Τρίτη, 3 Φεβρουαρίου 2015

ΤΟ ZERTIFIKAT BE ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ ΕΩΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2015 - ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΜΕ ΔΙΔΚΤΡΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ


Παρότι θα θέλαμε να ικανοποιήσουμε όλους τους ενηλικες που επικοινωνουν καθημερινά μαζι μας για εντατικα, ταχυρυθμα Γερμανικα , διαβάζοντας μάλιστα για τα εξαιρετικά οικονομικά δίδακτρα που είχαμε προσφέρει στην περίοδο των προεγγραφών τον Αύγουστο και Σεπτέμβριο του 2015 , δυστυχώς η ομάδα των Φιλολόγων Καθηγητριών και Καθηγητών μας , δεν επαρκούσε για την τόσο αυξημένη ζήτηση !

Για τον λόγο αυτό και δεν έχουμε αναρτήσει το τελευταίο δίμηνο καμία ανακοίνωση, μιας και τα συνεργαζόμενα με τους LernenDe Φροντιστήρια και όλες μας οι Καθηγήτριες δεν είχαν διαθέσιμες ώρες !

Προχθές όμως Κυριακη 1 Φεβρουαρίου 2015 έλαβαν χώρα στο Goethe Institut Athen οι εξετάσεις για το Zertifikat B2 στις οποίες συμμετείχαν εκείνοι οι σπουδαστές μας που ξεκίνησαν ως αρχάριοι μαζί μας τον Σεπτέμβριο του 2015, και σε πέντε μονο μηνες έδωσαν ( και είμαστε βέβαιοι ότι και θα πάρουν ) το Zertifikat B2 του Goethe Institut !

Ετσι προκύπτουν κάποιες κενές ώρες στις καθηγήτριες και στους καθηγητές μας για όσους επιθυμούν οχι απλά να μάθουν σωστα και γρηγορα Γερμανικα , αλλά να πιστοποιήσουν τις γνώσεις τους με το Zertifikat B2 του Goethe Institut που είναι παγκόσμια αναγνωρισμένο, και το οποίο εξάλλου είναι αναγκαία προυπόθεση για τους γιατρούς και νοσηλευτριες που επιθυμούν αν αποκτήσουν Approbation και να ξεκινήσουν ιατρική ειδικότητα στη Γερμανια ή να εργαστούν σε Γερμανικά Νοσοκομεία !

Για όσους ενηλικες λοιπόν ενδιαφέρονται για εντατικά , ταχυρυθμα Γερμανικά με στόχο ξεκινώντας από το ΜΗΔΕΝ να αποκτήσουν σε 6 μήνες και συγκεκριμένα στις 6 Σεπτεμβρίου 2015 το Zertifikat B2 του Goethe Institut ΜΟΝΟ με 2 τρίωρα μαθήματα την εβδομάδα ,η ομάδα των καθηγητριών και καθηγητών των LernenDe προσφέρει αυτήν την δυνατότητα και μάλιστα με δίδακτρα που αποτελούν μια μοναδική ευκαιρία !

Συγκεκριμένα !! Το συγκεκριμένο πρόγραμμα εντάσσεται στο δεύτερο από τα τέσσερα προγράμματα σπουδών των LernenDe !

Στο εντατικό πρόγραμμα των 150 ωρών που απευθύνεται σε ενήλικες που ενδιάφερονται για εντατικα, ταχυρυθμα Γερμανικα , είναι μεν εργαζόμενοι αλλά μπορούν να αφιερώνουν αρκετές ώρες την εβδομάδα στην κατ οίκον μελέτη μιας και σε έξι μήνες θα καλυφθεί ύλη 4 τάξεων – ή επτα επιπέδων κατα το πρότυπο σύστημα που ακολουθουν τα Goethe Instut παγκοσμίως – και συνεπώς απαιτείται η σύμπραξη του σπουδαστή για την επίτευξη αυτού του στόχου !

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν αρχές Μαρτίου 2015 και θα διαρκέσουν έως 6 Σεπτεμβρίου 2015. Συνολικά είναι 27 εβδομάδες !

Εχουμε προβλέψει τρεις εβδομάδες κενές ! Την Μεγάλη Εβδομάδα και δύο εβδομάδες ( Ιούλιο ή Αύγουστο ή όπως βολεύει τους σπουδαστές και τους-ις καθηγητριες-τες τους )

Τα μαθήματα θα είναι δύο φορές την εβδομάδα από τρείς ώρες των 60 λεπτών σε διμελή group που μπορείτε να τα σχηματίσετε και εσείς, με το να μας προτείνετε έναν σας φίλο και να εξασφαλίσετε έτσι ακόμη χαμηλότερα δίδακτρα !

Το συνολικό ποσό των διδάκτρων εξοφλείτε με την εγγραφή σας στο Φροντιστήριο με το οποίο συνεργάζονται οι καθηγητριες μας ΜΟΝΟ με πιστωτική κάρτα ( εκτός καρτών της ΕΤΕ ) και με την δυνατότητα έως και έξι άτοκων δόσεων.

Ιδιαίτερη μέριμνα υπάρχει για άνεργους και φοιτητές που τυγχάνουν περαιτέρω διευκολύνσεων !

Τα μαθηματα μπορούν να γίνονται είτε στο χώρο των Φροντιστηρίων ( εφόσον θα είστε εγγεγραμμένοι σπουδαστές τους ) , είτε αν σας εξυπηρετεί στο χώρο σας ή στον χώρο των καθηγητριών !

Το θετικο με τα διμελή αυτά group είναι ότι τα μαθήματα εφόσον αυτό εξυπηρετεί τους σπουδαστές ΔΕΝ γίνονται υποχρεωτικά σε σταθερές ημέρες κι ώρες αλλά είναι ευέλικτα με αλλαγή ημερών κι ωρών ανα εβδομάδα ώστε να ανταποκρίνονται στο πρόγραμμα σας !

Πριν επικοινωνήσετε μαζί μας με email θα σας παρακαλούσαμε να κάνετε μία έρευνα αγοράς καλώντας τα σοβαρά, εξειδικευμένα Φροντιστήρια Γερμανικών για να διαπιστώσετε μόνοι σας το σε πόσο χρόνο, με πόσες ώρες και κυρίως με πόσο κόστος σας εξασφαλίζουν αυτό που οι LernenDe σας εγγυώνται σε έξι μήνες με κόστος που απλά αποτελεί πρόκληση !!

Η προσφορά αυτή αφορά ΜΟΝΟ όσους εγγραφούν από σήμερα 3 Φεβρουαρίου έως και τέλη Φεβρουαρίου 2015.

Μετά θα ισχύουν τα δίδακτρα των 2500 ευρώ ανα άτομο ( για τα διμελή μας group ) τα οποία και πάλι είναι σημαντικά πιο οικονομικά από τα 4900 ευρώ που ζητάει το Goethe Institut και τα 3000 ευρώ που ζητά Φροντιστήριο Γερμανικών στο Κέντρο της Αθήνας για να σας φτάσει σε πολυμελή τμήματα από το μηδέν στο Β2 σε χρόνο από 16 έως και 24 μήνες !

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε στο
                       lernendegr@yahoo.gr 
ΟΛΑ τα email απαντώνται το αργότερο σε 24 ώρες
Να ελέγχετε πάντοτε τα spam και τα bulk σας