Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ - ΤΟ C1 ΣΕ ΕΠΤΑ ΜΗΝΕΣ ΤΟΝ ΜΑΙΟ 2015

Αν θέλετε να μαθετε Γερμανικα - γρηγορα και σωστα - με εντατικα , ταχυρυθμα μαθηματα αποκλειστικα για ενηλικες , οι LernenDe σε συνεργασία με τα Φροντιστηρια Κατωποδη , σας δινουν την δυνατοτητα σε επτα μόνο μήνες με ΜΟΝΟ τρία τρίωρα την εβδομάδα να αποκτήσετε το Zertifikat C1 του Goethe Institut σε μία τιμη πραγματικα ανεπανάληπτη !
Υπάρχουν διαθέστιμες ΜΟΝΟ 4 θέσεις , που απευθύνονται κατα κύριο λόγο σε νεαρούς πτυχιούχους Ιατρικής που επιθυμούν να ξεκινησουν Ιατρική Ειδικότητα στην Γερμανια , Αυστρία ή Ελβετία !
Το επταμελές τμήμα που θα ξεκινήσει αρχη Δεκεμβριου 2014 θα σας εξασφαλίσει το C1 τέλη Μαΐου 2015 και μάλιστα με γραπτό συμφωνητικό επιστροφής διδάκτρων !
Αναλυτικές πληροφορίες για το συγκεκριμένο φροντιστηριακό τμήμα ταχυρυθμων Γερμανικών θα δείτε στον σύνδεσμο ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΓΙΑΤΡΟΥΣ - ΤΟ ΖERTIFIKAT C1 ΣΕ 7 ΜΗΝΕΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ 2015 
Σύντομα θα ξεκινήσουν και άλλα φροντιστηριακά τμήματα που θα οδηγούν στην αποκτηση του Zertifikat B2 τον Μαιο 2015 και σε άλλα δύο συνεργαζόμενα Φροντιστήρια. 
Σε περίπτωση που οι θέσεις για τα πενταμελή αυτά τμήματα δεν καλυφθούν από τα ίδια τα Φροντιστήρια που εφαρμόζουν την μέθοδο LernenDe θα σας ειδοποιήσουμε εγκαίρως για τις τυχόν διαθέσιμες θέσεις.
Τέλος για οσους επιθυμουν μεν ταχυρυθμα Γερμανικα αλλά με ευέλικτο ωράριο , και ακόμη και από το σπίτι τους, τότε τα ταχυρυθμα μαθηματα Γερμανικων μεσω Skype που προσφερουν οι LernenDe αποτελουν την ιδανική σας επιλογή !
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το
                     lernendegr@yahoo.gr