Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΩΝ LERNENDE ΓΙΑ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ


Έχοντας ήδη πληρότητα 100% τόσο στα φροντιστηριακά μας τμήματα , όσο και στους περισσότερους συνεργάτες μας που διδάσκουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ εντατικα ταχυρυθμα Γερμανικά οι LernenDe – το δίκτυο των Φιλολόγων Γερμανικής που από το 1984 ασχολείται ΜΟΝΟ με ιδιατερα μαθηματα Γερμανικων σε ενηλικες ή με ολιγομελή group στα Φροντιστήρια με τα οποία συνεργάζονται οι καθηγητριες-τες μας – επιθυμουν να σας ευχαριστήσουν για την εμπιστοσύνη σας, που επιβεβαιώνεται από το καθολικό ποσοστό επιτυχίας μας στις εξετάσεις του Goethe Institut για τα πτυχία Β2 , C1 και C2 στο οποίο πάνω από τα δύο τρίτα των σπουδαστών μας βαθμολογούνται με Λίαν Καλώς και Αριστα !

Πολλές διαθέσιμες κενές ώρες θα προκύψουν μετά τις εξετάσεις του Goethe Institut τον Ιανουάριο του 2016 οπότε θα ολοκληρώσουν την φοίτηση τους πολλοί από τους νυν σπουδαστές μας , και θα ξεκινήσουν ΑΜΕΣΑ τα υπερεντατικά μας τμήματα για την απόκτηση του Zertifikat B2 τον Μάιο του 2016 και του C1 τον Αύγουστο του 2016 
 
Έτσι και όσοι επιθυμούσαν να ξεκινήσουν τώρα τον Οκτώβριο του 2015 με στόχο το Zertifikat B2 τον Μάιο του 2016 και δυστυχώς δεν πρόλαβαν μιας και οι ώρες των συνεργατών μας συμπληρώθηκαν σχεδόν άμεσα από φίλους και συγγενείς επιτυχόντων σπουδαστών μας, δεν έχουν λόγο ανησυχίας !

Ο στόχος τους για την απόκτηση του Β2 τον Μάιο του 2016 είναι απόλυτα εφικτός και πραγματοποιήσιμος μιας και οι LernenDe είναι το μόνο δίκτυο Φιλολόγων Καθηγητών Γερμανικής που δεν υπόσχεται αλλά πραγματοποιεί 30 χρόνια τώρα το φαινομενικά δυσκολοκατόρθωτο δηλαδή την απόκτηση του Zertifikat B2 του Goethe Institut σε 4 μήνες και με 100 μόνο ώρες διδασκαλίας ξεκινώντας ως αρχάριος χωρίς προηγούμενες γνώσεις Γερμανικών.

Σε προηγούμενες αναρτήσεις μας παρουσιάζονται αναλυτικά τα τρία βασικά μας προγράμματα που αφορούν τα ταχυρυθμα εντατικα Γερμανικα ενηλικων. Συνοπτικά αναφέρουμε τα κύρια χαρακτηριστικά τους.

Το πρώτο μας προγραμμα το υπερεντατικό πρόγραμμα των 100 ωρών σας εξασφαλίζει σε 16 εβδομάδες δηλαδή σε 4 μήνες με δύο τρίωρα ή τρία δίωρα μαθήματα την εβδομάδα το πτυχίο Zertifikat Β2 ξεκινώντας από το απόλυτο μηδέν. 

Απευθύνεται αποκλειστικά σε πτυχιούχους που για το διάστημα των 4 μηνών δεν θα περισπώνται από εργασιακές ή φοιτητικές υποχρεώσεις και θα μπορούν να αφιερώνουν όλη τους την ημέρα στην αποδελτίωση του τεράστιου όγκου ύλης που θα λαμβάνουν από τις καθηγήτριες ή τους καθηγητές μας και στην προετοιμασία των ακουστικών και γραπτών ασκήσεων που τους ανατίθενται.

