe ακόμα και στα μέσα Ιανουαρίου μπορείτε να αποκτήσετε το Zertifikat B2 στην εξεταστική του Μαΐου του 2018 , και αν επιθυμείτε το Zertifikat C1 στην αμέσως επόμενη εξεταστική του Αυγούστου- Σεπτεμβρίου του 2018 !!