Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΜΕΣΩ SKYPE ! ΤΟ ZERTIFIKAT B2 ΣΕ 4 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΕ 100 ΩΡΕΣ ΞΕΚΙΝΩΝΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ !


Να ενημερώσουμε όσους ενδιαφέρονται για ταχυρυθμα , ιδιαιτερα μαθηματα Γερμανικων μεσω Skype ή και διά ζώσης ότι δυστυχώς στην συντριπτική πλειοψηφία των συνεργατών μας ΔΕΝ υπάρχουν πλέον διαθέσιμες ώρες.

Μετα την ολοκλήρωση των εξετάσεων του Goethe Institut μέσα Ιανουαρίου 2016 θα προκύψουν πολλές διαθέσιμες ώρες σε πολλές καθηγήτριες και καθηγητές μας.

Αμεσα θα ξεκινήσουν ιδιαίτερα μαθήματα του υπερεντατικού μας προγράμματος DeutschRasant ώστε τον Μάιο του 2016 μετα δηλαδή από 4 μήνες και ΤΟ ΠΟΛΥ σε 100 ώρες οι αρχάριοι σπουδαστές μας να αποκτήσουν ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ το Zertifikat B2 του Goethe Institut

Ναι ! Το Zertifikat B2 σε 4 μηνες το πολύ σε 100 ώρες ξεκινώντας από το ΜΗΔΕΝ.
Αυτό που φαντάζει εξωπραγματικό, ουτοπικό, ανέφικτο είναι για τους LernenDe η καθημερινότητα τους εδώ και 30 συναπτά έτη !!

Με κόστος που δεν θα υπερβεί τα 3500 σε απόλυτα ιδιαίτερο 1-1 μάθημα και τα 2500 ευρώ σε κλειστό τμήμα των δύο ατόμων οι σπουδαστές μας αποκτούν σε 4 έως 6 μήνες το Zertifikat B2 ξεκινώντας από το ΜΗΔΕΝ κάνοντας 100 το πολύ ώρες.

Και μετά με ακόμη 40-50 ΤΟ ΠΟΛΥ ώρες και το Zertifikat C1.

Και λέμε “το πολύ” γιατί σε εμάς βρίθουν οι περιπτώσεις σπουδαστών που έχουν πραγματικά “κατεβάσει” ακόμη περισσότερο τους χρόνους απόκτησης πτυχίων.

Χαρακτηριστική περίπτωση η σπουδάστρια μας κα Έλενα Αβδούλου που όπως είχαμε γράψει σε παλαιότερη μας ανάρτηση ΑΡΙΣΤΕΥΣΕ την 1η Φεβρουαρίου 2015 στις εξετασεις του Zertifikat B2

Με 16 ακόμη δίωρα μαθήματα δηλαδή σε 32 ώρες απέκτησε με ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ την 6η Σεπτεμβρίου 2015 και το Zertifikat C1

Ενώ όλα τα Φροντιστήρια απαιτούν μαθήματα μίας ακαδημαικής χρονιάς δηλαδή οκτώ μηνών με 6 ώρες την εβδομάδα οι μαθητές των LernenDe που έχουν θέσει στερρές βάσεις από το Zertifikat B2 δεν χρειάζονται παρα μόνο δυο με τρείς μήνες με δύο δίωρα μαθήματα την εβδομάδα

Η κα Αβδούλου παρακολούθησε ΜΟΝΟ 16 δίωρα μαθήματα λόγω εξαιρετικά πιεσμένου προγράμματος στην Σχολή της , μιας και τον Ιούνιο του 2015 απέκτησε με ΑΡΙΣΤΑ το πτυχίο της από το Τμήμα Ελληνικής Φιλολογίας του ΕΚΠΑ και παράλληλα με την ολιγόωρη προετοιμασία της για το Zertifikat C1 προετοιμάστηκε και πέτυχε ΠΡΩΤΗ στις εξετάσεις για το Μεταπτυχιακό Τμήμα Κλασσικής Φιλολογίας του ΕΚΠΑ.

Και αυτή είναι μία μόνο από τις δεκάδες περιπτώσεις σπουδαστών μας που σε χρόνο που ακούγεται απίστευτος σε πολλούς, όχι απλά απέκτησαν με ΑΡΙΣΤΑ και ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ τα πτυχία του Goethe Institut αλλά κυρίως έμαθαν να μιλάνε ΣΩΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ

Ήδη έχουν αρχίσει οι προεγγραφές για όσους ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν ΜΕΣΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ιδιαίτερα μαθήματα δια ζώσης ή μέσω SKYPE με τις καθηγήτριες και τους καθηγητές των LernenDe.

Και εξίσου σημαντικό με τον απίστευτα χαμηλό χρόνο σπουδών είναι και τα δίδακτρα μας που είναι ανταγωνιστικά των σοβαρών , εξειδικευμένων Φροντιστηρίων Γερμανικών.

Αν αναλογιστεί κανείς ότι ένα από τα καλύτερα Φροντιστήρια Γερμανικών στην οδό Ακαδημίας προσφέρει το Zertifikat B1 σε 8 μήνες στην τιμή των 1600 ευρώ και το Zertifikat B2 σε άλλους 8 μήνες με 1400 ευρώ , δηλαδή τα 4 επίπεδα Α1 -Α2 -Β1 και Β2 σε 16 μήνες με 3000 ευρώ και σε πολυμελή τμήματα , τότε οι LernenDe που προσφέρουν το Β2 σε 4 έως 6 μήνες με το ΠΟΛΥ 2000 ευρώ στο κλειστό διμελές και με ΤΟ ΠΟΛΥ 3000 ευρώ σε απόλυτα ιδιαίτερο1-1 μάθημα, το λιγότερο που μπορούν να χαρακτηριστούν είναι εξαιρετκά ανταγωνιστικοί ΚΑΙ στα ΔΙΔΑΚΤΡΑ

Γιατί αναφορικά με τον χρόνο ολοκλήρωσης των σπουδών ΔΕΝ υπάρχει πουθενά ούτε σε Ελλάδα, ούτε σε Ευρώπη συναγωνισμός για τους LernenDe που εδώ και 30 χρόνια είναι σταθερά και μακράν οι ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ στα ταχυρυθμα εντατικα ιδιατερα μαθηματα Γερμανικων μεσω SKYPE και δια ζώσης

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατηση θέσεων
γραψτε μας στο lernendegr@yahoo.gr