Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ..... ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ !!!!

Από Μάρτη καλοκαίρι κι από Αύγουστο χειμώνα !!!

Τι θα έλεγες να περάσεις τα φετινά Χριστούγεννα στην μαγευτική Γερμανία, Αυστρία ή Ελβετία μιλώντας με άνεση Γερμανικά ?

Είσαι αρχάριος και επιθυμείς μέχρι το τέλος του 2011 δηλαδή σε τέσσερεις μήνες να μπορείς να επικοινωνείς με άνεση στα Γερμανικά σε επίπεδο  Β2 ( σύμφωνα με τις προυποθέσεις που θέτει το  CEFR ( Common European Framework of Reference for Languages )) ?

Αναρωτιέσαι πόσο διάστημα απαιτείται κανονικά για να το πετύχεις ??

Διάβασε στον παρακάτω σύνδεσμο του ημικρατικού γερμανικού φορέα της Deutsche Welle ( κάτι αντίστοιχο με το βρεττανικό BBC )

http://deutschkurse.dw-world.de/dw_static_content/langerklaerung_en.html 

Όπως βλέπεις στην τελευταία γραμμή απαιτούνται κανονικά 400 ώρες φοίτησης για να έχεις ένα βασικό λεξιλόγιο 2500 λέξεων. 

Ετσι νομίζουν αυτοί....

Εμείς μπορούμε στο ένα τέταρτο του χρόνου δηλαδή με 100 μόλις ώρες να σου εγγυηθούμε ότι θα έχεις διδαχθεί ΟΛΗ την Γερμανική Γραμματική που θα σου χρειαστεί μέχρι και για το C2 και ένα λεξιλόγιο που με τους πιο μετριοπαθείς υπολογισμούς υπερβαίνει τις 5000 λέξεις.


Αν εσύ μπορείς στο διάστημα αυτό των τεσσάρων μηνών να αφιερώσεις πέρα από τις 100 ώρες φοίτησης στα πραγματικά εντατικά ταχύρυθμα τμήματα μας πολλαπλάσιο χρόνο μελέτης στο σπίτι τότε τα αποτελέσματα θα σε εκπλήξουν.


Και με κόστος που δεν υπερβαίνει τα 100 ευρώ την εβδομάδα για ουσιαστικά ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ μάθημα.


Αν πάλι δεν διαθέτεις τον χρόνο αυτό, μπορούμε μαζί να σχεδιάσουμε το κατάλληλο για σένα πρόγραμμα σπουδών που να ανταποκρίνεται ακριβώς στις ανάγκες σου, πάντοτε όμως εξασφαλίζοντας ρυθμούς που σαφώς υπερβαίνουν τους αντίστοιχους των εντατικών φροντιστηριακών τμημάτων χωρίς ποτέ να υπερβαίνουμε τα φροντιστηριακά δίδακτρα για κατ' ουσίαν ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΜΑΘΗΜΑ.


Η συνεχής επιτυχημένη 25χρονη πορεία μας ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στην διδασκαλία ΕΝΗΛΙΚΩΝ σε ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΤΜΗΜΑΤΑ και η δοκιμασμένη μας μέθοδος DEUTSCH RASANT μαζί με τις παροχές μας ( συνοπτικές επεξηγηματικές σημειώσεις, δανειστική βιβλιοθήκη βιβλίων και πολυμέσων, ευέλικτο πρόγραμμα σπουδών επτά ημέρες την εβδομάδα, μάθημα μέσω SKYPE, ΔΩΡΕΑΝ ενισχυτική διδασκαλία στους αδύναμους σπουδαστές ) εξασφαλίζουν ότι μαζί μας ΔΕΝ θα κάνετε Γερμανικά αλλά θα μάθετε Γερμανικά ευχάριστα, μεθοδικά, αποτελεσματικά και ΚΥΡΙΩΣ οικονομικά αφού το κόστος για ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ μάθημα ΔΕΝ υπερβαίνει αυτό των φροντιστηρίων.


Ρωτήστε παντού. Μιλήστε με όλους. Ρωτήστε όμως ακριβώς πόσες ώρες και τι κόστος απαιτούν για να σας εξασφαλίσουν αυτά που σας παραθέσαμε και στο τέλος τηλεφωνείστε μας στο
                       6 9 9 8 8 5 3 9 9 6