Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕΣΩ SKYPE


Σε μία εποχή που όλο και περισσότεροι επιθυμούν να μάθουν γρηγορα Γερμανικα, το ενδιαφέρον για προγράμματα σπουδών που προσφέρουν εντατικα, ταχυρυθμα μαθηματα Γερμανικων, συνεχως αυξάνεται !!

Ο υποψήφιος σπουδαστής βομβαρδίζεται καθημερινά απο πλειάδα διαφημιστικών καταχωρήσεων που του υπόσχονται ότι θα μαθει Γερμανικα σε χρονο ρεκορ, και ότι θα αποκτήσει κοντά τους τα επιθυμητα πτυχία σε σύντομο χρόνο !

Πολλά από αυτα είναι Φροντιστήρια, οι ιδιώτες καθηγητες-τριες που διδάσκουν ταχυρυθμα μαθηματα Γερμανικων μεσω Skype ή σε φροντιστηριακά τμηματα.
Οι LernenDe που από το 1958 η πρώτη γενιά, και από το 1985 η δεύτερη, εξειδικεύονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ σε εντατικα, ταχυρυθμα Γερμανικων ενηλικων χαίρεται πραγματικά που πληθαίνουν οι συνάδελφοι που εξειδικέυονται στο συγκεκριμένο αντικείμενο !

Οταν το 1985 η δεύτερη γενιά των LernenDe ( ως νεαροι φοιτητές στην Γερμανική Φιλολογία στο ΕΚΠΑ ) έβαζαν στη Φιλοσοφική, Θεολογική και Φυσικομαθηματική τις πρώτες τους αγγελίες “Το Grundstufe σε έξι μήνες” ( σε μία εποχή που απαιτούνταν 2 πλήρη ακαδημαϊκά έτη για την απόκτηση του από τα Φροντιστήρια Ενηλίκων ) έβρισκαν μετα από ημέρες σχόλια  όπως “Ασε τα μούσια”, “Που τα πουλάς αυτά” και άλλα λιγότερο εύσχημα.

Παρόλο τον χλευασμό, την καχυποψία και την σκληρή κριτική κάποιοι πίστεψαν, μας εμπιστεύτηκαν, έγιναν μαθητες μας και με τις επιτυχίες τους διέδωσαν σε φίλους και γνωστούς ότι ο δάσκαλος καταφέρνει το ακατόρθωτο, Grundstufe σε έξι μήνες, Mittelstufe σε δέκα μήνες και μάλιστα ξεκινώντας από το ΜΗΔΕΝ.

Τριάντα χρόνια πέρασαν από τότε !

Πολλοί από τους πρώτους αυτούς μαθητές του δασκάλου μας, είναι πια Καθηγητές Πανεπιστημίου στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό, αρκετοί σπούδασαν κι αυτοί Γερμανική Φιλολογία και μαθητεύοντας κοντα στον δάσκαλο και την μέθοδο του, έχουν αναλάβει πια να καταστήσουν τους LernenDe πανελλήνια γνωστούς ως την κορυφαία επιλογή για εντατικα, ταχυρυθμα μαθηματα Γερμανικων !

Ειδικά την τελευταία πενταετία πολλοί χρίζουν ευατούς έως ειδικούς στα ταχυρυθμα Γερμανικα, κανένας όμως δεν πραγματοποιεί όπως οι LernenDe ότι σε εκατό ώρες , αυστηρά σε 100 ώρες στο υπερεντατικό μας πρόγραμμα και σε διάστημα 4 έως 6 μηνών, ξεκινώντας από το μηδεν, ως αρχάριοι αποκτάτε το Zertifikat B2 του Goethe Institut !

Ασφαλώς και το υπερεντατικό μας αυτό πρόγραμμα ΔΕΝ απευθύνεται στον καθένα ! Γιατροί, μηχανικοί και νεαροί επιστήμονες που για 4 έως 6 μήνες μπορούν και θέλουν να επιδοθούν απερίσπαστα στην μελέτη και εκμάθηση της Γερμανικης Γλωσσας μελετώντας πολλές ώρες καθημερινά αποτελούν τους ιδιανικούς σπουδαστές για το DeutschRasant  !

