Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

ΤΟ ZERTIFIKAT B2 ΤΟΥ GOETHE INSTITUT ΣΕ 4 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΕ 100 ΩΡΕΣ ! ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ 2016 ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΙΟΥ 2016 !

Μακάρι να μπορούσαμε να ανταποκριθούμε στην εξαιρετικά αυξημένη ζήτηση σας για ταχυρυθμα εντατικα Γερμανικά , αλλά ήδη από τις αρχές Οκτωβρίου οι περισσότερες διαθεσιμες ώρες των συνεργατων μας έχουν συμπληρωθεί.

Λίγες ώρες έχουν απομείνει σε καθηγητριες-τες αυξημένης εμπειρίας που αναλαμβάνουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τα υπερεντατικά τμήματα των 100 ωρών με κόστος 35 ευρώ την ώρα. Τα αλλα προγράμματα  των 150 και 200 ωρων που προσφέρονται στα 25 και 20 ευρώ αντίστοιχα από νεαρότερους συναδέλφους έχουν συμπληρωθεί.

Μετά την 9η και 10η Ιανουαρίου 2016 και σίγουρα μετα την 16.1.2016 οποτε και θα δοθουν οι εξετάσεις Ιανουαρίου για τα πτυχία Β2 και C1 αντίστοιχως του Goethe Institut θα υπάρξουν πάρα πολλές διαθέσιμες ώρες στις καθηγήτριες και στους καθηγητές μας.

Παρόλο που από τον Σεπτέμβριο ενταχθηκαν αρκετοί νέοι συνάδελφοι στο δίκτυο μας οι ώρες τους συμπληρώθηκαν σχεδόν άμεσα μιας και το όνομα των LernenDe έχει καταστεί συνώνυμο με τα ταχύρυθμα, εντατικά Γερμανικά ενηλίκων.

Ήδη έχουμε προβεί στην αναζήτηση νέων αριστούχων πτυχιουχων Γερμανικής Φιλολογίας ώστε να μπορέσουμε να καλύψουμε την υπέρμετρα μεγάλη ζήτηση.

Πάντως να επαναλάβουμε και να καθησυχάσουμε όσους δεν πρόλαβαν να ξεκινήσουν μαζί μας τον Οκτώβριο του 2015 ότι ξεκινώντας με τους LernenDe από το ΜΗΔΕΝ μέσα Ιανουαρίου του 2016 θα είναι απόλυτα έτοιμοι για να αποκτήσουν το Zertifikat B2 του Goethe Institut τον Μαιο του 2016 δηλαδή μετα από 4 μήνες και ΜΟΝΟ με 100 ή 150 ώρες διδασκαλίας ανάλογα με το πρόγραμμα που θα επιλέξουν .

Καί μάλιστα πιστοί στη δέσμευση μας ότι θα το κατορθώσετε αυτό με κόστος για ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΜΑΘΗΜΑ που ΔΕΝ θα υπερβαινει αυτό που θα δίνατε στα πολυμελή φροντιστηριακά τμήματα των ΣΟΒΑΡΩΝ εξειδικευμένων Φροντιστηρίων Γερμανικών για να αποκτήσετε το Zertifikat B2 μετα από 2 ακαδημαικά έτη 

Αναμένουμε λοιπόν το ενδιαφέρον σας για ιδιαιτερα ταχυρυθμα μαθηματα Γερμανικων μεσω SKYPE ή δια ζώσης που θα ξεκινήσουν από μέσα Ιανουαρίου 2016

Για οποιαδήποτε άλλη σας απορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την Γραμματεία μας στο
                     lernendegr@yahoo.gr