Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΜΑΣ !!! ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ GOETHE INSTITUT ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ 2015 ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ !!



Κατά την πάγια τακτική του το Goethe Institut ανακοίνωσε σήμερα Πέμπτη 5 Μαρτίου - δηλαδή μία μέρα νωρίτερα - τα αποτελεσματα των εξετασεων του Ιανουαρίου 2015 !!

Τόσο από τα συνεργαζόμενα Φροντιστήρια, όσο και απο τους μεμονωμένους υποψηφίους έχουμε για μία ακόμη φορά καθολικά ποσοστά επιτυχίας !

Και ακόμη αναμένουμε αποτελέσματα από καθηγητριες και καθηγητές μας που δεν έχουν επικοινωνήσει με τις μαθητριες και τους μαθητές τους !

Μέχρι τώρα 23.00 το βράδυ που γίνεται αυτή η ανάρτηση , έχουμε πάνω από 30 επιτυχόντες ΜΟΝΟ στο Zertifikat B2 !

32 συγκεκριμένα και από αυτούς 19 με ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ και ΑΡΙΣΤΑ !!
 
Και αν μάλιστα αναλογιστεί κανείς ότι 8 επιτυχούσες και επιτυχόντες από αυτούς πήραν το Zertifikat B2 σε 5 μήνες ( από Σεπτέμβριο 2014 έως τέλη Ιανουαρίου 2015 ) και άλλοι 13 σε 4 μήνες ( από Οκτώβριο 2014 έως τέλη Ιανουρίου 2015 ) τότε η επιτυχία προσλαμβάνει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις !

Εντός του Σαββατοκύριακου όταν έχουμε πλήρη εικόνα από όλα τα Φροντιστήρια και όλες μας τις καθηγήτριες θα μπορέσουμε να σας πληροφορήσουμε αναλυτικά και να δώσουμε όπως πάντοτε ΕΠΩΝΥΜΑ όσες και όσους ΑΡΙΣΤΕΥΣΑΝ σε μεμονωμένα τμήματα των εξετάσεων ( δηλαδή με βαθμούς 23/25 και πάνω !! ) ή και στο σύνολο με βαθμολογία 90 / 100 και πάνω !

Θερμά συγχαρητήρια σε όλες και όλους !

Και εις ανώτερα !

Τέλος να επαναλάβουμε ότι δυστυχώς ΔΕΝ μπορούμε να αναλάβουμε άλλους σπουδαστές μέχρι τα τέλη Μαίου 2015 , μιας και οι καθηγήτριες μας και οι καθηγητές μας ΔΕΝ έχουν διαθέσιμο χρόνο !

Σύντομα τελειώνει η επιμόρφωση νέων καθηγητριών στη μέθοδο των LernenDe , ενώ παράλληλα αναζητούνται και άλλες-οι πτυχιούχοι Γερμανικής Φιλολογίας για να στελεχώσουν το δυναμικό μας - αφού φυσικά εκπαιδευτούν και δοκιμαστούν στην πράξη - και πιστεύουμε ότι από το ερχόμενο καλοκαίρι ( και σίγουρα απο την επόμενη ακαδημαϊκή χρονιά 2015-2016 ) η ομάδα των LernenDe θα μπορεί να ανταπεξέλθει στην συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση , όσο μεγάλη κι αν είναι !

Από τις αρχές Μαιου 2015 θα δεχόμαστε με χαρά εκδήλωση ενδιαφέροντος από όσους επιθυμούν να ξεκινήσουν τις πρώτες μέρες του Ιουνίου μαζί μας !

Ήδη ανακοινώθηκε από την Διευθύντρια μας , ότι για όσους επείγονται να αποκτήσουν φέτος το Zertifikat B2 του Goethe Institut , ξεκινώντας από το μηδέν τον Ιούνιο του 2015 , θα λειτουργήσουν θερινά υπερεντατικά τμήματα για να δώσουν αρχές Οκτωβρίου στα Ιωάννινα το Β2, με 4 μόνο μήνες προετοιμασίας και με 150 ΔΩ μάθημα !

Για οποιαδήποτε απορία σας μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο
                      lernendegr@yahoo.gr