Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου 2014

ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ - ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΜΕΣΩ SKYPE - ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ 2015


Ξεκινώντας αυτές μας τις αναρτήσεις για τα ταχυρυθμα μαθηματα Γερμανικων πριν απο πέντε περίπου χρόνια, δεν μπορούσαμε να φανταστούμε την ανταπόκριση που θα είχαμε.

Στις τάξεις των πέντε αρχικά καθηγητριών και καθηγητών που αποτελούν εδώ και δεκαπέντε χρόνια τον βασικό πυρήνα των LernenDe - και πάντα με την καθοδήγηση του δασκάλου τους που από το 1985 – εδώ και τριάντα χρόνια – διδάσκει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ταχυρυθμα Γερμανικα σε ενηλικες συνεχίζοντας μία παράδοση που ξεκινά απο το 1958 - ήρθαν να προστεθούν αρκετές εξαιρετικές συνάδελφοι – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ Φιλόλογοι Γερμανικής ΕΚΠΑ και ΑΠΘ με μεταπτυχιακά στην Γερμανία και Ελλάδα – που μετά τη εκπαίδευση τους στην μέθοδο των LernenDe στελεχώνουν τα συνεργαζόμενα με εμάς Φροντιστήρια στην Αττική και φυσικά με τα μαθηματα Γερμανικων μεσω SKYPE και σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο !

Τα καθολικά ποσοστά επιτυχίας των σπουδαστών μας στις εξετάσεις του GOETHE και το γεγονός ότι οι LernenDe με τα ταχυρυθμα μαθηματα Γερμανικων τους έχουν κατεβάσει τον χρόνο απόκτησης του Zertifikat B2 στις 100 ώρες σε διάστημα 4 έως 6 μηνών ( χρόνο που ΔΕΝ υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ στην Ελλάδα ή στην Ευρώπη ) αύξησαν τόσο την ζήτηση που δυστυχώς υπερκεράζει την προσφορά !

Λυπούμαστε που απαντάμε πλέον αρνητικά στα email σας για ιδιαιτερα μαθηματα Γερμανιων ή για ταχυρυθμα Γερμανικα σε φροντιστηριακά τμήματα !

Μέχρι τα τέλη του Ιανουαρίου 2015 οι καθηγητριες και καθηγητές μας ΔΕΝ μπορούν δυστυχώς να δεχθούν νέους σπουδαστές !

Μετα το πέρας της εξεταστικής περιόδου του Ιανουαρίου 2015 και αφού έχουν δοθεί ΟΛΑ τα πτυχία στο Goethe Institut στα οποία διαγωνίζεται σημαντικό ποσοστό των σπουδαστών μας, θα δημιουργηθούν κενές θέσεις για ιδιαιτερα μαθηματα Γερμανικων !

Όσες και όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να δηλωσετε το ενδιαφέρον σας με την απόστολή email ώστε να ξεκινήσετε αρχές Φεβρουαρίου με τους LernenDe και να αποκτήσετε ακόμη και τον Μαίο του 2015 το Zertifikat B2 του Goethe Institut !

Παρακαλούμε όμως προκειμένου να διευκολύνετε το έργο της Γραμματείας που συλλέγει και ενημερώνει τις καθηγήτριες και τους καθηγητές, στο email σας να γράφετε ΑΚΡΙΒΩΣ για ποιό τμήμα ενδιαφέρεστε ( δηλαδή το υπερεντατικό των 100 ωρών για την απόκτηση του Β2 σε 4 έως 6 μήνες , για το εντατικό των 150 ωρών για την απόκτηση του Β2 σε 5 έως 8 μήνες , ή για το απλό ταχύρυθμο πρόγραμμα των 200 ωρών με το οποίο αποκτάτε ουσιαστικά ΧΩΡΙΣ ΜΕΛΕΤΗ το Zertifikat B2 σε 9 έως 12 μήνες ) καθώς επίσης και την περιοχή σας μιας καθε καθηγητρια αναλαμβάνει μια συγκεκριμένη περιοχή ή όμορους Δήμους.
 
Τέλος να σας ενημερώσουμε ότι ειδικά για τους Γιατρους που επιθυμουν να ξεκινήσουν Ιατρική Ειδικότητα στην Γερμανία υπάρχει η πρόβλεψη να ξεκινήσει αρχές Ιανουαρίου επταμελές τμήμα στο οποίο θα διδάσκει η Διευθύντρια μας κα Φ. Μαρκάτου, PhD με την κα R.Waldmeier M.A μέ στόχο την απόκτηση του Zertifikat B2 τον Μάιο του 2015 και του Zertifikat C1 τον Ιούνιο του 2015 !

Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα !

Για οποιαδήποτε απορία σας μην διστάσετε να επικοινώνησετε μαζί μας στο 
                     lernendegr@yahoo.gr