Τρίτη, 26 Ιουνίου 2012

ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ


Τα μαθήματα απευθύνονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ σε ενήλικες φοιτητές ή πτυχιούχους που κατοικούν στην Αθήνα και ενδιαφέρονται για ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΑ ιδιαιτερα  (ή σε κλειστα ομοιογενη τμηματα των δύο σπουδαστών) ταχυρυθμα , εντατικά μαθηματα Γερμανικων.

Σε σπουδαστές που πιστεύουν στις δυνατότητες τους, δεν είναι θιασώτες της νοοτροπίας της ήσσονος προσπάθειας, θέτουν στόχους και εργάζονται συστηματικά με πάθος για να τους πραγματοποιήσουν !

Ο μέσος χρόνος φοίτησης των σπουδαστών μας για την απόκτηση των πτυχίων του  GOETHE INSTITUT είναι ο μισός από τον αντίστοιχο των υπερεντατικών φροντιστηριακών τμημάτων του Κέντρου και δεν υπερβαίνει τους 3 μήνες για το Β1 και τους 6 μήνες για το Β2 με μόλις δύο δίωρα την εβδομάδα, ενώ το κόστος είναι κατα παρασάγκας πιο οικονομικό από τα αντιστοιχα Φροντιστήρια Γερμανικών του Κέντρου !

Υπάρχουν φυσικά και περιπτώσεις σπουδαστών που το έχουν πετύχει σε πολύ λιγότερο χρόνο. Ενδεικτικά αναφέρω την ιατρό Αμαλία Παπανικολάου που ξεκινώντας από το μηδέν  ουσιαστικά σε 5 μήνες με 80 ώρες μάθημα απέκτησε τον Ιούνιο του 2012 το Β2 του Goethe Institut. Και με κόστος για ιδιαίτερο μάθημα κατα πολύ λιγότερο από όσο θα έδινε για να πάρει όχι το Β2 αλλά το Β1 σε οκτώ μήνες σε πολυμελές τμήμα Γερμανικών Φροντιστηρίων του Κέντρου !!  

Όπως και τον Παναγιώτη Μουστόγιαννη που σε 15 μήνες ( Μάρτιος 2011 - Μάιος 2012 ) από το μηδέν απέκτησε το C1 με πολύ πιο χαλαρούς ρυθμούς χωρίς κάν τα δύο δίωρα και με πολύμηνη τμηματική διακοπή στην φοίτηση του.

Σε αντιθεση με τα φροντιστηριακά μαθήματα που ακολουθείτε τις ώρες και το προγραμμα του Φροντιστηρίου σε εμάς καθορίζετε εσείς τους στόχους και το χρονοδιάγραμμα σας και εμείς σας παρέχουμε ενα απόλυτα εξατομικευμένο πρόγραμμα σπουδών που να ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις σας και ένα απόλυτα εύκαμπτο ωράριο φοίτησης.

Με μια 25ετη διδακτικη εμπειρία στην Τριτοβαθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση στην Ελλάδα και το εξωτερικό, από τα οποία 18 έτη  αποκλειστικά στην ταχυρυθμη εκπαίδευση ενηλίκων, μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι μαζί θα καταστήσουμε εφικτό όποιον στόχο και να έχετε θέσει αναφορικά με την εκμάθηση Γερμανικών.

Ειδικά για πτυχιουχους Ιατρικής και Ιατρους παρεχουμε περα από την ταχιστη δυνατη εκμάθηση της γλωσσας - οχι μονο για αποκτηση Approbation αλλά πρωτιστως ωστε ο υποψηφιος να ειναι λειτουργικά έτοιμος από αρχαριος σε χρονικο διαστημα 4 έως 6 μηνων να ενταχθει στην νοσοκομειακη καθημερινότητα - συνταξη Βιογραφικών σύμφωνα με τις απαιτησεις των Νοσοκομείων, Motivationsbrief και προετοιμασία για την προφορική συνέντευξη τόσο με τον Chefarzt όσο και με τις επιτροπές των Ιατρικών Συλλόγων ανάλογα με το κρατίδιο.

Για πτυχιούχους άλλων ειδικοτήτων σας προετοιμαζουμε περα από τις εξετασεις για τα πτυχία B1 B2 C1 και C2 του Goethe Institut και για τις εξετασεις Test DaF που απαιτούν τα Γερμανικά Πανεπιστημια για τα μεταπτυχιακά τους τμηματα.

Με ωραριο που εσεις καθοριζετε από πολυ νωρις το πρωι έως αργα το βραδυ, επτα ημερες την εβδομαδα ακόμα και Σαββατοκυριακα και με δυνατοτητα μαθηματων ολο τον Ιουλιο κι Αυγουστο 2012, μπορειτε να αξιοποιησετε το καλοκαιρι σας για να θεσετε στερεες βασεις και να μαθετε γρηγορα και σωστα Γερμανικά.
Για περισσότερες πληροφοριες γραψτε μας στο

                  lenendegr@yahoo.gr