 Στο εύλογο ερώτημα πολλών συναδέλφων και υποψηφίων σπουδαστών αν κάτι τέτοιο είναι εφικτό παραθέτουμε σε προηγούμενες αναρτήσεις επώνυμες περιπτώσεις σπουδαστών μας που σε 84 , 80 ακόμα και με 74 ώρες διδασκαλίας έδωσαν και πήραν το Β2 έχοντας ξεκινήσει μαζί μας ως απόλυτα αρχάριοι.

 Για δεύτερη φορά επαναλαμβάνουμε και ας φανούμε κουραστικοί ότι το πρόγραμμα αυτό δεν απευθύνεται σε όλους παρά μόνο σε σπουδαστές με ισχυρή θέληση, πειθαρχία και αντοχή στην πίεση, που για 4 μήνες δεν θα κάνουν τίποτε άλλο από το να μελετούν Γερμανικά.

Το δεύτερο μας πρόγραμμα, το εντατικό μας πρόγραμμα των 150 ωρών μας οδηγεί από το μηδέν στην απόκτηση του Zertifikat B2 του Goethe Institut σε διάστημα 8 έως 9 μηνών μόνο με δύο δίωρα την εβδομάδα.

Σε όσο δηλαδή διάστημα τα Φροντιστήρια Γερμανικών σας προετοιμάζουν για το Β1 με έξι ώρες την εβδομάδα, οι LernenDe με 4 μόνο ώρες σας εξασφαλίζουν το Β2, εξοικονομώντας σας ένα ακαδημαϊκό έτος
 
Το καλό με το πρόγραμμα αυτό είναι ότι ο σπουδαστής μπορεί να συνδυάσει και μερική επαγγελαμτική απασχόληση ή φοιτητικές υποχρεώσεις αφιερώνοντας ωστόσο και πάλι συστηματικά ένα δίωρο καθημερινά στην μελέτη των Γερμανικών του !

Τέλος για όσους εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να αφιερώνουν πολλές ώρες για την κατ οίκον μελέτη των Γερμανικών παρα μόνο κάποιες ώρες το Σαββατοκύριακο, τους προτείνουμε το ταχύρυθμο μας πρόγραμμα των 200 ωρών που με δύο δίωρα την εβδομάδα σα;ς οδηγεί άκοπα και χαλαρά στην απόκτηση του Β2 σε 11 έως 12 μήνες ! Στο πρόγραμμα αυτό η περισσότερη δουλειά γίνεται στην τάξη και έτσι δεν χρειάζεται ουσιαστικά να αφιερώνετε πολλές ώρες στην κατ οίκον μελέτη !

Επαναλαμβάνουμε ξανά ότι ο αριθμός των ωρών που αναφέραμε δηλαδή 100, 150 και 200 είναι ενδεικτικός και αφορά τον μέγιστο αριθμό ωρών ανα πρόγραμμα !

Η συντριπτική πλειοψηφία των σπουδαστών που επιλέγουν το πρόγραμμα των 150 ωρών είναι ήδη από τις 120 ώρες έτοιμοι να δώσουν και να πάρουν αν θέλουν το Β2, απλά οι παραπάνω ώρες εξασφαλίζουν το Λίαν Καλώς και το Άριστα

Το ίδιο ισχύει και με το πρόγραμμα των 200 ωρών όπου και με 170 ωρες παρακολούθησης και το ξαναλέμε σχεδόν χωρις μελέτη στο σπίτι αποκτάτε το Β2 σε διάστημα λιγότερο από ένα χρόνο.

Ετσι οι LernenDe δικαιολογημένα διατείνονται ότι είναι τόσο σε Ελλάδα όσο και σε Ευρώπη μακράν οι πιο γρήγοροι στην προετοιμασία για το Zertifikat B2 του Goethe Institut !

Αλλα δεν είναι μόνο μακράν οι πιο γρήγοροι αλλά και εξαιρετικά οικονομικοί, πιο φτηνοί ακόμη και από τα σοβαρά καθιερωμένα Φροντιστήρια Γερμανικών.

Στην ανάρτηση μας ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ  θα βρείτε αναλυτικά το κόστος για τα παραπάνω τμήματα
 
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ γράψτε μας στο 
                            lernendegr@yahoo.gr