Για όσους εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να επενδύσουν τόσες πολλές ώρες καθημερινής μελέτης, αλλά ωστόσο μπορούν να αφιερώνουν κάποιες ώρες κάθε εβδομάδα στην κατ οίκον μελέτη, υπάρχει το πρόγραμμα μας DeutschIntensiv που σε 150 ώρες και σε διάστημα από 6 έως 8 μήνες σας οδηγεί από το μηδέν στο Zertifikat B2 !

Τέλος ακόμη και αυτοί που δεν μπορούν λόγω αυξημένων σπουδαστικών ή επαγγελματικών υποχρεώσεων να μελετούν όπως θα έπρεπε, αλλά επιθυμούν να μαθουν γρηγορα Γερμανικα οι LernenDe προσφέρουν το τρίτο μας προγραμμα για τα εντατικα, ταχυρυθμα μαθηματα Γερμανικων , το DeutschEinfach που σε 200 ώρες και σε χρόνο από 8 έως 12 μήνες σας εξασφαλίζει το Zertifikat B2 ακόμη και ΧΩΡΙΣ ΜΕΛΕΤΗ.
 
Τα προγράμματα αυτά προσφέρονται είτε στα συνεργαζόμενα με τους LernenDe Φροντιστήρια, όπου την διδασκαλία των Γερμανικών την έχουν αναλάβει αποκλειστικά οι καθηγητριες μας, είτε στο χώρο σας ή στο χώρο των καθηγητριών-των σεκλειστά διμελή group ή ακόμη και σε απόλυτα ιδιαίτερο μάθημα και φυσικά και σε ιδιαιτερα μαθηματα Γερμανικων μεσω Skype !

Τα δίδακτρα για το ακαδημαικό έτος 2014-15 έχουν καθοριστεί για τα πενταμελή έως επταμελή φροντιστηριακά τμήματα σε 2000 ευρώ ( καταβλητέα με πιστωτικές κάρτες ) , για τα κλειστά διμελή σε 2500 ευρώ το άτομο, και για τα ιδιαίτερα σε 3500 ευρώ !
Διευκρινίζουμε ότι τα παραπάνω δίδακτρα αφορούν ΚΑΙ τα τρία προγράμματα μας στα εντατικα, ταχυρυθμα Γερμανικα !

Δηλαδή είτε κάνετε 100 είτε 150 είτε 200 ώρες το ποσό είναι το ίδιο !

Ασφαλώς αν ένας απουδαστής ή ένα διμελές group επιδείξει επιμέλεια και καταφέρει να ολοκληρώσει την ύλη σε λιγότερες από τις 100, 150 ή 200 ώρες τότε τα δίδακτρα μειώνονται ανάλογα !

Ετσί δεν είναι λίγοι οι σπουδαστές των διμελών group που ακόμη και σε 80 ώρες ( στα υπερεντατικά ) ή σε 120 ώρες ( στα εντατικά ) απόκτησαν το Zertifikat B2 με κόστος ακόμη και 1800 ευρώ !

Δηλαδή κατέβαλλαν για ουσιαστικά ιδιαίτερο μάθημα και για την απόκτηση του Β2 σε πέντε έως οκτώ μήνες, όσα θα έδιναν σε κάποιο Φροντιστήριο Γερμανικων για να αποκτήσουν σε οκτώ μήνες το Β1

Ετσι εκ των πραγμάτων οι LernenDe καθίστανται στα εντατικά, ταχυρυθμα μαθηματα Γερμανικων όχι μόνο μακράν οι γρηγορότεροι αλλα και πάρα πολυ οικονομικοί !

Εξάλλου η απόκτηση του Zertifikat B2 μαθαίνοντας Γερμανικα στο Goethe Institut θα διαρκέσει 105 εβδομάδες με δύο τρίωρα την εβδομάδα, και στα καλά εξειδικευμένα Φροντιστήρια Γερμανικών του Κέντρου από 15 έως 20 μήνες με κόστος 3000 ευρώ ! Φυσικά σε πολυμελή τμήματα ! Δηλαδή περισσότερα από όσα πληρώνουν οι σπουδαστές μας στα κλειστά διμελή που θα αποκτήσουν το Β2 σε 4 έως το πολύ 10 μήνες !
 
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο   lernendegr@yahoo.gr