Κυριακή, 22 Ιουλίου 2012

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ GOETHE INSTITUT - ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2012


Σήμερα Κυριακή 22 Ιουλίου 2012 - και μάλιστα δύο ημερες νωρίτερα απ ότι είχε προαναγγελθεί - ανακοινώθηκαν τα αποτελεσματα των εξετασεων του Goethe Institut.

Τα θερμότατα μας συγχαρητήρια στους σπουδαστές μας που συμμετείχαν στις εξετασεις B1 - B2 και C1 του GOETHE INSTITUT και για μια ακόμη φορά μας χάρισαν πέρα από μεγαλη ικανοποίηση και το απόλυτο ποσοστό επιτυχίας, επιβεβαιώνοντας αυτό που επι δεκαετίες υποστηρίζουμε και πραγματοποιούμε.

Οτι αρκούν κατα μέσο ορο 100 διδακτικές ώρες και το πολύ οκτώ μήνες οχι μόνο για να επιτυχει ένας αρχάριος - και μάλιστα με εξαιρετικές επιδόσεις - στις εξετάσεις Β2 του Goethe Institut, αλλά πρωτίστως να έχει μάθει σωστά Γερμανικά.

Ξεκινώντας από τον εξαιρετικό μας νεαρό Ιατρό κο Παναγιώτη Μουστόγιαννη που ξεκινώντας μόλις τον Μάρτιο του 2011 καταφέρνοντας σε 15 μήνες διακεκομμένης φοίτησης και μόλις με δυο ωρες την εβδομάδα να ΑΡΙΣΤΕΥΣΕΙ στις εξετάσεις του Β2 τον Ιανουάριο του 2012 σημειώνοντας ενδεικτικά 24/25 στην Εκθεση ( SA ) και σήμερα και στις εξετάσεις του C1 τον Ιούνιο 2012 με 22/25 στο Ακουστικό ( HV ) και 20/25 στα Προφορικά ( ΜΑ )
Δηλαδή κατάφερε με χαλαρή φοίτηση και συστηματικό διάβασμα να φτάσει από το απόλυτο μηδεν σε 15 μήνες στο πτυχίο C1και μάλιστα με επιδόσεις που κατάδηλα αποδεικνύουν ότι κατέχει ΑΡΙΣΤΑ και σε όλα τα επίπεδα την Γερμανική.

Στις 9 Ιουνίου αναρτήσαμε στο blog μας μια ανακοίνωση που αναφερόταν σε μία νεαρή Ιατρό που ξεκινώντας αρχες Οκτωβριου του 2011 έδωσε εκείνη την ημέρα το Β2. Δεσμευθήκαμε να ανακοινώσουμε τα στοιχεία της με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Προκειται για την κα Αμαλία Παπανικολάου που ουσιαστικά με 5,5 μήνες φοίτησης (λόγω διορισμού της στο Ψυχιατρικο Νοσοκομείο Πέτρας Ολύμπου στην Κατερίνη ) και μόλις με δύο δίωρα την εβδομάδα, - δηλαδή με 80 ώρες φοίτησης - πέτυχε στις εξετάσεις του Β2 και μάλιστα σημειώνοντας 22/25 στην Εκθεση ( SA ) και 21/25 στα Προφορικά ( ΜΑ )

Τέλος ιδιαίτερη μνεία αξίζει στον σπουδαστή μας κο Ευαγγελο Τσαμπούρη που σε διαστημα έξι ουσιαστικά μηνών ΧΩΡΙΣ να ανοίξει στην κυριολεξία βιβλίο και φέρνοντας μόλις μια μερα πριν τις εξετάσεις λίγες εκθέσεις ΑΡΙΣΤΕΥΣΕ στις εξετάσεις του Β1 σημειώνοντα ενδεικτικά 73/75 στην Κατανοηση Κειμένων ( LV ) , 29 / 30 στo Sprachbausteine και 71/75 στα Προφορικά ( ΜΑ )

Για ακόμη περισσότερες επιτυχίες παλαιοτέρων μας σπουδαστών ας διαβάσετε και τις παλαιότερες αναρτήσεις μας.

Και πάλι θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά μας που μας εμπιστεύτηκαν και δρέπουν τους καρπους των κόπων τους. Και εις ανώτερα...
Για περισσότερες πληροφοριες γραψτε μας στο

                  lenendegr@yahoo.gr