Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ ZERTIFIKAT B2 ΤΟΥ GOETHE INSTITUT ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΕ 8 ΜΗΝΕΣ , ΜΕ 140 ΤΟ ΠΟΛΥ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΠΌ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ !!


ΠΟΣΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΑ ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

 

Είναι δυνατόν ένα οικονομικό πρόγραμμα σπουδών στα ταχυρυθμα Γερμανικά ενηλίκων να γίνει ακόμη πιο οικονομικό και από το πλέον “φτηνό” εξειδικευμένοΦροντιστήριο Γερμανικών ?

Με τους LernenDe ασφαλώς και γίνεται !!

Για όσο διάστημα θα υπάρχει διαθεσιμότητα ωρών στις Καθηγήτριες και στους Καθηγητές μας θα προσφέρουμε το εντατικό πρόγραμμα DeutschIntensiv των 140 ωρών για την απόκτηση του Zertifikat B2 του Goethe Institut σε 8 μήνες – ξεκινώντας από το ΜΗΔΕΝ – και ΜΟΝΟ με δύο δίωρα μαθήματα την εβδομάδα με ΕΚΠΤΩΣΗ 30% για όποια σπουδάστρια ή όποιο σπουδαστή ξεκινήσει μαζί με την φίλη ή τον φίλο του !!

ΣΕ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΚΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ZERTIFIKAT B2 ΤΟΥ GOETHE INSTITUT


Πρακτικά σημαίνει ότι αν αποφασίσετε να κάνετε μάθημα με ένα συγγενή σας, φίλη ή φίλο σας, συμφοιτητή ή συμφοιτήτρια σας τότε έχετε την ΜΟΝΑΔΙΚΗ δυνατότητα ξεκινώντας τον Οκτώβριο του 2017 από το ΜΗΔΕΝ να αποκτήσετε το Zertifikat B2 του Goethe Institut τον Μάιο του 2018 , δηλαδή μετά από ΟΚΤΩ ΜΟΝΟ μήνες κάνοντας συνολικά ΤΟ ΠΟΛΥ 140 ώρες και δαπανώντας ΤΟ ΠΟΛΥ 2500 ευρώ το άτομο !!!!

Στις προηγούμενες αναρτήσεις μας έχουμε εξηγήσει αναλυτικά τι σημείνει ο όρος ΤΟ ΠΟΛΥ !!!

Συγκεκριμένα εννοούμε ότι οι σπουδαστές που επιδεικνύουν συνέπεια στις σπουδές και στη μελέτη τους ολοκληρώνουν τα προγράμματα τους σε ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ απο τον προβλεπόμενο χρόνο και με ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ δίδακτρα !!

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ?

Που σημαίνει πρακτικά ότι αν είναι επιμελείς στη φοιτηση τους και επιμελείς τότε μπορούν ΜΕ ΑΝΕΣΗ να ολοκληρώσουν το πρόγραμμα στις 120 ή και στις 110 ώρες δαπανώντας ΤΟ ΠΟΛΥ 1900 ευρω το άτομο για την απόκτηση του Zertifikat B2 του Goethe Institut δηλαδή 700 ευρώ φτηνότερα από ένα σοβαρό εξειδικευμένο Φροντιστήριο Γερμανικών !!


Και προσοχή σε ΟΚΤΩ το πολύ μήνες ( αντί των δύο ακαδημαϊκών ετών των Φροντιστηρίων ) και σε κλειστό ΔΙΜΕΛΕΣ group ( αντί των δεκαμελών και δεκαπενταμελών φροντιστηριακών τμημάτων ) και με την δυνατότητα εύκαμπτου και μεταβαλλόμενου προγράμματος αναφορικά με τις ημέρες κι ώρες σπουδών !!

Και φυσικά με την δυνατότητα τα μαθήματα να γίνονται μέσω SKYPE που σημαίνει εξοικονόμηση από το χρόνο μετάβασης στο χώρο του μαθήματος και προφανώς πιο ξεκούραστα !!

Έχουμε περιπτώσεις διμελών group σπουδαστών μας που το έχουν ολοκληρώσει ακόμη και με 90 ώρες ΚΑΙ σε 5.5 μήνες και με συνολικό κόστος 1600 ευρώ το άτομο, δηλαδή όσα θα έδιναν σε 8 μηνες για να αποκτήσουν το Zertifikat B1 σε ένα ΣΟΒΑΡΟ κι εξειδικευμένο Φροντιστήριο Γερμανικών !!!

Επομένως οι LernenDe ΔΕΝ είναι οι ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ που ΜΟΝΟ σε 140 .... ΤΟ ΠΟΛΥ .... ώρες και ΜΟΝΟ σε 8 .... ΤΟ ΠΟΛΥ .... μηνες ΕΓΓΥΩΝΤΑΙ το Zertifikat B2 του Goethe Institut ξεκινώντας από ΤΟ ΜΗΔΕΝ , αλλά και μακράν ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ στο διμελές κλειστό group ακόμη και από το πλέον “φτηνό” Φροντιστήριο Γερμανικών !!

Επαναλαμβάνουμε ότι αυτή η προσφορά θα ισχύει για ΟΛΟ το ακαδημαϊκό έτος 2017-18 αλλά πάντοτε υπό τη προϋπόθεσή ότι θα υπάρχουν διαθέσιμες ημέρες κι ώρες στις Καθηγήτριες και στους Καθηγητές μας που αναλαμβάνουν το συγκεκριμένο πρόγραμμα !

Για περισσότερες πληροφορίες γράψτε μας στο lernendegr@yahoo.gr