Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2015

ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ !


Μακάρι να μπορούσαμε να καλύψουμε την ζήτηση που υπάρχει για τα ταχύρυθμα μαθήματα Γερμανικών με την μέθοδο των LernenDe ! 
Αρχές Φεβρουαρίου αναρτήσαμε μία εξαιρετική προσφορά, προκειμένου να καλυφθούν οι κενές ώρες των καθηγητριών και καθηγητών μας, μετά το πέρας των εξετάσεων για τα πτυχία Zertifikat B2 , C1 και C2 του Goethe Institut !
Ανταποκρινόμενοι μάλιστα στις απαιτήσεις των καιρών προσφέραμε τα πιο Γρήγορα Γερμανικά ( από το μηδέν στο Zertifikat B2 σε 100 ή 150 ώρες και σε διάστημα 4 έως 8 μηνών ) σε μία τιμή που δεν υπήρχε πραγματικά πουθενά !!
1500 ευρώ και για τα 4 επίπεδα Α1 – Α2 -Β1 και Β2 σε κλειστό διμελές τμήμα !!
Και με περαιτέρω έκπτωση 20% για τους ανέργους !!
Όπως καταλαβαίνετε η ανταπόκριση ήταν μεγάλη και η ζήτηση για τα συγκεκριμένα προγράμματα για ταχυρυθμα μαθηματα γερμανικων αποκλειστικά για ενηλικες υπερέβη τις δυνατότητες μας !
Μακάρι να είχαμε και άλλους εξειδικευμένους φιλολόγους καθηγητές στη μέθοδο LerenDe για να ικανοποιήσουν την ζήτηση !
Για τον λόγο αυτό παρακαλούμε ΜΗΝ στέλνετε άλλα emails για τα συγκεκριμένα προγράμματα για ταχύρυθμα Γερμανικά !
ΟΛΕΣ οι ώρες ΟΛΩΝ μας των καθηγητριών και καθηγητών είναι κλεισμένες πρωτίστως από τα Φροντιστήρια με τα οποία συνεργάζονται και στα οποία διδάσκουν αποκλειστικά την μέθοδο για εντατικα Γερμανικα των LernenDe
Μόνο μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων του Goethe Institut για το Zertifikat B2 τα τελη Μαίου 2015 θα απελευθερωθούν πάλι ώρες στις καθηγήτριες και τους καθηγητές μας !!
Και ήδη προαναγγέλλουμε ότι για όσους επείγονται και επιθυμούν να αποκτήσουν το Zertifikat B2 του Goethe Institut μέσα στο 2015 οι LernenDe θα ξεκινήσουν αρχές Ιουνίου 2015 – τόσο στα συνεργαζόμενα Φροντιστήρια όσο και σε ιδιαίτερα μαθήματα αποκλειστικά σε κλειστα διμελή group – θερινα μαθηματα Γερμανικων που σε 4 μήνες δηλαδή από αρχές Ιουνίου μέχρι αρχές Οκτωβρίου 2015 θα προετοιμάζουν τους ενηλικες σπουδαστες μέσα σε 100 ώρες για τις εξετάσεις του Zertifikat B2 που θα γίνουν 10 και 11 Οκτωβρίου 2015 στα Ιωάννινα και στη Ρόδο !!
Για τα προγράμματα αυτά ισχύουν τα δίδακτρα που έχουμε ήδη ανακοινώσει δηλαδή 2000 ευρώ για τα πενταμελή έως επταμελή φροντιστηριακά τμήματα και 2500 ευρώ το άτομο για τα κλειστα διμελή ( ουσιαστικά δηλαδή για ιδιαιτερα μαθηματα Γερμανικών )πάντοτε ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ και με πιστωτική κάρτα !
Και στις δύο περιπτώσεις ( είτε δηλαδή κάνουν μάθημα σε Φροντιστήριο , είτε κάνουν ιδιαίτερο μάθημα ) εγγράφονται κανονικά στα συνεργαζόμενα με τις καθηγητριες και καθηγητες μας Φροντιστήρια προκειμένου να απολαμβάνουν τής εγγύησης σπουδών , των Βεβαιώσεων Σπουδων για οποιαδήποτε Υπηρεσία και των άλλων προνομίων που μόνο οι LernenDe παρέχουν !
Επίσης να σας πληροφορήσουμε ότι ήδη οι LernenDe αναζητούν αριστούχους πτυχιούχους Γερμανικής Φιλολογίας των ΕΚΠΑ και ΑΠΘ προκειμένου να τους εκπαιδεύσουν στην μέθοδο τους , με την ελπίδα ότι απο την νέα ακαδημαική χρονια 2015-16 θα είμαστε σε θέση να καλύψουμε την ζήτηση και να μην βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να απαντούμε αρνητικά στα email σας !
Τέλος η Διευθύντρια μας κα Φωτεινή Μαρκάτου. PhD και όλοι μας οι συνεργάτες θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη και την αγάπη που μας περιβάλλετε τα τελευταία 30 χρόνια, καταξιώνοντας μας κορυφαίο όνομα στα ταχυρυθμα Γερμανικα ενηλικων !