Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

ΕΣΥ ΑΚΟΜΗ ΨΑΧΝΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΕ ΟΚΤΩ ΜΗΝΕΣ ΤΟ Β2???


Πριν οκτώ μήνες το ίδιο blog που διαβάζεις τώρα Εσύ, διάβασε και μία νεαρή απόφοιτος Ιατρικής που έψαχνε για εντατικά ταχύρυθμα τμήματα Γερμανικών. Είχε επισκεφτεί όλα τα κεντρικά Φροντιστήρια Γερμανικών και είχε πληροφορηθεί - όπως σίγουρα έχεις κάνει ή θα κάνεις κι Εσύ - για τα προγράμματα σπουδών τους.
Τελικά αποφάσισε να μας εμπιστευτεί και ξεκίνησε 8 Οκτωβρίου 2011 μαθήματα μαζί μας ακολουθώντας το εντατικό μας τμήμα με δύο δίωρα την εβδομάδα.
Σήμερα Σάββατο 9 Ιουνίου 2012 έδωσε εξετασεις για το Zertifikat B2 του Goethe Institut μολονότι εδώ και ενάμιση περίπου μήνα αναγκάστηκε να διακόψει λόγω διορισμού της για το πρώτο εξάμηνο ειδικότητας της στην Ψυχιατρική σε Νοσοκομείο της Βορείου Ελλάδος.
Αν μάλιστα υπολογίσουμε ότι έχασε 2 εβδομάδες τα Χριστούγεννα, 2 το Πάσχα, μία τις Απόκριες και άλλη μία όταν πήγε στο εξωτερικό και διέκοψε πριν τα τέλη Απριλίου βλέπουμε ότι σε ΠΕΝΤΕ μήνες ( 21 εβομάδες φοίτησης ) και σε 84 ώρες διδασκαλίας από το ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ έφτασε και διαγωνίστηκε για το Β2 βρίσκοντας τα θέματα από εύκολα έως βατά, σε σχέση με όσα είχαμε κάνει και έχοντας όπως κι εγώ την βεβαιότητα ότι έχει πετύχει, και έχοντας δαπανήσει για ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΜΑΘΗΜΑ λιγότερο από ότι θα έδινε σε οποιοδήποτε Φροντιστήριο για να φτάσει σε οκτω μήνες το Β1 και με περισσότερες ώρες παρακολούθησης.
Ασφαλώς και η προετοιμασία της δεν ήταν ολοκληρωμένη όπως των άλλων σπουδαστών μας που προετοιμάζονται για το Β2 σε οκτώ ΤΟ ΠΟΛΥ μήνες.
Ωστόσο αναφέρουμε και την περίπτωση αυτή, όπως και τις αντίστοιχες άλλων μας σπουδαστών που ΑΡΙΣΤΕΥΣΑΝ στις εξετάσεις του Ιανουαρίου 2012 ( και των οποίων ονοματεπώνυμα και βαθμολογίες θα διαβάσετε σε προηγούμενες αναρτήσεις ) για να μην σας μείνει η παραμικρή αμφιβολία ότι αυτό που ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕΕΓΓΥΩΜΑΣΤΕ και ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 18 ΧΡΟΝΙΑ και που για πολλούς φαίνεται απίστευτο ή δυσκατόρθωτο, δηλαδή να φτάσει κανείς από το ΜΗΔΕΝ στο Β2 το ΠΟΛΥ σε ΟΚΤΩ ΜΗΝΕΣ με ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΔΙΩΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ σε εμάς είναι μια επαναλαμβανόμενη καθημερινότητα. 
Στις 27 Ιουλίου οπότε και θα ανακοινωθούν από το Goethe Institut τα αποτελέσματα, ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ να ανακοινώσουμε - πάντα με την συναίνεση της - το ονοματεπώνυμο και τα αποτελέσματα μας όπως κάναμε και με τους άλλους μαθητές μας. 
Αναλυτικά η παρουσίαση της μεθόδου μας και τα πλεονέκτηματα της αναλύονται στις επόμενες αναρτήσεις που Σε προτρέπουμε να διαβάσεις.
Αν λοιπόν κι Εσύ επιθυμείς όχι απλά να αποκτήσεις το Β2 αλλά κυρίως να μάθεις τέλεια και προ πάντων να αγαπήσεις την πιο συναρπαστική ίσως Ευρωπαική  Γλώσσα, ρώτησε ΟΛΑ τα Φροντιστήρια που διδάσκουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ Γερμανικά και τελευταίους ρώτησε μας στο 6 9 9 8 8 5 3 9 9 6